Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie sexu może dla mnie nie istnieć

Polecane posty

Gość gość

odkąd urodziłam dziecko sex może dla mnie nie istnieć, wcześniej uwielbiałam się bzykać z mężem i to dosłownie o każdej porze dnia i nocy i to wszędzie, a teraz się wypaliłam. nie mam wogole popędu, ani checi, zero entuzjazmu, a jak już jest zbliżenie to leze jak kloda i czekam az skończy. strasznie się z tym mecze, maż także :( Kocham go, ale nie potrafie się przełamać...

Gość gość
Idż z tym do lekarza, to powżny problem..moze zniszczyć Twoje małżeństwo..mężczyzna jak i Ty potrzebujecie takimch zbliżeń i nie chodzi mi o tzw w*******ie, tylko o seks o uczucie, które wtedy są

Gość gość
to minie jak dziecko podrośnie znów poczujesz zew natury i bzykac się będziesz aż wióry będą fruwać

Gość gość
z tym, ze dziecko ma już 3latka, a ja nadal nic... po prostu tragedia :( widze, ze męża to męczy, on chce tych zbliżeń, codziennie robi podchody a ja wymyślam, głowa, brzuch, zmęczenie i inne pierdoły by tylko nic z tego nie było, uwielbiam tydz gdy mam okres bo wtedy jest spokoj a jeśli chodzi o lekarza, do do jakiego trzeba się udać z tym problemem, psycholog, psychiatra, seksuolog, czy zwykły internista? nie chce spowodować by mąz mnie z tego powodu zostawil czy zdradzał, bo poza tym problemem jest nam cudownie

Gość gość
Seksuolog :)

Gość gość
ja tak mialam ale prez to ze mi uczuc nie okazywal.nie jestesmy juz razem.

Gość gość
chyba seksuolog i to jak najszybciej

Gość gość
Z tego co widzę zależy Ci na meżu i na związku, więc idź do seksuologa i porozmawiaj z nim, on dalej będzie wiedział co robić, zna sie na tym powinien coś zaradzić :) życzę powodzenia

Gość gość
dzięki właśnie znalazłam w necie namiar na dobrego seksuologa w moim mieście, już mam termin, najlepiej bym poszła z mężem, trzymajcie kciuki, mój mąż sam to kiedyś proponował i z pewnością się zgodzi, tak strasznie sie kochamy a ja tak wszystko psuje :(