Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Prawiki czy jesteście wkurzeni swoją sytuacją

Polecane posty

Gość gość
BSA r****łbyś Moorland? podobno jest ładna

Gość gość
skąd wiesz ? masz fote?

gość-Dlaczego filmy? Twoim zdaniem ten portugaczyk nie zginął od kuli z rąk zazdrosnego męża? A ostatnio 41 letni Holender oddał skórkę, bo r****ł polkę, jej konkubin go zastrzelił. To są fakty z teczek kryminalnych a nie z filmów.

Gość gość
Podales 3 przykłady, a zdrad jest dużo więcej

gość- Przykładów jest znacznie więcej. Wiesz ile jest morderstw kochanków przez ich mężów? Masa, tacy mężowie dostają małe wyroki, bo uznaje się to za zabójstwo w efekcie.

Gość kurdeczko
ale to wy tak nisko mierzycie, zeby zaruhac szybciorem w aucie albo w lesie? to nie lepiej z tego zrobic jakas przyjemniejsza imprezke, super zabawe, super rozrywke, w domu u kogos, czy na wyzjezdzie, z kobieta, ktora faktycznie lubi sz toba spedzac czas, a ty z nia, tylko takie odpadki w stylu szybku ruh w samochodzi pod lasem? lomatko!

kurdeczko-My nie r****my, bo nie mamy auta. Ale tak to dziś wygląda, facetom szkoda na hotele, wolą w******ć szmaty w aucie. Mężatką to pasuje, bo szybki seks i mąż nie nabierze podejrzeń. Takie czasy motoryzacji...

Gość kurdeczko
ale co ta mezatka z tego ma? seks w aucie jest strasznie niewygodny, w strachu, czy ktos nie zauwazy, nie ma fajnej atmosfery przyjemnosci i rozluznienia, takie rzeczy to sie robilo za czasow szkolnych, ale dorosli ludzie takie ochlapy zzeraja z walsnej woli? zal zalowac :o

Gość gość
A w ogóle któryś z was ma prawko ?

Gość kurdeczko
te kobiety sa jakies piertolniete. po pierwsze, ze siedza z jakim yebnietym mezem, ktory jest gorszy od seksu w aucie lub w lesie, a po drugie, ze zadawalaja sie jakims oblesnym I niewygodnym seksem w aucie i w lesie :9

Gość gość
No seks w samochodzie to uczniowie maks studenc***owyżej to już lekka zenada

kurdeczko-Mnie tego nie tłumacz, ja ci tylko pisze to co widzę. kobiety się zeszmaciła do końca. Seks w aucie uprawiają tylko szmaty i prostututki, ale widocznie one lubią być szmatami.

gość-Ja miałem, miałem kategorii B i T, ale mi zabrali.

Ale traktorem nadal jeżdzę, mimo że prawka nie mam :D

Gość kurdeczko
ale tu nawet nie chodzi o zeszmacenie, tylko ze te kobiety nie maja wiekszych wymagan co do wlasnej przyjemnosci. tylko zadawalaja sie jakims ruhajacym w aucie ochlapem. to jest raczej akt samobiczowania sie niz zeszmacenia :o

gość-Seks w aucie jest dla szmat, żadna szanująca dziewczyna nie bedzie się r****ć w aucie jak tirówka. Jak robi to uczenica, znaczy że to dupodajka.

Gość gosc 666
bosze o czym ty piszesz BSA masz chorobe wscieklych krow? seks w samochodzie jest fajna odmiana ja to robie ze swoja zona po 14 stu latach malzenstwa ;)

gosc 666-I zapewne jesteście gwiazdą red tube. Na nagrywaniu was idzie zarobić, portale płacą za takie filmy, w dobie techniki elektronicznej, to żaden problem. Ciekawe jak twoja żona by zareagowała, gdyby zobaczyła siebie w necie. Dlatego też twoja żona jest szmatą, tak ją odbierze każdy, kto by ją widział dającą d**y w aucie.

3 strony tematu o seksie na temat którego wypowiadają się ludzie którzy nigdy go nie uprawiali. Tak coś myślałam, że będzie zabawnie :D

Przyszła ta, co ma szcześliwy związek, przyszła ten związek konsumować na kafe..

Gość gość
Bsa ale ty jesteś p***b WIDAĆ NIGDY NIE R****LES

Gość gość
BSA nadczłowiek, bez prawa jazdy, bez samochodu, 30 lat, prawik. Nic dziwnego, że Aryjczycy są na wyginięciu.

gość-Na wojnę pojechał byś autem z d****ą?:D

Nie rozumiem, po co rozwijać ten wątek. Zamiasta sie skupiać nad swoim "nieszczęściem", lepiej zająć się czymś. Pójść na kurs tańca, jazdy konnej itp. Może właśnie tam poznacie swoje drugie połówki.

w sumie z tematu można wyciągnąć jedno: jak masz ochotę na seks w samochodzie zainwestuj w przyciemniane szyby. :P

Nie lubię tych rozrywek. Chodzę na francuski, ale do korepetytorki, a nie do szkoły.