Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie ciumkająca

które kozaki ładniejsze

Polecane posty

www.allegro.pl/klasyczne-oficerki-kozaki-ze-skory-n-noevision-38-i3692598484.html czy www.allegro.pl/klasyczne-oficerki-kozaki-ze-skory-n-noevision-35-i3708861958.html i jaki kolor do czarnej kurtki? Pomózcie:)

Gość gość
pierwsze czarne lakierowane sprawdź czy podeszwa jest z miękkiej gumy, wtedy nie będziesz jeździć w nich po śniegu i lodzie i glazurze, guma daje dobre tarcie, "zapiera się" na śliskim podłożu podeszwa z plastiku jest bardzo śliska, nawet na chodnikach mokrych od deszczu, plastikowe obcasy szybko się też kruszą i pękają, brzydko to wygląda

Gość gość
oficerki są już nie modne

Gość gość
nigdy nie patrzyłam na to co modne, w odzieży i butach zawsze wybieram fasony i kolory, które pasują do mojej sylwetki i osoby, oficerki nosze od lat i wyglądam w nich bardzo dobrze

Gość gość
właśnie i świat się poźniej śmieje, że w Polsce są takie wieśniaczki. Ale od nas na Ukrainę niedaleko.

Gość gość
Czarne. Ale zastanów się, ja kupiłam tam buty i się rozkleiły, wcześniej przemakały bardzo mimo impregnacji:) W zeszłym roku i w tym kupiłam kozaki gino rossi, droższe bo 699zł, ale mega wygodne itd

wnioskuje po wygladzie tych butów że chcesz kupic jedną z tych par swojemu mężczyźnie pod choinkę chyba że mieszkasz na wsi i orzesz pole pługiem profesjonalne gumowce kosztuja taniej i chyba będą wygodne zwłaszcza gdy owiniesz stopy gustownymi unucami

Gość gość
hahaha kleopatra:p

Gość gość
Kleopatra, Od kiedy faceci chodza w takich butach?

Gość gość
twoj facet w takich chodzi? jak dla mnie nr 1 czarne

Gość gość
te drugie są z******te