Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek2222

Tak bardzo mnie zranił a ja wciąż go kocham moja historia kochani wesprzyjcie

Polecane posty

Gość lawenda12345
cieszę się ze mogłam chociaz troszkę pomóc :-) a i jeszcze jedno, nie walcz na siłę o faceta, oni tego nie lubią.. lubią zdobywać:-) ja lecę usypiac dzieciaczki, życzę Ci dużo uśmiechu i jeszcze więcej miłości, za niedługo:*

Gość smutek2222
dziękuje :* Wiecie jak zaczęłam to wszystko analizować to stwierdziłam że ja własnie mam pecha do takich popapranych emocjonalnie facetów co sami nie wiedzą czego chcą. W zasadzie to on powinien sie cieszyć że nim sie zainteresowałam bo jestem ładna mam bardzo dobra prace zarabiam jak na 23 latke bardzo dobre pieniądze mam swoje mieszkanie a on nie ma pracy ma 27 prawie lat nie miał dziewczyny na poważnie jest niski wzrostem ma 170 cm mieszka z rodzicami, studiów też nie skończył jednym słowem to wybrakowany towar na rynku matrymonialnym no ale cóż ja od zawsze byłam Matka Teresą i teraz mam. Myślałam że biedniejszy i skromniejszy facet będzie normalny i nie będzie miał jakiś dziwnych schiz i będzie wiedział czego chce. Mam go w znajomych na facebooku i zastanawiam sie co zrobić czy mam go wyrzucić czy nie..

Gość smutek2222
up up Doradzi mi jeszcze ktoś?

Gość gość
po co ci taki nieudacznik? wiem,ze nie powinno sie tak oceńiac ludzi,ale teraz mysl o nim tylko w tem sposob. biedny,wybrakowany kurd**el. zaslugujesz na cos lepszego i olej dziada :)

Gość gość
Aleś ty durna. Facet naopowiadał ci bajek, żeby cię przelecieć i tyle.

Gość Madziczek 79
To jakiś niedojrzały emocjonalnie chłopczyk jest; albo go coś za bardzo intryguje a potem siup! zmiana o 180 stopni i już zabawka jest be. Po co Ci taki ktoś z kim nie można nic zbudować? Na ładnej gadce szczęścia nie zbudujesz kochana, to nawetlepiej że sobie polazł, ja bym się cieszyła na twoim miejscu. Ty cierpisz bo straciłaś wyobrażenie o nim, tylko że to co sobie wymyśliłaś nigdy nie istniało.

Gość gość
Moja historia jest banalna...wielka miłość, 3 letni związek, rok zaręczyn aż w końcu mój narzeczony zerwał ze mną , a ja nie moglam się pozbierać. Kompletnie:( Mam 26 lat, a taka miłość trafiła mi się raz w życiu. W poprzednim związku już nawet myślałam, że to "to" - na całe życie, ale nie. Dopiero kiedy spotkałam mojego obecnego zrozumiałam czym jest prawdziwa miłość, piękna, silna, odwzajemniona. Musiałam zrobić wszystko co w mojej mocy żeby go odzyskać. I udało mi się to dzięki urokowi miłosnemu od rytualisty perun72@interia.pl , teraz znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub.

Gość Antonina1a198
Na szczęście nie mam już takich zmartwień. Odzyskałam ukochanego dzięki wspaniałej wróżce jaka jest Pani Sigita. Jakby ktoś potrzebował, to na http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ jest kontakt do niej