Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillilala5

Im gorzej go traktuje tym bardziej sie o mnie stara

Polecane posty

Gość Lillilala5

Prawda stara jak swiat przekazana mi przez babke, ciotki i mame. I co? Wszystko sie zgadza! Traktuj faceta jak powietrze, on bedzie widzial w tobie krolowa. Nigdy ich nie zrozumiem, jak Boga kocham...

Gość gość
Mnie tak dziewczyna traktowała i co? Rzuciłem ją i znalazłem taką która mnie doceniła

Gość Lillilala5
Ja zas za kazdym razem gdy traktowalam faceta z szacunkiem, tracilam jego zainteresowanie. Jak was zrozumiec?

Gość gość
przyznam, że to działa na facetów 1x, później role się odwrócą, powodzenia 🖐️

Gość Lillilala5
Jesli sie odwroca, trzeba bedzie znow dziada ustawic do pionu. Kobieta powinna sie szanowac.

To działa na masochistów,ludzi skrzywionych psychicznie.Nikt normalny nie zadowala się pogardą.

Gość Lillilala5
Kto mowi o pogardzie? To jedynie tupniecie nozka.

Gość Heniuś
Możesz faceta traktować jak g..o ale to wszystko jest na krótką metę. Normalny facet ma swoją cierpliwość i będzie to znosił i łagodził sytuację tak długo, dopóki ona się nie wyczerpie. Czasem będzie to kilka miesięcy, nierzadko parę lat - ale potem będą już inne tematy :) "Dlaczego mnie zostawił tak nagle" - i babskie dywagacje która to kropla przelała czarę, jednak facet nie zostawia o tak (albo znajduje sobie pocieszycielkę) przez przypaloną zupę tylko za całokształt, to jest jak decyzja biznesowa: podsumowujesz związek i ważysz za oraz przeciw. Często słucham, jak to baby się chwalą jak to one nie "piłują" swoich facetów. Same sobie stwarzacie problemy - jak to baby. Baba stwarza problem a facet go rozwiązuje - ale jak mówiłem do czasu :) I czego tu nie rozumieć? Jeśli baba bardziej wrzeszczy, to trzeba dziunię przekupić ptasim mleczkiem, żeby w końcu zapchała buzię i przestała. I wtedy mamy to "bardziej się o mnie stara" :) Ale nie bój nic, rachunek za ptasie mleczko będzie wystawiony na zakończeniu związku. Wcześniej na szczerość u 99% facetów nie licz. Oni przecież mają się starać i zaspokajać babskie potrzeby a nie burzyć nastrój swojej królewny :) Wyciskajcie ostatni pot ze swoich facetów jeśli macie takie limony - życzę długiego i udanego pożycia :)

Gość gość
dokładnie...jest granica ze kochasz..a musisz w końcu odejsć

Gość Eliczęsto
Reguła : im bardziej odrzucam męża tym on szybciej przychodzi w moim życiu sprawdza się ustawicznie , dla mnie jest to zachowanie niedojrzałe ale niestety częste. Jak facet ma wszystko w domu czyli nuda to zaczyna szukać poza domem i tak to się kręci.im więcej odrzucenia tym bardziej musi się starać. Oczywiście myślę że są jeszcze normalni faceci ;)

Gość gość
baby są nienormalne, tyle w temacie, kocham swoją zołzę, ale moja cierpliwość się powoli kończy, bo ile można

Gość gość
Lecz się, autorko.

Gość gość
Mnie kobieta też źle traktowała i ją rzuciłem w cholerę!

Gość gość
lecisz na pantoflarzy i masochistów. Normalny mężczyzna dałby sobie spokój z taką panną jak ty.

Gość ewaaaaaaaaaaa
Takie gierki, przepychanki "komu mniej zależy ten wygrywa" to domena pokrzywionych psychicznie ludzi. Współczuje, jeśli dla kogoś takie relacje to definicja związku. Prawdziwa miłość, polega na staraniu się żeby uszczęśliwić drugą osobę i otrzymywać od niej to samo