Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minguśka

włosy jak miotła

Polecane posty

Gość minguśka

Mam suche i sztywne włosy co morze im pomuc

Gość gość
ortografia a poza tym odstawienie silikonów, jedwabi, lakierów do włosów, prostownicy i suszarki nakładaj olej przed myciem i kup bezsilikonowy szampon i odżywkę

Gość gość
Ortografia to raz :D dwa podetnij koncówki albo i wiecej bez tego bez sensu coś zaczynać. Polecam Szampon Dove z olejkiem arganowym + odzywke z tej samej serii, maske do włosów Kallos lub Bingo SPa arganową albo z proteinami mleka. Do tego na koncówki olejek np. matrix moringa, CHI, serum goodbay damage fructis itp

Gość gość
"morze im pomuc" :O:O:O:O

Gość gość
Polecam nafte do włosów ale jest to uciążliwe w stosowaniu ,, jest trudno ją spłukać z włosów. Pozdrawiam panie od poprawnej ortografi :-D

Gość gość
Witam ja taż miałam podobny problem z włosami i mi pomogło stosowanie całej slini kosmetyków z ziaji mi to pomogło mimo że trwało to ok 4 5 miesięcy

Gość gość
Szkoda że masz takie włosy ja niemam na szczęście takiego problemu powodzenia w walce o zdrowe piękne włosy

Gość gość
Hej. Ja mialam sztywne wlosy jak miotla od ciaglego farbowania i rozjasniania ich. Mimo, ze stosowalam odzywki, jakies maski, olejki, serum, to nic nie pomagalo. Pare dni temu obcielam. Mialam wlosy prawie do pasa a teraz mam krotkie, tak ze siegala do brody. Zaluje, ze az tyle scielam, ale teraz sa miekkie w dotyku, fajne. Wczesniej byly jak siano, szczotkowate i sztywne. :( Nie moge sie przyzwyczaic i nie moge sie doczekac kiedy odrosna. :(

Gość gość
Ja również mam problemy z włosami są suche i zniszczone. Z drugiej strony nie mam czasu na ich właściwą pielęgnację. Chyba tylko obciecie wchodzi w gre i dbanie o te ktore nid zdążyły sie zniszczyc:) Chwiloeo wspomagam sie olejkiem arganowym ale nie wiem co z tdgo bedzie. WWW.AISINOM.BLOGSPOT.COM

Gość gość
Włosy są bardzo trudne i delikatne wystarczy je przesuszyć suszarką i już mamy problem z miotłą na głowie ja stosuje jedwab do włosów z biosilka i staram się mieć z 3 szampony i odżywki każde inne aby niemyć ciągle tym samym bo moje włosy szybko się przyzwyczajają. I tyle