Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały pączuszek

Głodówka START JUTRO

Polecane posty

Gość mały pączuszek

ktoś chętny? :D

Gość gość
Jak tu myśleć o głodówce, skoro już sam Twój nick sprawia, że mam ochotę na pączki? :)

Gość cipci
a ile chcesZ dni ja ciagnac? i cos prZy tym bedziesz robila jeszcze? bo moze ja sie skusze;)

Gość mały paczuszek
Generalnie plan jest następujący od jutra do niedzieli owoce i warzywa (taki wstęp do głodówki) bo czytałam że przy dobrym przygotowaniu łatwiej jest. A od pn przez 10 dni głodówka (czyli do środy) a potem przez tydzień około znowu owoce i wwarzywa (wyjście z diety) . Planuje także ćwiczyć (brzuszki przysiady, mel b chodakowska i w weekendy biegać) :D generalnie liczę na zrzucenie zbędnych kilogramów i oczyszczenie się . Zastanawiałam się nad środkami przeczyszczającymi lub lewatywa bo czytalam na jakimś forum że to pomaga w oczyszczeniu ale trochę mnie to obrzydza. :D

Gość mały paczuszek
Ja generalnie na temat głodówki czytałam same dobre rzeczy że oczyszcza organizm i można naprawdę wiele schudnac. Ją waze koło 64 kg przy 162 cm i chciałabym ważyć 47 kg(to ttakie moje marzenie) i ta głodówkę chce potraktować jak wstep by skurczyc żołądek przyspieszyć metabolizm i słyszałam że po takiej dłuższej głodówce mniej chce sie jeść i nie ma się apetytu na słodycze co by mi bardzo pomogło bo mam do nich słabość :D myślałam o tym żeby zrzucić na nie tak okolo 6 kg . Więc ZAPRASZAM! Bo w większej grupie jest razniej i moim zdaniem opłaca się. I też jak kktoś już sstosował takie głodówki to miło by było jakby się ppodzielił swoim doświadczeniem i udzielił ewentualnych rad :D

Gość Olcia Dubicka
Po co komu głodówki, tylko rozczarowanie czeka i efekt jojo ;/ są przyjemniejsze sposoby odchudzania :) Mi pani której opiekuję się dziećmi poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak w miesiąc pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jeszcze zwiększa mój spokój

Gość MelAL
Olci dziekujemy. Preparaty polecaj gdzie indziej:-) Ja sie pisze ( i tak malam taki zamiar:-) To nie jest moj 1 raz wiec moge pomoc doswiaczeniem: -)