Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego produktu brakuje Wam w biedronce

Polecane posty

Gość gość
Jasne, że płacenie gotówką nie trwa dłużej, ale często skończy się gotówka, mam kartę i omijam sklepy gdzie nie mogę nią zapłacić wspomnianą Biedronkę również, u mnie przy żadnej nie uświadczysz bankomatu, a szukać go i potem wracać znowu do sklepu- porażka, idę gdzie indziej. Na tym Biedronka trochę traci.

Gość wifigdańsk
mi brakuje stoiska ze swiezym miesem i wedlinami gdzie by pani stala i kroila na plasterki oraz dobrego pieczywa i paczków oraz podobnych produktó (ciasteczek,babaeczek,drozdzówek itd) oczywiscie sa te rzeczy ale opakowane i trzeba wziac okresloną ilosc dlatego zawsze wole isc osobno do rzeznika i do piekarni,no ale to dyskont wiec stoisk z paniami nie bedzie;) nie ma tez dobrej pizzy bo ta co jest to mnie osobiscie zbiera na wymioty i wole kupic gdzie indziej np taką rigge mrozoną i se sama doprawić.

Gość gość
żałosny sklep. Byłam raz i nigdy więcej. Dramat a nie sklep

Gość gość
mi brakuje wielu produktów, ale kilka mają też b.dobre. brakuje głównie dobrej wody mają tylko Żywca i jakąś swoją - obie jakość kranówy.

Gość gość
brakuje pieczywa, to co jest w biedronce te bułki to są z maki głęboko mrożonej sprowadzanej z CHIN - chemia jak nic, wody też się zgadzam - tylko Żywiec który niestety słabo wypada w testach w porównaniu do innych wód mineralnych. ale lubię ich warzywa i owoce, mają często bardzo świeże i dobre mango, awokado i nie za drogo.

Gość gość
takiego kremu czekoladowego ktory byl kiesys w czaarnym pudeleczku ! pamieta ktos?

Gość gość
A ja tam płacę w tesco, jest specjalna kasa wyłącznie na opłacanie rachunków, nie ma kolejek, nie ma 20letnich pind które stękają jak stare ramole, że kolejka, do tego kasy samoobsługowe, pełen luz. Ale trzeba bywac też w innych sklepach a nie tylko w żabce.

Gość gość
Eweeeee mylisz ze wszystkie babcie w tym wieku sa sprawne moze jedna na 100.Wiekszosc z nich to schorowane kobiety,ktore ledwo chodza.i ktorym ledwo starcza na byle jakie jedzenie nie mowiac o wykupieniu wszystkich potrzebnych lekow.Watpie ze maja komputer a wiekszosc lezy schorowana,lub nie wychodzi z domu,pomijajac sprawnosc intelektualana.

Gość gość
dobrze ze napisaliscie o tym pieczywie,smakowalo mi i specjalnie po nie chodzilam,smakowal mi chleb slowianski ,bulki.Juz nie kupie,Dziwne 83 lata ,chociaz obslugiwalam pania w tym wieku i ktora pamietala nawet swoj numer konta bankowego

Gość gość
Czyli twierdzisz że wszystkie piszące tu panie to schorowane babcie?

Gość gość
czy macie jeszcze jakies pomysły ?