Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto pracuje w BANKU

Polecane posty

Gość gość
tak, bierzesz kredyt w banku, babka zarabia na tym, ze sprzeda ci cos za 4000, a jest to warte 1000. jest 3000 do przodu, nie zarabia na umowie z bankiem.

Gość listopadowy gość
oj nie byłabym taka pewna że na umowie kredytowej nie zarabia... różne rzeczy słyszałam od moich klientów.. ale racja co dziewczyny napisały najwiekszy przekręt jest na cenie towaru

Gość gość
albo glupia jestem bo nie kumam.

Gość gość
kurcze czego tu nie rozumiec? kupujesz za 4000 garnki, ktore sa warte 1000. baba ma 3000 zaroibku. niejasno napisane?

Gość gość
a jest odwrotnie. mam mowi ze garnki kosztuja 1000zl. jest umowa na zakup na kwote 1000zła potem przyuchodzi rachunek ze tzreba splacac 3000zł.

Gość gość
skąd wiesz, ze potem przychodzi rach na 3 razy tyle, jak nie wzielas? ja przykladowe kwoty podalam tylko. jak mowi, zee 1000 zl warte, to pewnie kosztują 200 zl, a 800 dla niej...

Gość gość
tam duzo tego bylo. zelazko , blender, garnki, urzadzeniie do czyszczenia para oraz duzy 70 czesciowy komplet sztuccow.

Gość gość
no to ja cie nie rozumiem, nie wzielas tego za 1000, a wiesz, ze jakbys wziela to do splacenia masz 3000? a ile kosztuje zwylky kredyt w banku? jak duzo rat na dlugi czas to duzo odsetek wyjdzie

Gość gość
nie slyszal;as o tych naciagaczach? ze laza po domach sperzadaj sprzet niby kosztuje 1000zła potem przychodzi rachunek na 5000zł.

Gość gość
nie slyszlam, pracowalam w telemarketingu i znam to z tej strony, z ktorej opisalam.

Gość daniels34
jesli chodzi o jakiekolwiek sprawy zwiazane z kredytami polecam poczytac fora specjalistyczne np. www.forum-kredytowe.pl tam mozna sie dowiedziec najwiecej konkretow