Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbhfj

maz i piwko

Polecane posty

Gość cbhfj

moj maz,gdzie nie pojdzie...do kolegi,do matki,na miasto cos zalatwic,do sklepu,z pracy do domu...przychodzi po piwku.Czy ktoras tez ma takiego meza? jak reagujecie???

Gość gość
Ty strzek sobie drinka i wyluzuj.

Gość gość
sorry, ale masz męża alkoholika! też takiego miałam - nigdy się nie upijał, ale zawsze piwko lub dwa musiały być - potrafił nawet w nocy wstać i wypić piwo - wódki nie pił!

Gość cbhfj
no wlasnie...nie upija sie ale wroci skads po piwku to mnie to drazni niesamowicie.To jest juz standart.Mam nawet wrazenie ze celowo szuka okazji zeby sie napic,bo wie ze jak w domu wypije to bede gadac i sie czepiac. Wodke tez pije,ale to tylko przy grubszej okazji. Meczy mnie to,moje prosby,grozby dzialaja tylko na chwile.Jak juz porzadnie sie wkurze to zbastuje,nie pije np tydzien to mowie mu ze to bardzo doceniam i wogole chwale,on rozsnie w piorka ale potem heja od nowa.Ba...jak niema kasy to dzieciakom potrafi ze skarbonki podebrac drobne na dwa piwa...juz rece opadaja....co robic???

Gość cbhfj
sorry. standard mialo byc...bo zaraz sie zaczna komentarze o slowniku polskim

Gość gość
juz to czytalam jakis czas temu...po co wlasciwie komus te rady jak i tak nic z tym nie robicie.Wracacie jak bumerangi z ta sama historia i w kolko walkujecie to samo.Zrob porzadek z mezem i przestaniesz sie zadreczac:p

Gość cbhfj
porzadek tzn?? za popijanie mam wyrzucic go za drzwi,walizki spakowac? zarabia,pracuje,jest ogolnie ok.Kocham go bardzo,uklada sie miedzy nami dobrze. Tylko to picie.Nasze otoczenie to z regoly sami pijacy: jego rodzice,moj ojcirc,jego ciotki,wujki,kumple,w pracy...wszyscy.I gdzie nie pojedzie tam jest piwko.On tlumaczy ze jest facetem i niewiem jak to jest. I zeby nie bylo,nie bronie mu picia,nie zakazuje.Sama czasem kupie nam po piwku czy jak grubsza impreza,ktos wpadnie to ok.Sama z checia sie napije. ale nie codziennie...nie wracajac z pracy,ze sklepu,od mamy itp.A on nagminnie.I mowi ze go ograniczam a innym razem przyznaje mi racje ze faktycznie przesadza.

Gość gość
no to siedz i z nim i nie jecz:p...skoro dobrze ci sie uklada...i wachaj smrod piwka codziennie,i przyzwyczajaj sie,bo bedzie tylko gorzej🖐️

Gość gość
no niestety ale to droga w dół, nic z tym nie zrobisz bo on i tak będzie piwkował , odór to jedno ale potem będzie głupie gadanie, czepianie się i na końcu nie tylko drobne ze skarbonki będą znikać. Nie wiem co można z tym zrobić skoro on sam nie widzi problemu.

Gość cbhfj
wiem ze to bledne kolo,ja to wiem.On sie tlumaczy ze jest facetem,ze ktos mu tam postawil,ze to tylko jedno piwko choc wiem ze wiecej.Raz ze pije i wraca kiwajacy a glowe ma b.slaba a dwa ze tyle kasy na to idzie.A nam sie nie przelewa:-( wczoraj byl cos zalatwic w sprawie pracy i co??? wrocil po piwkach... juz nawet nie jestem zla,bardziej rozzalona.Zostalo nam kilka zl do soboty,a ten wczoraj wzial od synka ze skarbonki 8 zl,rzekomo pozyczyl. Wiadomo na co...bo mial wolne i siedzial w domu. dzis z nim nie gadam.Chce zostawic mu 2 zl ,zreszta to wszystko co mam z kartka: kup se piwko. Bo juz mi rece opadaja.

Gość gość
Widzisz sama... Niby ci nie odpowiada wiecznie podchmielony mąż a jednak wychwalasz go pod niebiosa, że taki zaradny i kochany. Niestety kochana ale to już jest z jego strony alkoholizm. A dopóki ty sama tego nie zrozumiesz i dopóki nie zacznie ci to naprawdę przeszkadzać to ten temat nie ma najmniejszego sensu...

