Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Delikatny temat narzady intymne u dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

Mam 5 latke wczoraj ziuwazylam na wargach sromowych zaczerwienienie. pytalam sie czy ja cos boli, szczypie. mowila ze nie. i jakos to dziwnie wyglada. jagby np. usiedziec na noge czy reke i jets taki slad.odgniecione. spotkal sie ktos z czyms takim?

Gość gość
nikt nie ma takich problemow

Gość gość
ja pomyslalam o bakteriach w moczu, wywoluja podraznienie, zaczerwienie i pewien taki 'odcisk' to tak jakby 'żerowały' na wargach sromowych

Gość gość
ja myslam ze moze majtki jej si wpijaja i zostawiaja slad? ale nic nio mowi ze ja boli czy swedzi

Gość gość
nie zawsze niestety bakterie w moczu daja o sobie znac w postaci dyskomfortu, moja corka nie miala ani temperatury, zadnego pieczenia swedzenia, tylko zaczerwienienie, zrobilam posiew moczu, no i co? bingo bakteria E.coli

Gość gość
i do lekarza z tym poszlams rodzinego? zbadala corke czy jak

Gość gość
my mialysmy troche akcji z moczem jak mala byla niemowlakiem, ciagle zakazenia, wiec pierwsze co przyszlo mi do glowy to zrobienie posiewu na wlasna reke, kupilam pojemnik na mocz jałowy, pobralam srodkowy strumien, po 4 dniach byl wynik, placilam okolo 30zl, ale jak pojdziesz do pediatry to na pewno ci wystawi skierowanie na badanie

Gość moja miewa często zaczerwienie
ale ją to piecze. Badam jej mocz i zawsze tylko PH jest podwyższone. Kiedyś zapytałam lekarki i kazała mi patrzeć co córka dzień wcześniej je i faktycznie po mandarynkach, pomarańczach kiszonych ogórkach zaraz się robi zaczerwienienie i PH w górze. Musimy wykluczyć z diety te produkty.

Gość gość
moze owsiki, tez mialam w wieku 7 lat, swedzi caly dol

Gość gość
ale ja nic nie boli, nie swedzi.Skora jest lekko zaczerwiniona no i jakby widoczne odgniecenie., faldka, wczensiej nie miala tego.

Gość moja miewa często zaczerwienie
to może się coś odgniotło. Ja bym patrzyła czy sie to nie rozwinie albo nie zniknie. Wieczorem jej zasyp mąką ziemniaczaną, nie zaszkodzi a moze pomoże.

Gość gość
pomyslalam ze moze od majtek? jej sie wrzynaja.

Gość gość
Bo ona juz sie masturbuje w tym wieku dlatego ma to zaczerwienie na cipce.

Gość gość
Poprzednik już zwalił konia . Biedaczek :D

Gość gość
A jak to zauważyłaś? Chyba nie ubierasz/nie myjesz takiej dużej dziewczynki? __ A z tej masturbacji to się nie ma co śmiać.. to może być prawda.. Widziąła kiedyś dziewczynkę, która "nadziewała" się na wszelkie możliwe kanty na stolikach w przedszkolu.. niby się opierała itp. Oraz chłopca (4 latka), który na leżakowaniu zdejmował sobie spodnie od piżamy i majtki i majstrował przy siusiaku. Wystarczy poczytać. ___ Jak ją nie szczypie, nie swędzi, to odpuść.. zobacz za 2 dni.. I obserwuj małą, może rzeczywiście to jakaś dziecięce masturbacja.

Gość gość
Dziewczynka może miec owsiki, które w nocy wędrują sobie z o***tu do pochwy powodując podraznienia - mozna pojsc do lekarza i profilaktycznie odrobaczyć dziecko. Takie jest moje zdanie

Gość gość
Moja córka ma podwyższone ph od mlecznych produktów serki, mleko, jaja. Jak ograniczyłam to ph był 5,5. Stosowałam też triderm maść przepisaną przez lekarza u niej na wargi sromowe 3 razy na noc.