Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec i jego kredyty na wszystko

Polecane posty

Gość gość
jestem swiezo po sprawie podobnej do ciebie- moj ojciec umarł i jak sie okazalo po latach naciagnał wielu kredytów w sumie na 50tys zł i banki zaczeły scigac mnie i moja siostre za to zeby płacic i byla rozprawa sadowa - okazało sie ze mialam PÓL ROKU na napisanie orzeczenia o odrzuceniu spadku po pjcu u notariusza, ale ja nie wiedzialam o tym ani o długach- sprawa trwala długo-wiele wniosków musiałam pisac,wiele rozpraw przejsc i udało mi sie przywrocic termin o odrzucenie spadku- złozyłam pismo i mam po sprawie-ale za to calutka moja rodzina po kolei jest teraz wzywana- kazda dosłownie nawet tacy z ktorymi nie mamy z nimi kataktu- jest tez takie cos jak przyjecie spadku z dobrodziejstwen inwertarza- czyli przyjmujesz spadek ale jesli sa długi to to,co ojciec zostawił po sobie spłaca ten dług a ty nic od siebie nie dajesz. staralam sie napisac jakos po ludzku mam nadzieje ze ma t rece i nogi- ja w całosci odrzuciłam spadek

Gość gość
Czyli jeśli będę chciała przyjąć czesc mieszkania to kredyty na samochód i inne tez? Paranoja

Gość gośćść
gośćść jak brat umrze to dlugi przechodza na rodzine ??? za JEGO alimenty ?? xxxx Oczywiście, że tak kolejność jest rodzice potem rodzeństwo. Więc każdy musi odrzucić spadek jakim są długi brata. xxxxxx poprawka alimentów się nie dziedziczy!