Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

anal w małżeństwie

Polecane posty

Echhh, narobiłyście mi, niewiasty, smaka... idę zjarzeć do dziurki czy (i czemu jeszcze) mnie tam nie ma ;) Do zobaczenia jutro!

Gość gość
Witam lubiących łamać zasady i odkrywać arkany sex ja z moją partnerką bardzo lubimy się zabawiać we wszystkie dziórki a najbardziej lubimy zaczć grą wstępną fajne pieszczoty lizanko obciąganko jedna dziórka druga dziórka i meta w trzeciej a widok od tyłu mojej kobiety te ruchy tyłeczka . . . Niezastąpiony widok pozdrawiam wszystkich którzy tak jak ja lubią analek:-D

Gość gość
No a ja powiem tak jak ktoś lubi to czemu nie wszystko dla ludzi

Gość gość
Witam jestem tu nowa i powiem wam że też lubię analek z******ty orgazm mam jak mój miśaczek dupczy mnie ta jego siła jak mnie pyka a moje piersi podskakuja mm na samą myśl otym nabieram ochoty

Gość gość
ja p*****le,zeby ze znajomi gadac o tym jak sie sypiecie, do tego w o***t, no pogratulowac

Gość gość
Spadaj z forum jak się niepodoba to forum dla ludzi otwartych na cos innego anie dla takich jak ty zadufanych i zprawiczkowanych mamej

Gość gość
No k***a polska to jednak zacofany kraj ludzie mamy 21 wiek a wy zachowujecie się jak zakonnice zakonniki no ja piernicze codziennie źremy jakąś chemie w żarciu niejedno żarcie to g***o które bierzecie do ust a dupska się brzydzicie p******ć no nierozumiem ogarnijcie się frajerzy

Gość gość
Haha popieram święte słowo WIĘCEJ ANALU TO JEST Z******TE

Gość gość
Ooo tak jestem za analem polecam i zachęcam

Gość gość
Opowiadacie znajomym jak jesteście zapinane w doopala?????? :-///////

Gość gudbaj jokohama
Owszem sex analny jest ciekawym urozmaiceniem od czasu do czasu. oczywiscie higiena to podstawa, zabezpieczenie i duzo nawilzacza. Z drugiej strony jesli oboje partnerow jest w 100 % zdrowych i nie zdradzaja sie na prawo i lewo to w takim przypadku prezerwatywy mozna pominac. Podsumowujac Anal jest super :)

Gość gość
Gudbaj jokohama zgadzam się z tobą a tak ogólnie to laski mają trzy dziórki z których trzeba korzystać moja pani ostatnio powiedziała mi że ma dla mnie promocje tz biorę ją od tyłu w dupke i cycki gratis oczywiście skorzystałem:*)

Gość gość
super super :)

Gość gość
Posuwanie w pupę jest super. Nie mam orgazmu ale cały czas jestem podniecona i mogę tak przez godzinę a jak chcę orgazm to sama go sobie funduję paluszkiem.

Gość mrmyers
Ciekawe rozmowy. A z wiertłem dentystycznym też się bawicie? Nie wolno. Od tego są specjaliści http://www.impladent.lublin.pl/ Oczywiście mówię tu o zębach.

Gość gość
No aoalek to :-) to jert to :-) i te wypięte pośladki mojej Aśki o tak miodzik no nic dzisiaj se pykne ją od tylca niech jęczy i się pręży . . .

Gość gość
Witam wszystkich zainteresowanych ja wam powiem że dla mnie dopuki niespróbowałam analu to było wogóle niedopomyślenia że ja mogę się tak bzykać z moim partnerem ale gdy już to zrobiliśmy to mi się to tak spodobało że analek na stałe zagoscił w mojej sypialni anal to tak jak oral najpierw jest coś nietak coś niesmakuje ale praktyka czyni mistrza Polecam ANAL

Gość gość
No dzisiaj nakłomie moją mery na anala pokarze jej wasze wypowiedzi oby dała się nakłonić, , , bo mi na samą myśl o bzykaniu jej d**y staje jak we wojsku na apelu porannym

Gość gość
Kurcze mój misiek jest w delegacji i niebędzie mógł mnie wydupczyć a ja mam taką ochote . . :| i co chyba pozortaje mi samej się zabawic chociaż to nie to samo penisik mego miśka to jest to co taki tygrysek jak ja lubi najbardziej r r r r

Gość pe29
a to moze chcialabys jakas zabawe online, mail, gg, skype? moglbym kamere wlaczyc swoja, co ty na to?

Gość gość
Wyrazy współczucia z powodu posgadania takiej baby moja to sama z gołym tyłkiem na mnie siada i ujeżdża mnie jak rasowa kowbojka a jak jęczy i te ruchy mówie wam kobieta wulkan

Gość gość
No niewiem niewiem nad tą kamerką to się zastanowie . . :-) kusisz kusisz , ,

Gość gość
Ja p*****le te forum jest z******te a ten tygrysek niech nam jeszcze pomróczy i opowie co jeszcze tygrysek lubi

Gość gość
Rrrr tygrysek lubi obciągać i lubi być ostro rżnięta a nie lubię nosić majtek dla mnie to zbędny dodatek :-)

Gość malaBI22
dam darmo temu kto przekona mnie do miłosci greckiej

Gość pe29
no to pozwol sobie na to aby tego doswiadczyc, wowczas bedzies wiedziala czy taka zmyslowosc wizualna plus pisana cie nakreca :) jesli lubisz obfite wytryski to tym bardziej mam dla ciebie cos sympatycznego :)

Gość gość
malutka wsadzę Ci tak twardo, że zmiękniesz i się zmoczysz a ja wtedy zadrżę i udowodnię Ci miłość po grecku nawilżając Ci punkt G.

Gość malaBI22
tzn. chcesz mi sie zlać w pochwe?

Gość gość
a czy klamerki na nos se zakładacie, bo przecież wyciągnięcie penisa z o******cy cuchnie gównem na kilometr? Nie kumam tego, bo to tak jakby podczas smakowitej smażonej kiełbasy na talerz położył kawałek twardego g***a i tym się rozkoszował, przy okazji orgiastycznie rzygał, FUUUUUUUJJJJJJJJJ

Gość malaBI22
zapoznaj sie dzieciaku z terminem "scat"