Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosc macierzystwa

Polecane posty

Gość gość
Napiszę inaczej: kolki minęły w 6 miesiącu. Mój kochany synek tyle się namęczył. Ja nie rezygnowałabym z piersi jeśli dziecko ładnie przybiera, bo na serio na mm kolki u nas były dalej!! Zrób tesy na bakterie, na laktozę i co tam chcesz i jeśli coś wyjdzie nie tak to pediatra doradzi ci które mleko modyf wybrać. Nie rób tego sama, bo pogorszysz sytuację (już podałaś mm w takiej ilości, że dziecko ma wymioty :O ) Twój pediatra dobrze ci mówi, ale pewnie zrobisz i tak po swojemu.

Jakbym czytała o mojej Ali 2 pierwsze mce wyglądały właśnie tak jak opisujesz no identycznie.... lekarze mówili że takie dziecko.darla się całymi dniami, gdy miała 2, 5 mca zaczynało się poprawiac i teraz jest ok. Ona ci się nie najada mówię ci. Jest glodna. Ja karmienie ją butelka od początku od ponad mca daje kaszke do mleka.jeśli karmisz piersią to spróbuj co 2 karmienie odciągnąć mleko daj jej przez butelkę i dodaj troszkę kaszki która się daje do mleka. Po trochu zwiekszaj ilość kaszki.moja na początki potrafiła nie spać 16-18 godzin a spala np 6 w nocy i jeszcze się że 2 razy na jedzenie budziła.to był koszmar teraz wprawdzie na rękach ale śpi a wcześniej nawet na rękach czy w wózku nie zasypiala....bądź dzielna wiem jakie to trudne wiem co czujesz ale wiem też po sobie że im bardziej się wkurzasz to ona bardziej się wydzierala.popros mamę niech ci ją weźmie na godzinke na spacer a jak nie to niech sobie w d**e wsadzi głupie komentarze.trzymaj się kochana !!!:)

Kup nan takie jak w szpitalu i podawaj powoli a potem przejdzie na zwykle bebiko tańsze i dobre. Nie mieszaj że swoim moja ulegała jak cholera.swoje zamrazaj i podasz jej potem jak żołądek będzie już lepiej pracować, i nie miej wyrzutów moje karmienie piersią skończyło się już 3 dnia po wyjściu że szpitala, trudno a też chciałam karmić pol roku.teraz wiem ile mała zjada kontroluje to i jest ok.będzie dobrze wytrzymaj tak 3 tyg jeszcze!!! :)

Gość gość
a może po prostu sie nie najada przy piersi?? Spróbuj odciągnąc swoje mleko i podac przez butelke. Mój syn przy piersi mógł wisiec ciągle nie mógł sie najeść bo przysypiał a jak odciagnełam do butli to najadł sie i spał. Z butelki szybciej leci wiec zdazy sie najeść

Gość gość
I jak autorko?

Gość gość
I co ?