Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norka21

ex chce wrocic

Polecane posty

Gość norka21

Ja mam juz nowego faceta i jest mi z nim dobrze tylko jest bardzo duzo dni poza domem bo jezdzi czesto w delegacje i wieczorami sama z telewizorem. w sumie juz ponad rok tak to trwa,przeprowadzilam sie do niego prace zmienilam,stary numer tel zlikwidowalam i od starej paczki sie odcielam.Bylo piekne popoludnie gdy zadzwonil tel. odebralam i az sobie usiadlam bo uslyszalam, glos mojego bylego nie zdradzil jak mnie znalazl ale ponad godzine z nim rozmawialam i w koncu wyrazilam zgode na kawe w miescie. Gdy go ujrzalam to zaniemowilam bo moje ulubione kwiaty w rece trzymal,serce mi mocno zaczelo bic,troszeczke sie do niego przytulilam, ten wieczor bardzo szybko nam przelecial i na drugie spotkanie sie zgodzilam ale terminu nie ustalalam bo jeszcze grafiku wyjazdow meza nie znalam przy rozstaniu tak goraco pozwolilam sie pocalowac ze az siebie nie poznalam.

Gość gość
hmm, szkoda że mój były nie ma takich pomysłów ale cóż. A Ty moim zdaniem nie powinnaś tak się zachowywać bo to nie jest fair wobec Twojego chłopaka. Jeśli chcesz odejść i wrócić do byłego- to powiedz to obecnemu. A później dopiero "spotykaj" się z byłym. To też nie jest do końca w porządku ale bardziej moralnie.