Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Æðelgast

Matka sprzeciwia się mojemu wyjazdowi

Polecane posty

Ciekawość jest pierwszym stopniem do piekła Beruþiel. :D Bez urazy i z całym szacunkiem...:p

Beruþiel zrozum . . . :p 1) Napisałem już jak wygląda... 2) Podałem Jej imię... 3) Podałem już pierwszą literę Jej nazwiska Teraz jak podam miasto Jej zamieszkania, będzie to już krok, dla kogoś "życzliwego", żeby popsuć szyki. A miałem już dzisiaj stresa związanego z Królewną...:D

Jaki to był stres? P.s- nie pamiętam, żebyś podawał pierwsze litery jej imienia i nazwiska... chyba Tobie się coś przyśniło... :P

A taki to był stres, że nie mogłem dzisiaj wejść na profil Królewny. Myślałem, że mnie zablokowała. Na szczęście sprawa się wyjaśniła. Tak myślę...:p

Jak mogła Cię zablokować, skoro nie należysz do jej znajomych na facebooku lub profilu randkowym?

Znaleźć Jej nie mogłem, tak jakby wyłączyła opcję wynajdywania. A informacje też może zataić. Na szczęście nic nie zataiła... A wiem, że tu grasują "łowcy zdjęć, profili, personaliów". I wiem, jakie "dobre" są ich intencje, więc wolę nie ryzykować . . .

pewnie Edelgast zrezygnuje z Kwiatu Szczęścia i pojedzie do Wrocławia i zmarnuje swoje życie u boku inne dziewczyny...