Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaRozwodnika

Co zrobić z dzieckiem mojego chlopaka

Polecane posty

Gość gość
Daria s********j spac,bo zawalisz jedna druga i kolejna lekcje i kasa wydana na twoja edukacje pojdzie sie j***c bo matury nie zdasz

To sie jutro spytam w czym problem? I lic z sie ze slowami

Gość gość
Ta dziewczyna rozwodnika to plytka laska jak woda w strumyku, ktora posowa gosciu ktory ma w d***e wlasne dziecko, gdyby bylo inaczej nie zastanawialby sie nad zrzeczenie praw do wlasnego syna i ty chesz z takim czlowiekiem stworzyc rodzine, wspolczuje.

Gość gość
Gdyby nie ojczym to byś teraz wraz z rozpieszczonym braciszkiem zyla za 1500 zl miesiecznie! Matka sie wycwanila i wiedziala drugim razem komu d**y dać by wydawac na ciebie i brata 4000 zl miesiecznie

To ja sie zastanawiam a nie on, on tak naprawdę nic nie wie i wAra od niego, bo to dobry chłopak.

Gość DariaXD
Zakupów nie robię, ale z ciekawości wzięłam dzisiejszy paragon: Hohland 3,90 Kiri serek 4,60 Mleko 2,99 Grani 2x 2,10=4,20 Słodycze 0,51x14,90=7,60 Oreo=5,70 Polędwica wołowa 0,59x89,00=52,51 Boczek wędzony 0,4x27,90=11,16 Ogórki kiszone 0,532x5,50 Warzywa 2x1,80=3,60 Warzywa 0,275x8,90=2,45 Jogurty 5x2,30=11,50 Salami 4,30 Kabanosy 8,99 Pieczywo 8x0,55=4,40 Pieczywo 3,50 Pepsi 5,99 Sok 2x 4,50=9,00 A ty chcesz dziecko za 400 wyżywić?

Gość gość
Daria na jakim ty świecie żyjesz,zamieszkaj z rodzina ktora żyje za 1500 -2000zl miesiecznie,a takich jest wiekszosc i wtedy porównaj co jedzą i ile wydaja na dzieciaki,zapewniam cię ze za 600zl ogarniaja

Na ile osób te zakupy? Bo raczej sama tego niezjesz... Polędwica wołowa za 52 zł? I ty giwniaro smiesz mowić ze dziecko kosztuje? Jesteś rozpuszczona jak masło w mikrofali i gdybys była moja córka to zarlabys chleb z mortadelo popijany cola original z biedry a nie pepsi.

Gość gość
I ciesz sie ze ojczym nadziany bo byś jarka chleb z mortadela albo z cukrem!

Gość DariaXD
,,DziewczynaRozwodnika Ojczyma, bo to nie jest jej tatuś. Ale kasa smakuje jak swoja- stad ta miłość do tatulka, co? Matka wiedziała kogo portfela sie trzymać. " Matka nie trzyma taty za portwel. Całe życie ciężko pracowała, tata również. Zarabia więcej niż tata. Miała po prostu szczęście.

Gość gość
Ona miala szczęście i dzięki temu wy tez macie,i chociaz ciezko ci zrozumieć wiekszosc ludzi utrzymuje dziecko za max 500 zl miesiecznie! Bo takie są dzis realia,

Gość DariaXD
,,DziewczynaRozwodnika Na ile osób te zakupy? Bo raczej sama tego niezjesz... Polędwica wołowa za 52 zł? I ty giwniaro smiesz mowić ze dziecko kosztuje? Jesteś rozpuszczona jak masło w mikrofali i gdybys była moja córka to zarlabys chleb z mortadelo popijany cola original z biedry a nie pepsi. " Nie ubliżaj mi. Zakupów nie robię. Moja wina,że dziś były zrazy i pół kg wołowiny tyle kosztuje? Mortadelę też lubię i colę z biedry, mielone , ale nie jadam tego codziennie. Zakupy były na 5-os rodzinę.

Gość DariaXD
,,gość Ona miala szczęście i dzięki temu wy tez macie,i chociaz ciezko ci zrozumieć wiekszosc ludzi utrzymuje dziecko za max 500 zl miesiecznie! Bo takie są dzis realia, " Ja wiem,że się da. Ale kosztem jedzenia podstawowych rzeczy, zrezygnowania z wycieczek szkolnych, wyjść do kina itd.

