Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się drugiej ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jak w temacie strasznie boję się drugiej ciąży konkretnie porodu, mam córeczkę która ma 4,5 roczku i ostatnio myślimy o powiększeniu rodziny wiem że już nadszedł czas na drugie dziecko, ale tyle się słyszy o komplikacjach podczas porodu. Pierwsze dziecko urodziłam przez cesarskie cięcie, czy i drugie też musi się tak urodzić? Tyle słyszy się że podczas ciąży może pęknąć macica jeżeli wcześniej mialo się już cesarskie cięcie

Gość gość
szykuj się na rżnięcie.

nie przesadzaj jak ma byc dobrze to bedzie jestes 4,5 roku ja 16 mies i w 3 mies ciazy tez rodziłam przez cc zawsze jest ryzyko ale trzeba byc dobrej mysli twoja macica juz napewno dobrze sie zrosła mówią ze niby 2 lata przerwy powinno byc pomiedzy porodam jesli odbyl sie pierwszy przez cc mi lekarz nic nie mówił ze za szybko na razie wszystko super przebiega tylko raczej musze sie szykowac na druga cc wolała bym sama rodzic chciałabym sprubowac

Gość gość
moja mama rodzila mnie przez cesarke a pozniej mojego brata silami natury,na dodatek byl duzo wiekszy ode mnie.nie ma reguly

Gość gość
Teraz masz prawo do wyboru dugiego porosu jeżeli pierwszy odbył się przez cc, mówisz lekarzowi że chcesz cc i dostajesz skierowanie stan po cięciu ja tak miałam.