Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość ciąży pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie panie. Moim problemem jest to czy mam jakiejkolwiek szanse na to że mogę być w ciąży. Mam 18 lat. 3 dni temu pierwszy raz współżyłam z chłopakiem (2 tygodnie wczesniej chcielismy to zrobic ale on nie mogl do konca wejsc, mozliwe tez ze byl spiety a ja podobnie, aczkolwiek pojawilo sie krawienie mozliwe do naruszenia blony) na poczatku wszedl we mnie 2 razy bez prezerwatywy ale potem ją założył, i doszedl we mnie. Jestem jakos poddenerwowana, chlopak mnie zapewnial ze wszystko sprawdzil, gumka nie pekla wiec nie powinnam się denerwowac. Nie jestem doswiadczona w tej kwesti wiec prosze o pomoc. Czy jest jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?

Gość gość
oczywiscie ze sa , chlopak wszedl bez prezerwatywy a przed wytryskiem pojawiaja sie juz plemniki takze to ze zalozyl pozniej nie szkodzi, poza tym sprawdzalas czy prezerwatywa napewno byla cala i czy ja dobrze zalozyl??

Gość Saraaa23
Hej , prezerwatywa nie daje 100 % zabezpieczenia przed ciążą dlatego lepiej żeby chłopak nie dochodził w środku , ale jesli tak jak on mówi że gumka nie pekła to możesz oddychac spokojnie , przynajmniej mi sie tak wydaje i to jest moje zdanie . Czytałam gdzies na forum że na członku męzczyzny mogą znajdowac się plemniki z wczesniejszego wytrysku ale to chyba przed umyciem czy coś takiego . Spokojnie :)

Gość gość
ja wpadłam a we mnie nie doszedł

Gość gość
kurcze, bo panikuje coraz bardziej, az nie moge sie na niczym skupic. ojeju gość i co zrobiłas? zostawilas czy usunelas?

Gość Saraaa23
A kiedy miałaś dni płodne ? podczas stosunku ?

Gość gość
no to byl tak ostatni dzien plodny albo juz nieplodny, bo z tego co wiem to dni plodne trwaja okolo tygodnia

Gość Saraaa23
Zalezy od twojego organizmu kochana . A kiedy masz dostac miesiączke ?

Gość gość
ostatnia mialam chyba 3 listopada jesli sie nie myle, miesiaczki mam troche nieregularne wiec mysle ze kolo 30, trudno mi to stwierdzic, raz mam 28 dni raz wiecej raz mniej

Gość gość
jak masz nieregularne miesiaczki to jak okreslasz dni plodne??nie usunelam urodzilam mam synka ma 2 latka:) i teraz od jego urodzenia biore regularnie tabletki nie zawierzam juz prezerwatywa

Gość Saraaa23
Nie jestem ekspertem ale tak jak mówi koleżanka na dole mozna zajść w ciąże . A Ty chcesz tego dziecka czy nie ?

Gość gość
dni plodne sa okolo 10 dni po rozpoczeciu miesiaczki, wiec w miare tak sie domyslam oo no to gratulacje :)

Gość gość
wiem ze to malo odpowiednie i religijne wedlug niektorych..i w sumie narazie nie jestem niczego pewna wiec nie moge tez mowic o dziecku..aczkolwiek nie jestem na to gotowa wiec odpowiedz brzmi nie..

Gość Saraaa23
Jestem niewiele starsza od Ciebie wiec nie martw się . Wiadomo że nie wszyscy mają dzieci po slubie , róznie w zyciu bywa . Poczekaj do miesiączki a jak nie przyjdzie zrób test jesli jesteś w ciązy to wykryje drugą kreseczkę .

Gość gość
gratulacje bedziesz mama to wspaniałe uczucie:):)

Gość gość
moja mama, by chyba nie zniosla faktu jesli bylabym w ciazy..chodz modle sie zeby tak nie bylo. nawet chodze do rygorystycznej szkoly wiec szanse na jej ukonczenie bylyby marne..

Gość Saraaa23
Aha chyba że tak . Zostaw wszystko naturze ale ja mysle że nie jestes w ciaży , jesli nie skonczył w Tobie szanse są nikłe , dasz rade .

Gość gość
dziekuje Sara, dobrze miec czyjes wsparcie :)

Gość gość
ja tam z mezem od 10 lat tak uprawiam sex i nigdy nie było wpadki.A dzieci mamy zaplanowane.Wiec mi sie wydaje ze nie jestes w ciazy