Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 letnie dziecko przestalo sypiac budzi sie nocami

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj np wstala o 1 w nocy i do 3.30 nie spala, masakra, jakby sie czegos bala, bo bolec ja nie boli, wychodzi z lozeczka idzie do wc i tam siedzi, bawi sie, albo zabawkami sie bawi, chodzi po domu , mowi ze nie chce spac, w dzien spi 1 godzine albo wcale, wieczorem zasypia o 22.00-23.00 wstaje w nocy na 2-3 godziny i wstaje o 7.00!!! zmienila sie tak okolo miesiaca temu, jestem w szoku, o co chodzi???????co sie moglo jej stac? kiedys szla okolo 19.00 spac, spala cala noc , albo zbudzila sie na mleko w nocy i spala dalej , do 8.00-8.30, teraz to narawde nawet nie zdrowo dla niej

Gość gość
Moze nie potrzebuje juz spac w dzien.

Gość gość
a dzis np poszla spac i spi teraz, a czasai jak nie spi w dzien to o 16-17 trze oczy i placze, jest wykonczona, ja widze ze ona chce spac, tylko tak jakby cos ja odpychalo, moze wieksze zainteresowanie swiatem....nie wiem, moze jest chora?moze cos ja zle robie i na nia to wplywa?mam wiele mysli

Gość gość
ja ta nie spałam jak bylam dzieckiem, jak sie potem okazalo mozliwe ze z powodu padaczki...

Gość gość
spróbuj przetrzymać ją w dzień, jak widzisz że zmęczona to idz na dwór. Znam wiele dzieci ktore w wieku 2 lat nie spały w dzień. Może w lożeczku ma za mało miesjsca, moja po 2 urodzinach też źle spała, jak kupiliśmy nowe łożko od razu zaczęła lepiej spać. Albo dawaj jej na noc melise, tylko rób delikatną.

Gość gość
a kiedy sie ona objawila?mala nie ma zadnych objawow

Gość gość
ale ona czasami nie spi w dzien i pomimo tego albo nie zasypia wieczorem, albo i tak sie budzi w nocy i lazi, moze lozko rzeczywiscie jest za male???? ale patrzylam na to ostatnio, miesci sie normalnie jeszcze, 120/90 wiec chyba nie jest takie male, zreszta czasami spi cala noc, wiec ...nie wiem, moze sie przestawia na inny sen?

Gość gość
mojej znajomej córka w wieku ok 2 lat też zaczęła się tak zachowywać. Szła spać ok 22-24 wstawala 7-8 rano i nie spala cały dzień, w nocy budzila się, płakała. Wszystko się zmieniło odkąd poszla do żłobka, ok 14 idzie spać, śpi 2 godziny, a potem ok 21. Dziecku nudziło się w domu.