Gowno tam wiesz o życiu, ja zrazy jadam z mięsa za 15 zł. Także burzuju smacznego.

Gość gość
No niestety ale w większości domow nastolatki nie maja na kino,wycieczki czy markowe ciuchy, wiec kombinują lub pracuja no.roznoszac ulotki, pilnujac dzieci itd.ciesz sie ze ty nie musisz bo rodzice maja na wszystko,ale rzeczywistość polska juz nie jest taka kolorowa, ludzie maja kredyty,dlugi by żyć na jakims chociaz średnim poziomie

Gość DariaXD
I rozumiem to wszystko, ale nie rozumiem dziewczyny,która pisze,że odbierze dziecko matce, bo będzie miała 1000zł alimentów od niej. Ja mam też alimenty 300zł, których mój biologiczny ojciec nigdy na mnie nie łożył. Nie dlatego, że go nie było stać, ale dlatego,że mnie olał.

Gość gość
GUS: "W 2012 r. w gospodarstwach domowych ogółem przeciętny miesięczny dochód rozporządzalny na osobę w zaokrągleniu do 1 zł ukształtował się na poziomie 1270 zł" . 1000 na dziecko jest dość fair. Dziecko nie kosztuje mniej niż dorosły

Gość gość
Ona sie nie cieszy raczej z 1000 zl alimentów bo to i tak poszloby na chlopaka tylko z tego ze moglaby dogryzc bylej zonie swojego faceta, nie z faktu dostawania kasy ale z faktu dostawania jej od bylej..jesli wiesz co mam na mysli

Gość gość
A te wyniki z gusu to i owszem jak doliczają poslow,premiera,dyrektorów bankow i wielkich korporacji to tak wychodzi,a w rzeczywistości w 60 % domow zyja za 2000 na rodzine

Gość gość
Dobranoc dziewczyny

Gość DariaXD
,,gość Ona sie nie cieszy raczej z 1000 zl alimentów bo to i tak poszloby na chlopaka tylko z tego ze moglaby dogryzc bylej zonie swojego faceta, nie z faktu dostawania kasy ale z faktu dostawania jej od bylej..jesli wiesz co mam na mysli " Ale mi satysfakcja. Była wychowała dziecko, ojciec miał je dwa lata w d***e i płacił ze 300zł i teraz chce się odgrywać. Fajnie nie ma co... Kobieta ma długi i co z tego? Może by ich nie miała, gdyby ojciec pomógł jej w utrzymaniu dziecka. Dla mnie kij ma zawsze dwa końce.

Gość DariaXD
A i jeszcze szanowny tatuś zmienił nr telefonu,aby dziecko nie dzwoniło.

Gość DariaXD
To wiesz co twojemu chłopakowi powie jego syn: ,,S...laj, nie było cię , gdy byłeś mi potrzebny, a teraz to ja ciebie nie potrzebuję" Tak to się skończy

Gość gość
Dyrektorzy i premier nie biorą udziału w takich badaniach z powodu niedostępności dla ankietera. Podobnie jak patole i bezdomni. Te 2000 na rodzinę to taki mit żeby ponarzekać

Gość gość
Srednia krajowa,przy dobrych wiatrach to 1200 zl Myslalam autorko ze jestes powazna osoba i mozna jakos zaradzic twoim problemom.Wilk syty i owca cala.Ale ty jestes tak ograniczona ze szkoda czasu na ustosunkowywanie sie do twojego pierwszego postu.Uwierz mi,ja raczej staje za rozwodnikiem a nie za ex zona.Z tego jestem znana na kafe i raczej niedzierzona.Jednak w twojej sytuacji -slownictwa,toku myslenia,pustostatnu umyslowego ,dziwie sie ze umiesz pisac. To ja kochanka Franka

Gość gość
kochanka no tyle właśnie podaje gus - średnio 1270 na łebka skąd przekonanie o głupocie autorki ? facet jakiś niewydolny jeśli mu cały zarobek zjadają alimenty to i boi się słusznie

Gość gość
przestańcie się spuszczać nad tym głupim prowo!!!