Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieregularne cykle czy jest szansa na ciaze help

Polecane posty

Gość gość

Mam juz.jedno dziecko..z ppprzedniego zwiazku. Z obecnym facetem uprawialismy sex bez zabezpieczenia I brak ciazy ...do tej ppry nie przywiazywalam wagi do owulacji.. wiec mozliwe ze pomijalism y owulacje. Okres mam roznie cykle 26 28 i 34 dniowe Pomyslalam ze przy takich cyklach mixed bede wspolzyla we wszyatkie owulacj3 e dla roznych cykli tzn cpdziennie przez tydzoen. To dovey.bb pomysl??nie moge byc bezplodna sloro dwa lata temu urodz corke

Gość gość
Prossze o odp

Gość gość
Jeśli masz nie regularne cykle to trudno policzyć sobie kiedy masz dni płodne , wie wypada że musisz się kochać z mężem codziennie więc wtedy na pewno zajdziesz w ciążę:)

Gość gość
ją przy 1ciąży też miałam nieregularne cykle ale po okresie wspolzylam co drugi dzień i teraz mamy 2letnia córeczkę:)

Gość gość
Nie mysl kiedy owulacja uprawiaj seks dla przyjemnosci ;) ja mam PCO cykle co 60 a nawet 90 dni i udalo sie zajsc 2 krotnie pierwsza poronilam , ale teraz jestem juz w 9 tyg. Wiec glowa do gory i nie spinac sie. My myslelismy o dziecku nakrecalismy sie i przez 1,5 roku nic potem zmarl mi ktos bardzo bliski przestalam myslec odechcialo mi sie i bach ciaza.

Gość gość
co za bzdura ze myśli sie o dziecku a później ktos umiera po prostu tak było pisane

Gość gość
Ty jesteś nienormalna, od 3 dni zakładasz ten sam temat i zamiast zrobic to, co Ci dziewczyny odpisuja, czyli pójśc na badania i do lekarza, to Ty dalej gnijesz na kafe z durnymi pytaniami

Gość gość
Bo wydaje mi sie ze wszyatko ze mna ok skoro mam his jedno dziecko. Zadalam tylko pytanie czy to dobry pomysl by, uprawiac sex w te wszystkie FBI owulacyjne dla wszystkich cykli bo ja wlasbego nie mam Temp mierze od dzis bo dzis ostatni dzien okresu Noi do lekarA jestem zapisana na wszelki wypadek gdyby z wykresu temp Sybilla a ze mam np brak owulacji

Gość gość
to, że ci się tak wydaje, to jedno, a jak jest w rzeczywistości to drugie

Gość gość
Poprostu dzis sobie w internecie wyliczylam ze mixed sprpbuje we wszystkie owulacje tzn od 27 listopada do 12 grudnia Wiec moze pomoze nam sex w tych dniach? Moze komus to pomoglo

Gość gość
hahaha, "w internecie sobie wyliczyłam"- ile Ty masz lat? 15?

Gość gość
Dokladnie wyliczylam w internecie na t ym kalkulatorze owul

Gość gość
licz dalej

Gość gość
Nie wiem co was dziwi i skad ten jad do mnie tylko z powodu ze uzylam kalkulatora internwtowego? Kolezanka mi doradzila ze skoro mam okres teraz od 18 listopada to powinnam od 29 tego juz zaczac sex az do 12 stegogrudnia