Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematynastolaty

Co uważacie o tej sukience

Polecane posty

Gość dylematynastolaty

Zaraz podam link. chodzi o studniówkę

Gość gość
lepsza ta pierwsza, czarna jest sliczna :)

Gość gość
Obie po hu.ju nieładne.

Gość pierwsza tylko
ja bym wybrała oliwkową zieleń, uwielbiam tę barwę (mam piękna biżuterią z oliwinami, pasowałaby cudnie).

Gość dylematynastolaty
To jaka jest ładna według Ciebie?

Gość dylematynastolaty
To są pierwsze lepsze jakie znalazłam. Sama nie jestem nimi wielce zachwycona. Szczególnie, że miejsce studniówki bardzo, bardzo eleganckie. Może polecicie jakiś sklep z sukienkami tak do 500zł? Z mamą zastanawiamy się czy nie skorzystac z usług krawcowej ale nie wiem czy któraś będzie w stanie mi doradzic:)

Gość 1984ona
Do studniowek jeszcze daeko,pochodz po sklpach, moze znajdziesz cos gotowego. 500 zlotych za taka sukienke , to troche duzo , w sieciowkach kupisz podobna za 150

Gość gość
Pierwsza wygląda bardziej balangowo niż studniówkowo.

Gość gość
Do studniowek jeszcze daeko,pochodz po sklpach, moze znajdziesz cos gotowego. 500 zlotych za taka sukienke , to troche duzo , w sieciowkach kupisz podobna za 150 I będzie wyglądać jak dziwa bez klasy :D zielony, k****, co wy doradzacie. Zielony to może być sweter a i tak szału w nim nie zrobisz.

Gość gość
To zależy jaką masz sylwetkę, pierwsza sukienka nałożona na szerokie ramiona wygląda tragicznie. Druga jest w każdym razie bardzo ładna.

Gość pierwsza tylko
Nie klnij, o wielka pani, rozeznana w kreacjach wieczorowych, bywała w świecie ;) Oliwkowa lub ciemna głęboka zieleń to sa jak najbardziej kolory wieczorowe i suknie wieczorowe są w takich barwach szyte. Także zanim zaczniesz gadać o swetrach, rozeznaj się w czyms więcej niz standardowa mała czarna 🖐️

Gość gość
Ta różowa koktajlowa jest bardzo ładna, chociaż ja wybrałabym raczej coś w czerwieni.

Gość dylematynastolaty
Jestem blondynką o bardzo jasnej karnacji, która przy niektórych kolorach wydaje się byc ziemista.. Jestem proporcjonalna, 166 i 53 kg. Mam proste, średniej długości, raczej zgrabne nogi. Figurę mam całkiem okej, bo regularnie pływam. Gorzej z ramionami, bo są bardzo wąskie i mają wystające kości.

Gość gość
coś źle wstawiłaś :)

Gość Jolkam29
jeśli szukasz fajnej sukienki to koniecznie zaglądnij http://abitofashion.pl spory wybór i rewelacyjny ceny a wysyłka błyskawiczna :)