Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Prawiki czy jesteście wkurzeni swoją sytuacją

Polecane posty

gość-Rasa Aryjska jest nadludzka, dlatego inne rasy chcą ją zniszczyć. Okazanie uczuć wyższych, jest słabością rasy. Dlatego też żydzi wymyślili pojęcie sumienia, aby łatwiejszy byłby z nas cel.

Looooser- a gdzie ją będziesz w zimie r****ł? Na śniegu? A wiózł ja bedziesz na rułce od roweru czy tramwajem? :D Auto to dziś podstawa. Zabierasz ją do auta, dyskretnie do lasu, tam łupu cupu i odwoźisz ją tak, by mąż się nie skapował, szybko i łatwo. Niestety, inaczej się nie da, bez auta zapomnij o kobiecie, nawet nastolatka cię oleje. Czasy się niestety zmieniły i kobieta nie widzi faceta w facecie bez auta.

W domu, czy w miejscu pracy, różnie można, nawet w kiblu. :D To to nie jest problem, tylko jak do tego doprowadzić.

Bsa żeby zaszpanować autem musisz mieć dobre auto bmw mercedes a to już sporo kosztuje. Zimą średnio wygodnie w aucie i chłodno...

Gość gość
Ja jeżdżę starą primerą i r****m, więc wóz nie jest problemem. Problemem jesteście wy. Prawiczki c***y

Gość gość
A możesz sobie nie wierzyć. Myślisz ze samochód gwarantuje r*****ie? Jesteś p******y jak reszta twoich kolegów.

Gość gość
A poza tym nie mam napisane na twarzy- JEŻDŻĘ PRIMERĄ. Kobiety doceniają we mnie coś innego

No musisz się podobać, ale skąd wiesz, że sie podobasz i ona chce czegos wiecej?

Gość gość
Łatwy? Prawiczku gadasz jak kafe pseudo kobiety. To mi się chce r****c i trzeba kombinować.

Gość gość
Pewnie ze chce ale przecież nie zrobiłbym to z każdą kobietą. Jak jej się chce a mi się nie podoba to nigdy nie będzie seksu

kapselko-Dziś nawet merola i BMkę, kupisz za grosze, to nie chodzi o auto a o transport i miejsce do r******a. Dziś auta mają dobre ogrzewania, na czas r******a nie gasisz silnika. W praktyce wygląda to tak, że kobieta zostawia gdzieś swoje auto, siada do auta kochanka i jadą na seks.Mężatka swoim autem nie pojedzie do lasu, bo się boi o deskrecję. Przeważnie zostawia je przed lasem i wsiada do auta kochanka. Uwierz mi, że aby r****ć za darmo, to auto to podstawa, nieważny model, nie musi być drogie, bo tu nie chodzi o szpanowanie, a o praktyczne aspekty.

gość-Gdybyś policzył koszty paliwa i ile na nią wydajesz, to okazało by się że seks z dziką był by łatwiejszy i tańszy, do tego możesz sobie wybierać.

BSA przecież miałeś ść do prostytutki to możesz iść do takiej co przyjmuje w swoim mieszkaniu. Nie trzeba auta....

Gość gość
Bsa- dla mnie d****i są droższe w utrzymaniu. Benzyna? Nie jeżdżę 1000 km aby z******c. A kobiety z którymi uprawiam seks nie potrzebują prezentów itp tylko orgazmu. Nie nie r****m 100 kobiet rocznie, tylko raczej tkwie w romansie, głównie z mężatkami

kapselko-Wiadomo że prostytutka ma swoje mieszkanie, chyba że jest tirówką. Natomiast Loooser pisze o seksie z mężatkami, czyli o seksie za friko, a do tego potrzebujesz auta, podobnie jak do związku. Szczególnie jak żyjesz na wsi.

gość-Może i droższe, ale masz większy wybór. Mężatki to ryzyko, jej facet może cie z kosy potraktować, albo kolano c**przestrzelić. ostatnio jeden zastrzelił kochanka i jeszcze kogoś tam, a na końcu walnął samobója. Inny zastrzelił portugaczyka, który r****ł jego żonę. Też bym cię zabił, gdybym miał żonę i byś mi ją przer****ł, zabijał bym cię tak, abyś czuł że umierasz. Wiec nawet nie wiesz ile ryzykujesz, a z d****ą masz bezpiecznie.

Gość gość
Głównie w pracy, drobny flirt, to się czuje na ile kobieta pozwala. Ale dużo ci nie doradze. Przecież też dużo kobiet nie miałem

gość- A to sa jakieś starsze, średnie czy młode? Nie boisz się, że ich mąż cię dopadnie? Ja bym cię dopadł, gdybym był żonaty i byś moją żonę r****ł.

Gość gość
Bsa, ryzyko ale też nie miałbym skrupułów żeby cie kropnąć.

Gość gość
Max 35 latki, ale ich małżeństwa to porażka, nie jeden miał kochankę

Gość gość
Ale wcześniej zdarzały się młode ok 26lat ale wolne

gość-Ale jak? Czy ty myślisz że bym cię poinformował o tym, że cię namierzyłem? Najlepszy atak jest z zaskoczenia. Mnie byś mógł dopaść, gdybyś czuł do mnie nienawiść, albo gdybyś wiedział że ja chcę cię dopaść i byś mnie uprzedził. Ale nie wiesz czy naprzykład w tej chwili mąż tej żonatej kobiety, nie planuje na ciebie zamachu. Skąd wiesz że cię nie śledzi i zaatakuje cię w windzie, na parkingu, w lesie itp. Wiesz co to atak z zaskoczenia? Wsiądziesz do windy, a tam miły pan wsiądzie z tobą, stanie za tobą i wsadzi ci nóż w plecy i grzecznie wyjdzie. Albo to samo zrobi na parkingu, wsadzi cię następnie do auta i w lesie zakopie, nikt cie nie znajdzie. Nawet nie wiesz, ile facet jest zdolny zrobić dla własnej kobiety, szczególnie jak czuje sie jak rogacz. Za kobietę to facet jest w stanie życie oddać i je odebrać.

Gość gość
Za dużo filmów oglądasz

Gość gość
tak sie zastanawiam czemu BSA nie miał dziwczyny jeszcze?