Gość gość
ale pisalas to samo jakis czas temu,identycznie,ze z skarbonki bral dziecku,i znow to samo piszesz?Ostatnio,jak zakladalas/ales,bo moze jestes tym niedojrzalym gimbusem,ktory zaklada prowo,to napisali ci mnostwo rad,jak widac bez sensu.Jak znajde ten temat,to ci wkleje:D

Gość gość
On tlumaczy ze jest facetem i niewiem jak to jest. I zeby nie bylo,nie bronie mu picia,nie zakazuje.Sama czasem kupie nam po piwku czy jak grubsza impreza,ktos wpadnie to ok.Sama z checia sie napije. xxxxxxxxxxxxxx idiotka skończona!!! wiesz, ze ma taki problem i jeszcze mu kupujesz??? A POZA TYM TO ZDECYDUJ SIĘ KŁAMCZUCHO - JEST WSPANIAŁY I ZARADNY A ZA CHWILĘ PISZESZ, ŻE KIEPSKO Z FORSĄ, A CO MA TO PRZEPIJA - KOGO CHCESZ OSZUKAĆ? SIEBIE CZY NAS???

Gość gość
To już niestety alkoholizm. Jest już w takim stanie uzależnienia, że nie potrafi realnie i obiektywnie ocenić własnego postępowania - ojciec zabiarający dzieciakowi drobne by mieć na alkohol.

Gość cbhfj
nie pisalam wtedy.Wczoraj pierwszy raz sie zdazylo zeby wzial kase dziecka.Zeby nie bylo pisalam na forum wielokrotnie ale z tym problemem pisze po raz pierwszy

Gość gość
nie odniesiesz się do wpisu z 10:14???

Gość cbhfj
nie pisalam ze jest zaradny.Hola hola.Pisalam ze gdyby nie to picie to bylby idealem,ze jest ogolnie ok pod wieloma wzgledami.O kasie nic nie pisalam procz tego ze w tym mies ciezko z kasa i tyle. Naskakujecie na mnie,dlaczego? a jesli byl podobny temat to bardzo prosze o linka,chetnie przeczytam

Gość gość
"" glowe ma b.slaba a dwa ze tyle kasy na to idzie.A nam sie nie przelewa"" xxxxxxxxxxxxxx no i co kłamczucho??? TYLE KASY NA TO IDZIE - A NAM SIĘ NIE PRZELEWA !!!

Gość gość
czyli nic o kasie nie pisałaś, tak???

Gość gość
a tu jeszcze jeden kwiatek (nic o kasie ;-) "".Zostalo nam kilka zl do soboty,a ten wczoraj wzial od synka ze skarbonki 8 zl,rzekomo pozyczyl. Wiadomo na co..."""

Gość gość
nie dość, że głupia to jeszcze ma sklerozę w tak młodym wieku!

Gość cbhfj
umiesz czytac??? czepilas sie ze pisalam ze maz zaradny a potem ze nan sie nie przelewa.Ze sprzecznosc.To odpisalam ci ze nie pisalam ze maz jest zaradny i o kasie pisalam jedynie tyle ze ciezki miesiac i nam sie nie przelewa teraz.No i gdzie ty tu widzisz problem i niby klamstwo? bo na sile sie doszukujesz czegos czego niema....

Gość gość
ależ bron misia, broń!!! misio taki cudowny, a te wredne suki na niego najeżdżają! pewnie zazdroszczą, że masz takiego wspaniałego misia, a one nie!

Gość cbhfj
no i fakt o kasie pisalam tylko to ze ciezko z kasa a on wzial drobne dziecka,bo nam sie nie przelewa teraz. i tyle.A nazywasz mnie klamca,z jakiego powodu?

Gość gość
lecz się , dziewczyno!

Gość cbhfj
i zostalam wysmiana a zapytalam tylko czy ktos na zywo spotkal sie z takim problemem....ech

Gość gość
Szczerze to wg mnie on ma poważny problem z alkoholem. Jak długo to trwa?

Gość gość
on ma poważny problem z alkoholem, a ty autorko masz poważny problem ze sobą!!!

Gość cbhfj
tak wiem,juz to slyszalam,jestem glupia,naiwna itd...:-/ no juz z kilka lat z przerwami.