Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niko 900

Sposoby przekonania kobiety do lodow

Polecane posty

Gość niko 900

jak w temacie. czy znacie jakieś sposoby jak przekonać partnerkę do seksu oralnego?

Gość Czarusss
wyrwij jej migdalki, wtedy zalecaja lody bo sie szybciej goi :P

Gość anijaka
jak to jak?nie liz jej i już,cos za cos:)

Gość gość
O jednak zalozyles. U mnie nic nie przejdzie kiedus nawet bawilismy sie smarowaniem ciala nutella . I dupa fujare musialwm umyc . Zreszta moja ma opor rowniez przed mineta . Wszystko po slubie sie sypnelo bo przed slubem to ... Co ja zreszta bede pisal . Ale juz 7 lat po slubie a w sypialni zima .przychodzi z pracy pokreci sie . Popatrzy na tv i zasypia o 19- 20 i spi jak zabita do rana . Marnie jest .

Gość niko 900
to nie takie proste, ona nie potrzebuje lizania od czasu kiedy kupiłem paczkę różnych wibratorów, miała problemy z dojściem i stwierdziłem, że mam już zakwasy na języku i pora pójść do sklepu

Gość anijaka
chodz do mnie ja jestem goraca

Gość gość
Moja wibratora tez nie . W sumie wiem o co chodzi ale nawet tu wstyd mi pisac :(

Gość amandai
Może mało urozmaicacie?Kobiety lubią ostry seks a co się z tym wiąże?Porzadny lodzik.Ja tez miałam opory ale jak bzykamy tak na ostro to bym go zjadła.

Gość niko 900
moja daje się namówić od czasu do czasu, generalnie tez zima ale raz na miesiąc lub na 2 tygodnie. kupiłem kilka różnych zabawek wibratorów. podobają się kobietom chodź z obawą podchodziłem z tematem, a kupienie, testowanie 8 wibratorów zajeło mi chyba ze 2 lata. ale jak jednego spróbuje to z następnym jest łatwiej ostatnio udało mi się ją rozkręcić również zabawkami. jak byla w miare cipla to polozylem sie na plecy i przyciagnąlem jak do pozycji 69 no i kontynuowałem zabawę raz z jezykiem raz z zabawkami, chyba zrobiło jej się głupio albo podnieciła się na tyle, ze to juz jej nie przeszkadzało i ku mojemu zaskoczeniu udało się. muszę to jak najszybciej powtórzyć i koniecznie powiedziec ze sie podobało:)

Gość gość
U mnie ma to zwiazek z ubudzeniem sie w.niej biseksualistki.a nie wiem nawet czy leski . Okresla tylko urode kobiet . Jak w tv sa jakies dyskusje feministyczne to sie ozywia . Jak bierze mnie zeby ja dotykac to zbywa mnie slowami " a co ci sie porobilo " i "przestan laskoczesz" czeato wzbidza we mnie poczucie winy i jej kumpele same singielki i nr 1 lesbijka . Cholera . Ja zostalem juz tylko wydmuszka . Pluszowym misiem do automatycznego mowiwnia mi "kocham cie misku" wszelkie proby powaznej rozmowy sa zbywane na milion sposobow. Ale wylalem gorzkiego zala . A mialo byc o oralnym

Gość blue poradka
Chłopcy, ja pamiętam swoje "przekonywanie się". O ile nie wyobrażałam sobie oralnych zabaw, to w miarę czasu i powolnych pieszczot, na początku delikatnych pocałunków, itp, itd zobaczyłam ile moje pieszczoty dają satysfakcji i... teraz sobie nie wyobrażam! Uwielbiam te zabawy ;) Oczywiście, musicie być cierpliwi, bo na początku może "nie wychodzić" ale "trening czyni mistrza" :)

Gość gość
Chyba zalapie dola . Ide po rum

Gość niko 900
moj kolega bardzo długo byl z kobietą, która utrzymywała kontakty tylko z singielkami-kolezanki, chyba miala takie towarzystwo, nie wiem czy z przypadku czy takie sobie dobierała. z tego co on mi opowiadal to one mialy duzy wplyw na nia i jej opinie. zaczela jezdzic z kolezankami na wakacje zamiast z nim. niestety rozeszli się. moze w twoim przypadku bylo by dobrze zmienic otocznie, przeprowadzic sie do innego miasta. jak masz zone 7 lat to dzieci pewnie tez masz. musisz dzialac, bo sie rozejdziecie, a ona zacznie cie traktowac jak feministki mężczyn. do rozrodu i do przyniesienia, bez uczuć

Gość niko 900
chyba pomieszalem lesbijkę z feministką lub to ja moge mieć racje. mozesz zmienic prace tak zeby sie przeprowadzic? macie dzieci?

Gość kobieta i gosc
nie wiem czy uda ci sie przekonac, albo ktos lubi albo nie. CHyba tak to dziala

Gość kobieta i gosc
co za bzdury niko wypisujesz, wstydzilbys sie...

