Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

anal w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość
Mnie tam nigdy nic nie smierdzialo. A mam raczej dobry węch. Kwestia higieny i tyle.

Gość gość
upik

Gość gość
Co do higieny to przecież jak kobieta wie że coś tam ma to chyba niepozwoli na anala no ja jak jestem pełna to niepozwalam na anala no to chyba logiczne a tak pozaty! To jestem gorącą zw!olenniczką anala

Gość malaBI22
no to komu popuścić??

Gość gość
wczoraj próbowałam i mnie bardzo bolało nie dałam rady skończyło się w drugiej dziurce....:)

Gość wysokiface
małabi22 jutro rano mogę cię zbalamucic.o ile blisko mieszkasz?

Gość gość
ale jak to w d**e? :classic_cool:

Gość gość
A ja mam super sposób na udany seks analny :)) Jest taki środek FlibroActiv http://flibroactiv.com?p=o36j Miałam ogromne problemy co do seksu analnego. Mój partner bardzo to lubi, a ja nie do końca odczuwałam jakąkolwiek przyjemnośc z nim związaną (a wręcz przeciwnie) ale znalazłam właśnie FlibroActiv. Po jego zażyciu jestem tak podniecona i rozpalona, że często sama pierwsza wychodzę z propozycją spróbowania w drugą dziurkę :) Całkiem inne doznania! POLECAM!

Gość rena451
nigdy więcej anala !! Mąż mnie namówił, było dużo oliwki i robił to bardzo delikatnie, ale na drugi dzień wywaliły mi hemoroidy takie że usiąść nie mogłam, poza tym miałam wrażenie że cały czas tamtędy wypływa ze mnie, pobiegłam do chrurga, zajarzył od razu mi9mo że tłumaczyłam że miałam zatwardzenie, całe 2 tygodnie walczyłam aż przeszło, teraz jak widzę na p****lach to wiem dlaczego te kobiety maja takie wstrętnie wypchane na zewnątrz zwieracze, pewnie też całymi miesiacami usiąśc nie mogą ....