Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko nieudaczniki i nieuki pracuja za 1500zł

Polecane posty

Gość gość

taka prawda, nie znam nikogo, kto skonczyl dobre studia i tak malo zarabia

Gość gość
Mało ludzi znasz najwyraźniej

Gość gość
tez tak uwazam ale..niedokonca, bo nie trzeba zaraz konczyc studiow,zeby dobrze zarabiac, ale z tym nieudacznictwem zgadam sie sporo znajomych bez studiow zarabia naprawdę dobre pieniądze, ale albo sa bardzo dobrzy w swoim fachu albo maja swoje firmy

Gość gość
własnie bardzo duzo znam ludzi i kazdy ma ładną wyplatę lub jak ktos wyzej napisal swoj biznes

Gość gość
dokladnie, nie trzeba miec tytułow zeby dobrze zarabiac, wiekszosc kolezanek po studiach siedzi w biurze wlasnie za 1500zł a znajomi po zawodowkach tysiace zarabiaja.... sama mam skonczone studia, ale do mojej pracy nie sa mi wogole potrzene, a zarabiam nie mało;)

Gość gość
ja pracuje w biurze za 2000,praca łatwa lekka i przyjemna,wiecej mi nie trzeba bo maz dobrze zarabia,ma firme,a ja swoja wypłate mam na waciki,nie szukam nic lepszego i nie czuje sie nieudacznikiem

Gość gość
u mnie j.w ja pracuję za 1800 w UM, bardzo lubie swoja prace, dziewczyny z pokojui działu także:), maz też ma swoj biznes i nawet mowil bym zrezygnowala z pracy, bo te moje "grosze" nic nie wnosza do budzetu domowego, bo cala wypate wydaje na ubrania,ale ja chce pracować, siedzenie w domu to nie dla mnie

Gość gość
Ciekawa jestem, za ile ty pracujesz autorko ??

Gość gość
no oczywiscie ze ci napisze ze za 10000. szmata glupia

Gość gość
a po co mam podawać kwoty za ile jak zaraz napiszecie,ze ściemniam:D

Gość gość
spadaj zazdrosna szmato!!! 10 tys to nie mam, trochę mniej;)

Gość hihihihihihihihihihihiiiiiiiii
A ja pracuje za 1200 zł i jestem z tego dumna :)

Gość ojaprdl
heheh kiedys (przez wiele lat) bylam takim nieudacznikiem:D ale los sie do mnie usmiechnął wiec... nie ciesz sie,ze teraz masz dobre pieniądze, bo to moze sie zmienic .................... pamietam czasy jak na malo co bylo mnie stac, zadnych wakacji a znajomi jeżdzili, przykro było.... dzis 2 parom padły firmy a oszczednosci sie koncza... 2 innych zwolnili... nigdy nic nie wiadomo ..................... a ja teraz mam na wszystko, na wczasy, zachcianki itp, a kiedys tak nie bylo

Gość gość
rany każdy topik prostactwo odnoszę wrażenie że to ten sam kwiatek bo styl podobny w każdym

Gość gość
ps. mądrzy ludzie nie muszą pracować inni pracują na nich

Gość gość
tylko twoje wrażenie, bo rzadko tu jestem, ale dzis chce sie z was matoły ponabijać, niedorajdy, bo mam gorszy humor, bo dostalam tylko 1500zł premii a liczylam na 1550:(

Gość gość
tak to ten kwiatuszek na bank siedzi tu od rana do nocy i nic jej nie umyka

Gość gość
Najlepsze jak ludzie po studiach jadą do Uk i pracują na zmywaku czy magazynie z osobami bez szkół dlatego ze w Polsce nie ma dla nich pracy a za 1500 mało kto chce pracować wola prace fizyczna za £1800

Gość nie jestem autorka tematu
hahah, no jaja ty wiesz kto ile siedzi na kafe:D ja to moge wiedziec po twoim ip, ale ty???:D jak wiesz rozni ludzie siedza na necie:)

Gość gość
czesciowo sie z tym zgadzam, bo wiekszosc osob ,ktore znam i wiem,ze ich edukacja krotko trwala wcale nie pracuja albo wlasnie zarabiaja 1200-1500zł ale znam tez wyjatki, ludzie po szkole zawodowej zarabiaja po kilkanascie tys m-cznie( np.moich 3 znajomych, z ktorymi robie interesy)

Gość gość
nie kazdy ma mozliwosci, by duzo zarabiac, bo jesli chodzi o checi to na pewno kazdy chcialby, palnij sie w lep idiotko ja akurat dobrze zarabiam, ale wiem jakie sa realia

Gość zgadzam sie z autorka
w 100%, kazdy kreatywny czlowiek zawsze moze sobie dorobic, chyba ze taki matol,ze nic nie umie:D

Gość paquchi
Normalnie ignoruje idiotow, ale zeby wspomoc inne osoby probujace prowadzic z toba konwersacje - POWIEM TAK: moja Mama, ukonczyla studia inzynierii budowlanej na politechnice warszawskiej - jest inzynierem budownictwa wodnego, jest to najinteligentniejsza osoba jaka znam. zarabiala ok 1500 zl na reke po okolo 25 latach pracy. Mam wielki szacunek do kazdej pracy i do wszystkich ludzi, nawet do ciebie, dlatego nie przytocze epitetow, ktore mi sie nasuwaja jak czytam to co wypisujesz.

Gość gość
ale ja mam gdzies co ty o mnie myslisz:D a twoja mamuska jakby byla takim specem mialaby mnostwo zlecen(tak jak moj ojciec), roboty mu przepadaja bo nie da rady wziac sie za wszystko wiec daruj sobie te wypociny

Gość gość
lepiej zarabiac te 1500,niz siedziec na d***e i nic nie robic i nie miec zadych dochodow. Tytlko ktos o bardzo plytkiej osobowisci mogl taki temat zalozyc.

Gość gość
a ja tam nie pracuję, siedze pol dnia na kafe, ale na kase nie narzekam:D i zeby nue bylo,ze nie pracuje nie znaczy,ze nie mam dochodow, bo sa rozne mozliwosci zarobku, nie trzeba zapieprzac na 7.00 do robory, sa ludzie, ktorzy spia ile chca,potem kawka, snadanko, prasa, czasem kafe, kosmetyczka, wieczorem fitness i to jest zycie

Gość gość
Wiesz, dlaczego tak jest? Poniewaz poyebny rzad wprowadzil najnizsza krajowa oraz smieciowkki, za ktore wychodzi czasem jeszcze mniej. I teraz wiekszosc osob majacych firmy patrzy tylko na swoje dupsko, bo jest kryzys, bezrobocie, interesy nie ida wspaniale, wiec oferuja wlasnie takie smieszne stawki. Wazne, ze oni sami wyjda na plus. wine maja tez te wszystkie skladki, ktore praodawca odprowadza, w finale wiec zamiast 3 osob, zatrudnia jedna, ktora ma byc od wszystkiego i oferuje wlasie najnizsza krajowa, bo ma taki przywilej gwarantowany przez prawo.