Gość gość
Dzieci nie mamy . Miala problemy a pozniej stwierdzila ze nie chce . Spedza weekendy z dziewczynami . Chyba jedyne co ja przy mnie trzyma to powody materialne i jej niezaradnosc . Mieszkamy za granica od siedmiu lat . Nie mam zadnych kumpli z ktorymi poszedlbym na piwo bo ona tego nie toleruje . Boi sie jak gdziekolwiek jade sam . A jak juz to nastapi to mam lawine smsow gdzie jestem i zebym na siebie uwazal. Jak robie sie stanowczy to beczy i twierdzi ze jestem agresywny . Nigdy nie podnioslem na nia glosu i nigdy sie nie poklocilismy . Ja uciekam jak moge w prace i w hobby . Jest ciezko nie wiem kiedy to we mnie peknie . Nikt z bliskich nie wie jak jest . Bo gramy szczesliwe malzenstwo .

Gość gość
Oj pracy nie zmienilbym za nic. Uwielbiam to co robie

Gość kobieta i gosc
Do goscia: ja mialam podobnie, az sobie kogos znalazlam, powiedzialam ze chce skonczyc malzenstwo i wtedy sie okazalo jak to mezowi strasznie na mnie zalezy. Tez gralam szczesliwe malzenstwo i na koncu to sie obrocilo przeciwko mnie, bo co ja odwalam skoro wszystkim mowilam latami ze jest taaaaaaak doooobrzeeeee

Gość gość
Kobieta i gosc. Ja ja ciagle kocham . To juz chyba takie uczucie jak milosc Golluma do pierscienia ale byloby mi trudno . A z dugiej strony nie amam nic . Mam 34 lata i nie wyobrazam sobie zaczynac od nowa.

Gość gość
No to może czas żebyś i Ty powiedział jej co czujesz, jakie masz obawy itp? Takie zachowanie żony nie jest normalne, ona wychodzi z koleżankami, Ty nie możesz bo się martwi o Ciebie? Może niech zacznie się martwić o to czy jest dobrą partnerką. Jeżeli uraziłam przepraszam, ale wychodzi na to że koleżanki są ważniejsze... Luzik trzeba czasem odsapnąć w gronie znajomych ale można spotykać się też z innymi parami, tzn zaproś np kumpla z żoną do siebie na takie pogaduchy, piwko albo wyjdźcie gdzieś razem... Niech ma utrudniony kontakt z singielkami a może polubi nowe koleżanki-mężatki i też się zmieni pod ich wpływem? Mam nadzieję że napisałam dosyć zrozumiale :)

Gość Endymion
Chłopie ogarnij się, nie możesz się tak dawać jej szantażowi bo nie będziecie cię nawet szanować.

Gość kobieta i gosc
To jestes szczesliwy w takim razie, ja chyba nikogo nie kocham. Tak bardzo zawiodlam sie na milosci, ze nie wiem czy jeszcze potrafie

Gość gość
Wszyscy moi znajomi juz nie utrzymuja ze mmna kontaktu . Nawet nie wiem ki edy zostalem z nich wykastrowany. dziekuje ze jakos normalnie ze mna piszecie .nie czhje tego na codzien ale uswiadomilem sobie ze czuje sie samotny.

Gość niko 900
postaw sprawe jasno, ty idziesz na jednen weekend, a ja ide na drugi, jak jestes w domu to ja tez, jak wychodzisz z kolezankami to ja wychodze z kolegami. nie obraz sie ale jestes troche facet du.pa. zacznij sie traktowac na takich samych warunkach jak ona siebie traktuje

Gość gość
Wszelkie rozmowy zaczynaja sie od slow " a co cie wzielo na takie rozmowy ?" potem sa moje pytania .ona odpowiada pytaniami a calosc konczy sie wzbudzaniem we mnie poczucia winy. Juz od jakiegos czasu go nie mam . Bo wierze ze jestem w porzadku.

Gość gość
Niko nie obrazam sie za d**e. W zwiazku tak faktycznie jest . Czuje sie jak jeckyll i hyde . Odbijam sobie praca gdzie czuje sie jak ryba w wodzie i fotografowaniem . Od zawsze balem sie odrzucenia . Pewnie dlatego mam tak wielki bufor ustepstw.

Gość niko 900
temat miałbyć o lodach :) a jest o zyciu. ja ze znajomych tez zostalem wykastrowany przynajmniej częściowo, moja zona nie potrzebuje towarzystwa innych osob, jedynie swoich rodziców, dziecka i mnie, no ale ona nie wychodzi i ja niestety tez nigdzie nie wychodze układ jest niby fify fify, bo jak gdzies wyszlem to wracalem na czworakach ale to dlatego, ze wychodzilem raz na 2 miesiace i nie mogłem się nażłopać. teraz to ani nie mam towarzystwa ani nie pije

Ooooj... Musisz z nią poważnie porozmawiać... Jeżeli ona unika tego typu rozmów to napisz liścik i daj jej go albo wsuń gdzieś gdzie zobaczy i przeczyta... (na mnie liścik od faceta, teraz mojego męża podziałał, a unikałam pewnego tematu jak tylko mogłam)... Długo to trwa? p.s. Można zmienić temat? Bo to w ogóle nie zalicza się do robienia lodzika :p

Gość gość
Wlasnie chcialem napisac ze piszemy zupelbie nie na temat :)