Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż powiedział że bycie przy porodzie nie zrobi na nim żadnego wrażenia

Polecane posty

Gość agatha85
Ja tez nie chciałam zeby ogladał tego widoku... kobiety zmagajacej sie z porodem ,narodzinami dziecka. Sam poród trwał bardzo szybko ok 10 min i synek był juz z nami :) Bałam sie strasznie reakcji narzeczonego...byłam wrecz wściekła na niego ze nie wyszedł jak go prosiłam,ale jak juz urodziłam i synek lezał mi na brzuchu...mój narzeczony do mnie..." ...a wszyscy mnie straszyli, że tak to strasznie wygląda..wcale tak nie było :) " Teraz jak nieraz wspominamy cos na ten temat..to mówi ze wyobrażał sobie to gorzej. Nie wiem..moze zalezy to tez od porodu..ja urodziłam dosc szybko.i bez zadnego problemu.

Gość kuczorek
a ja nie wiedziałam, ze jestem nawiedzona, że sama decyduję ile dzieci mamy, że zmusiłam mojego męża do wspólnego porodu :) Nie wiem, gdzie napisałam, ze faceci, którzy nie chcieli byc przy porodzie do zera- piszę o swoich odczuciach. Jednej kobiecie jest potrzebny mąż przy porodzie, innej nie. Po co od razu sie atakowac i wyzywać?? Przenigdy tego nie zrozumiem... Ja napisałam jak było u mnie. Uważajcie sobie co chcecie- ale JA uważam, ze mój mąż jest naj :)

Gość agatha85
pffff...co za bzdury :P:P...ta tak każdy facet juz posuwa inna :P...No chyba ze jakis niedojrzały i niedopowiedzialny frajer... Ja jestem 6 miesiecy po porodzie i waze tyle samo jak przed .i to bez zadnych rozstepów ..choc w ciazy przytyłam prawie 20kg ..Zawsze o siebie dbałam w ciazy i po porodzie rowniez...starałam sie zawsze dobrze wygladać..Niektórzy myslą ze jak kobieta juz urodzi dziecko to sie zaniedbuje ...nie kazda i co raz wiecej kobiet dba o siebie!

Gość gość
aghata tak tak jasne juz nie sciemniaj

Gość gość
faceci musza wachac wasz pot i krew i kupe a potem jeszcze ogladac wasze wielkie d**y(BO PRZECIEZ TAK TRUDNO ZRZUCIC KG PO CIAZY) i wasze obwisle cyce po karmieniu a wy sie cieszycie a on juz pewnie na boku posuwa jakas ciasna szparke b o dosc ma waszej rozklapiochy taka prawda o przepraszam zaraz sie wszystkie oburza bo wszystkie na kafe po porodzie sa przeciez szczuple z plaskimi brzuchami i bez celulitu a maz przeciez wierny jak pies popieram

Gość gość
Mój mąż był przy porodzie i też mu się nic nie stało. Mało tego... o zgrozo patrzył nawet na moje krocze podczas porodu, pomagał mi sie umyć pod prysznicem i mało tego wkładał mi nawet podkład w majtki bo nie byłam sama w stanie - nie zemdlał i nic w sprawach sexu sie nie zmieniło. Dla niego to było naturalne i normalne - więc nie wiem po co tak generalizować.

Gość gość
ty powyzej wkadal c***odklad w majtki jak mozna sie dac tak obrzydzac wlasnemu mezowi a potem placz moj maz ma kochanke i nie wiem dlaczego no to niech niektore przypomna sobie co pokazywaly podczas porodu i pisze tu jako kobieta i malo tego bede rodzila w marcu a maz bedzie czekal za dzrzwiami nie pozwale mu ogladac lejacej sie krwi bo zmiana podpasek czy podkladow nawet dla mnie nie jest przyjemna a co dopiero dla faceta a jak bede potrzebowala pomocy poprosze mame lub pielegniarke naprawde pewnych widokow nie powinien ogladac nawet najukochanszy maz ja bym sie nie odwazyla mimo ze jestem juz z nim 11 lat i widzial mnie w roznych chorobach ale nigdy w zyciu nie widzial mojego okresu

Gość gość
Wyobraź sobie że mój mąż nie ma kochanki - a mineło od tego czasu kilka lat. Niedługo kolejny poród i też będzie ze mną. Zastanawia mnie tylko jedno w razie gdybys uległa wypadkowi i leżała w domu połamana to też twój mąż by się brzydził c***omóc??? A ty jemu też byś nie pomogła - bo to takie obrzydliwe.

Gość kuczorek
jak można porównać okres do porodu?? Mój mąż też nigdy nie widział ani mojej podpaski ani tamponu- co ma piernik do wiatraka? Idąc tym tokiem rozumowania- jak się golę też maż nie patrzy, jak depiluję nogi- to samo. Ale poród, dla mnie, to cos innego. Nie tylko fizjologia.

Gość gość
kobieto co innego wypadek a co innego porod

Gość gość
wypadek a poród to 2 różne sprawy bez porównania. Ale dać sobie wkładać podkłady w gacie po porodzie to gruba przesada. Fuj. Współczuć mężowi takiej flejtuchy co sama o własne doopsko nie umie zadbać

Gość gość
kuczorek zamilcz

Gość gość
wypadek a poród to 2 różne sprawy bez porównania. Ale dać sobie wkładać podkłady w gacie po porodzie to gruba przesada. Fuj. Współczuć mężowi takiej flejtuchy co sama o własne doopsko nie umie zadbać popieram w 100 procentach

Gość kuczorek
a nie zamilknę :)

Gość gość
Ja nie widze róznicy - zresztą zalezy kto jaki poród miał. Ja miałam ciężki i ledwo stałam na nogach - a umyć sie musiałam. Już widzę jak jakaś pielęgniarka albo połozna leci do mnie i pomaga mi sie myć... mamy to bym w zyciu nie poprosiła - za bardzo by się tym przejęła - po co ma sie stresować. Mąż to mąż - jak to się mówi "na dobre i na złe". Chciał to był - jakby nie chciał - to bym go nie zmuszała. I za to go kocham - udowodnił mi że nawet po takich widokach nadal mnie kocha, szanuje i mało tego podobam mu sie tak jak przed ciążą. :)

Gość Ala7530
nie wiem jak wy, ja nie należę do tych wybitnie obrzydliwych.. ale nawet ja sama po porodzie nigdy nie odważyłam się oglądać własnego krocza......a i mycie sprawiało wrażenie jakbym miała kurzą wątrobę przygotowywać do obróbki fuuuuuj :-/

Gość gość
ala popieram

Gość gość
O kuczorek wrócił juuuupi:D Pewnie posty piszą RAZEM z najnajnajmężusiem:D dwie c***py:Dhahhaaaa

Gość gość
O matko i te podkłady w gaciach...zwymiotowałam w mój talerz z kolacją.Wielkie dzięki durna piipo

Gość gość
kuczorek już nic mądrego nie potrafi napisać

Gość gość
Czyli jak zwykle:D