Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Jak to wyleczyc

Polecane posty

Gość nikanikanika
Czyli musi być to coś,o czym każdy wie,choć nie wie jak to określić dokładnie. To chyba czesc tego tzw.uroku osobistego.

Cóż, urok osobisty, pociąg seksualny, są różne czynniki, raz się robi ciepło w klatce piersiowej, raz w majtkach ;)

Gość nikanikanika
Chyba powinno się robić ciepło w obu miejscach równocześnie..tak by idealnie bylo..

Gość zwyczajnie niezwykły
slawery przeczytalem tylko wstep wiec sie wypowiem do niego. A jesli sie okaze ze juz sie wyleczyles to uznaj ze nieaktualne. Więc nalezy codzienne z rana połknąć witaminę "j" i popic ja sokiem z buraków. kiedy juz zasiądziesz do stolu muszisz pamietac by odczynic urok i powtarzac te slowa przez tydzien za kazdym razem jak siadasz do stolu. Uwaga podaję. "bura tura kampa sramta, tekun, tule sebin fulen" aha i na noc powinienes obrucić sie dwa razy wokół wlasnej osi i zaspiewać piosenkę " słoneczko nasze rozchmórz pyska bo nie do twazy ci w chmurzyskach" po tygodniu wszystko minie , jak ręką odjął. proszę :)

Gość zwyczajnie niezwykły
cholera pomyliem zaklęcia? ozesz :( to podam ci własciwe Bądź sobą.

Gość nikanikanika
Milość jest wspaniała,największe pożądanie jej nie zastąpi..

Gość nikanikanika
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość nikanikanika
Daruj sobie podszywie

Gość nikanikanika
Daruj sobie podszywie

Gość nikanikanika
I jak leczenie?