Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w mega kropce

Moja siostra za 3 miesiace rodzi i chce ze mna zamieszkac

Polecane posty

Gość gość
no to może będzie miała na utrzymanie swoje i dzicka? jeszcze alimenty on ojca dziecka mooże nie będzie całkiem na Twoim utrzymaniu? ;/

Gość gość
A jak siostra "nie ogarnie sobie innego lokum" to co ma zrobić autorka?

Gość gość
dziewczyno wpuscisz ja to sie nigdy nie pozbedziesz i nic nie dolozysz do swego budowanego domu a tak btw to z siostry niezla suka jak chciala wlasnego ojca o alimenty podac.

Gość w mega kropce
przeciez jak dziecko sie urodzi to przestanie studiowac a wraz z tym kasa od ojca i stypendium przepadna:O Wiec za co bedzie zyc? za marne 200 czy 300zl alimentow bo wiecej nie dostanie. ja bede musiala pieluchy, mleko, wyprawke sponsorowac. Zeby ona jeszcze myslala troche to we wczesnej ciazy moglaby prace znalezc, gdybym wiedziala to bym jej znalazla, ale ona nikomu nawet o ciazy nie mowila:O ja sie dowiedzialam jak byla w 4 miesiacu i widac juz bylo.

Gość gość
no to wiesz co masz zrobić

Gość gość
a gdzie autorka napisała,że rodzice NIE CHCĄ POMÓC!!!Wyraźnie napisała,że NIE MOGĄ BO NIE MAJĄ Z CZEGO POMÓC!!!!!!

Gość gość
Dziewczyno sprzedaj i sobie doloz. przynajmniej nie przyjdziesz na nowe jak golud***ec. Ja tak przyszlam dzieki rodzenstwu. I w sumie maz w klotni mi kiedys wytknal, ze nawet nie umialam zawalczyc o swoje.

Gość gość
Autorko, powiedz jej ze wtedy gdy ty myslalas jakk godnie zyc, to ona myslala jak dobrze sie bawic. Teraz startujesz w nowe zycie i nie rzucisz wszystkiego dla niej, bo ona przespala sie z nieodpowiednia osoba. Tym bardziej ze wam obydwom jest srednio po drodze. Jest to ciezka decyzja, ale mozliwe ze gdy ja wpuscisz do domu to ja znienawidzisz. A to gorsze niz odmowienie pomocy.twoja siostra widac przyzwyczajona do socjalu, wiec zapewne poradzi sobie.

Gość gość
w mega kropce "ojciec jej dawal 300zl bo postraszyla, ze go do sadu o alimenty poda i bedzie wstyd wiec dawal jej te kilka zlotych. Za duzo tez w sumie nie mial, no i matka jej stowke rzucila czasem dwie" :O Fajni rodzice :O Rozumiem, ze na wiele ich nie stac ale chyba to normalne, ze chce sie pomoc wlasnemu dziecku, szczegolnie jak studiuje. Moj syn tez studiuje poza domem i dostaje od nas pieniadze. Skonczy studia, usamodzielni sie i wtedy nasza rola jako bankomatow ;-) sie skonczy.

Gość gość
Matko, już mi szkoda tego nienarodzonego dziecka :(

Gość gość
To przygarnij siostrę autorki albo jej jakąś kasę przelej, jak ci tak szkoda jej dziecka. Święta idą, możesz zrobić paczkę ze śpiochami i pieluchami.