Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niko 900

Sposoby przekonania kobiety do lodow

Polecane posty

Gość gość
O kurde. Musze podniesc szceke z podlogi . Nawet jesli w realu jestes filcowym kapciem (w co watpie) to twoja mowa koncowa robi wrazenie.

Gość też kobieta smutna
" Jeśli żona naprawdę jest lesbijką, to chyba lepiej się rozstać i ułożyć sobie życie od nowa." . Tylko, że po co ona ma sie z nim rozstawać? Ma sytuację idealną. Z tego, co on pisał on niemal żyje za nią - chyba ją utrzymuje, załatwia wszystkie sprawy życiowe za nią (bo ona jest niezaradna i zagubiona), seksu się nie domaga, co najwyżej coś nieudolnie próbuje, na co ona się z niego nabija ("no co ty, miśku, oszalałeś, łaskoczesz mnie, daj sobie spokój, ha ha ha" :O ). Prawdopodobnie seks to ona ma, ale nie z nim, nawet właśnie nie z innym facetem. Niestety, ale na tym świecie bywają ludzie zwyczajnie wyrachowani i wygodni i oni jak sonarem umieją namierzać słabych emocjonalnie kandydatów na partnerów. Niestety, ale rozmowa zakłada wolę odnowy odbydwu stron, a tej pani jest w tym układzie baaardzo dobrze.

Gość gość
Kobieta smutna . Mam nadzieje ze twoj maz wroci do formy i bedziesz rozwijac swoj wrodzony talent .

Na prawdę trudna sytuacja, gdy wchodzi w grę choroba partnera... Nie mniej jednak życzę szybkiego zdiagnozowania i leczenia. Zastanowiło mnie jedno, piszesz: Niestety..., czyli wolałabyś żeby Cie nie kochał? Czy źle zrozumiałam?

Gość gość
Ja doskonale zdaje sobie sprawe z mojej postawy i nawet znam geneze swojej uleglosci i strqchu przed odrzuceniem . Gorzka prawde tu lejecie . Ale dzieki wam bardzo . Nawet jesli wasze domysly sa blizsze lub dalsze prawdzie doceniam ... I to mi na prawde w jakis sposob pomaga .

Gość też kobieta smutna
Dlaczego napisałam "niestety"? Dlatego, że jak partner cię nie kocha, to sprawa jest czysta i łatwa (dla mnie przynajmniej) - odchodzisz od niego. A nas więzy uczuciowe wiążą bardzo, być może do końca życia (nie będę umiała odejść dopóki kocham i wiem, że jestem kochana). A co to za życie bez seksu w związku? Czasem myśle, że odejście byłoby łatwiejsze.

Gość też kobieta smutna
Gościu od lesby - znasz genezę problemu, znasz problem, powoli, małymi kroczkami zawalcz o swoją godność i wolność. Inaczej przegrasz życie i nawet nie będziesz wiedział, dlaczego na to pozwoliłeś i kiedy to się stało.

Gość też kobieta smutna
Miało być o lodach, jest o smutkach i życiu, ech... Dobranoc.

Gość gość
Kurcze dzieki za wasze uwagi . Cenne . I za zalazek odwagi dla mnie . Poki co odetchne. Przez pare dni i pouklDam sobie w glowie . Jeszcze trochr inteligencji sie we mnie tli. Jestem cholernym hipokryta bo zawsze mowie ludziom ktorzy maja problem ze sa dla siebie najwZniejsza osoba na swiecie .... Eeeh

Gość gość
Koncze wiec temat smutkow i zycia . Nastepny wpis prosze na temat .

Gość gość
Hmm. U mnie tez coraz rzadziej, 5 lat po slubie, 10 lat w zwiazku. Natomiast co do loda, to nie pytam. Po prostu jak sie rozkrecimy, pieszczoty, caluski i tak dalej, to czasami po prostu biore draga w reke i wkladam zonie do ust bez pytania. Nie odmawia. Robi mi wspaniale i co najlepsze, jak siegne do jej c**ki to ma coraz mokrzej. Seks pozniej tez wspanialy. Czyli drogie panie jak to rozumiec? Sama do loda sie nie zabierze, ale jak wloze w usta w odpowiednim momencie to nie odmawia, a do tego robi sie coraz bardziej podniecona.

Co tu rozumieć? wiele kobiet lubi to robić ale same nie zaczną, natomiast podnieca je kiedy mężczyzna tego zażąda albo wręcz przymusi. Twoja widocznie też taka jest, więc ciesz się i nie marudź :P

Gość sekret marzeń
Może Twoja żona lubi macho i stąd ta jej podniecenie:)

Gość gość
Absolutnie nie marudze! Wiem, ze lubi, ale ostatnio kiepsko nam sie uklada, wiec seks tez nie najlepszy. Normalnie jest silna kobieta, wie czego chce, stawia na swoim, ale czasami jak zlapie za wlosy, przycisne glowe do poduszki i wloze jej czlonka do buzi, to bardzo lubi. Chyba faktycznie lubi byc lekko przymuszona, zdominowana. Podnieca ja to, ale po prostu szkoda, ze sama prawie nigdy nic nie inicjuje. Ciekawe co jeszcze ja mocno jara?

Gość sekret marzeń
A próbowałeś spytać na co miałaby największą ochotę lub w jakiej sytuacji jej podniecenie sięga zenitu? Równie dobrze można potraktować to jako wyzwanie i dobrą zabawę i próbować samemu dociec metodą prób:D

Gość gość
Kobiety się nie przekonuje. Kobieta działa emocjonalnie, zmień jej emocje a będziesz miał to co chcesz. Zajrzyj na stronę np oświeconykochanek i poczytaj o PUA lub NPL. Będziesz wiedział jak to działa. Przeczytaj książkę Mystery - zwab piękną kobietę do łóżka. To będziesz wiedział o czym mówię.