Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy wy nie macie jaj ze same nie zaczepiacie chłopaków

Polecane posty

Gość gość
Kobiety sa leniwe i wygodne nigdy nie podejda same i zagadaja no chyba ze jestes tak przystojny ze powalasz na kolana to w koncu sie przemoga i podejda! Hipokryzja to wystepuje u kobiet najlepiej chcialby by nie kiwna palcem i wszystko pod nos miec podstawione to po co rownouprawnienie ? Sredniowiecze sie skonczylo , ciemnogrod juz zanika pora sie ogarnac i zagadywac facetow bo wierzcie mi panowie juz ponad 3 mln kobiet w Polsce samotnych a ich liczba stale rosnie!

Gość gość
sam sobie wyjasniłes swój problem - jesli facet jest przystojny to kobiety potrafia wsadzić swoją dumę do kieszeni i zagadac. Gdzie ty widzisz tu sredniowiecze? Mamy podrywać paszteciarzy?:D

Gość gość
nie nie mamy jaj tylko cipki..gamoniu jak chcesz, żeby cie ktoś podrywał z jajami to zmień temat nagłówka

Gość bambabu
Fakt jest taki - facetom to nie dogodzisz. Podam na przykladzie mojego kuzyna. Jest obiektywnie przystojny, podoba sie kobietom. Niedawno interesowala sie nim dziewczyna, ladna, zadbana, moze troche zbyt wyzywajaco sie ubierala, ale to jest moje zdanie, bo ja mam inny styl. W kazdym razie duzo facetow sie za nia oglada. Dziewczyna dwoila sie i troila, zeby go poderwac, a on jej podziekowal. Spytalam czemu, a on, ze pewnie ona tak za wszystkimi tak lata. Rece opadaja. Po jakims czasie on mi mowi, ze wpadla mu w oko jakas inna, tylko ze on nic nie bedzie sam robil, bo nie wie czy ona jest zainteresowana - tylko ja obserwuje. No i gdzie to logika facetow ?

Gość gość
podrywanie podrywaniem ale trochę szacunku do siebie trzeba mieć bo w przeciwnym razie wygląda to jak desperacja a desperatka kobieta kojarzy się z taką co łapie na dziecko itp.

Gość gość
bambau też tak mam jak dziewczyna mi się nie podoba to w miarę kulturalna zlewka, a ja podoba to blokada - zero logiki :(

Gość bambadu
Czyli Wy - faceci naprawde nie wiecie czego chcecie. A jakby ta, która sie podoba latala za wami to byloby ok, czy tez straciłaby w waszych oczach ?

Gość gość
kobieto jak klękasz przed kimś by cie zauważył to nie licz, że ktoś cie będzie poważnie traktował. Podrywać czy zagadywać możecie ale trzeba się trochę szanować i nie mówić dziękuję jak ktoś cie obrazi

Gość gość
a co jest złego w tym, że kobieta zerka na tego wymarzonego faceta, szuka jego wzroku, zagaduje na byle jaki temat, jeśli sytuacja temu sprzyja? czy to już narzucanie się? dlaczego mam tego nie robić, skoro jestem zainteresowana nim, a on się do mnie uśmiecha podczas rozmowy?

Gość gość
hahah 3 mln kobiet a facetów niby samotnych nie ma? hahaha obejrzyj statystyki - w wieku młodym to wy dominujecie a singielek dużo więcej to sie zaczyna po 60,tce robić więc nie pitol :D:D:D

Gość Pytajnik127
"gość Ten temat JASNO pokazuje hipokryzję mężczyzn. Źle jak kobieta nie podrywa ale jak okazuje zainteresowanie to już nachalna i zła". To pokazuje nie temat na tym czy innym forum, ale życie. Zawsze tam, gdzie zainicjonwałam znajomość lub okazałam zainteresowanie mężczyźnie, przegrywałam. Bo mężczyzna traktuje taką kobietę jak coś, co łatwo przyszło, łatwo poszło. Od tamtego czasu nigdy więcej nie inicjuję zadnego kontaktu, a tak durne wpisy jak tych facetów tutaj w tym topiku tylko mnie bawią swoją absurdalnością. Naiwny będzie ten, kto je potraktuje serio.

Gość gość
"gość kobieto jak klękasz przed kimś by cie zauważył to nie licz, że ktoś cie będzie poważnie traktował. Podrywać czy zagadywać możecie ale trzeba się trochę szanować i nie mówić dziękuję jak ktoś cie obrazi". Sam chyba nie wiesz, co chcesz napisać. Podrywać wg Ciebie można, ale...nie za bardzo. Czyli jak? :-D ------------- "gość a co jest złego w tym, że kobieta zerka na tego wymarzonego faceta, szuka jego wzroku, zagaduje na byle jaki temat, jeśli sytuacja temu sprzyja? czy to już narzucanie się? dlaczego mam tego nie robić, skoro jestem zainteresowana nim, a on się do mnie uśmiecha podczas rozmowy?" Są tacy, którzy za narzucanie się uznają, że napiszesz do nich o dwa e-maile/sms-y więcej niż oni i wtedy taką kobietę skreślają z miejsca. Ja zostałam tak właśnie skreślona, choć znaliśmy się i pisaliśmy już ponad rok. Więc czym różni się wysłanie dwóch wiadomości więcej od zagadania na jakiś temat? I to i to uznają za narzucanie się, taka jest prawda.

Gość gość
Hm... Lepiej gdy facet wykaże inicjatywę. Na h*j zaczepiają jak np. woli wyższą itp. Ośmieszenie niepotrzebne.

Gość annoyer
A juz zupelnie idealnie by bylo, jakby ktos wymyslil jakis koherentny system szukania swoich "drugich polow". Bo jak na razie to jeden wielki, pieprzony balagan, gdzie doslownie wszystko mozna interpretowac na mase sposobow i ile ludzi tyle opinii o tym co robic.

Gość gość
czyli my kobiet mamy czekać na to co sie samo przyplącze? nie możemy/nie powinnyśmy delikatnie zabiegać o tego, który nas pociąga?

Gość gość
kobiety miało być

Gość gość
Tak, hipokryzja.

Gość gość
a podobno jest równouprawnienie itd.

Gość gość
To jaki jest ten optymalny podryw? Niezbyt nachalny zeby facet nie uznal za latwa i zeby dac do zrozumienia, ze cos jest na rzeczy? Jak zagadac faceta, by go po porstu poznac? O pogodzie czy jak? :)

Gość gość
niech się panowie wypowiedzą, czego oczekują od nas

Gość gość
Panów zabrakło ;/