Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby dziewczynka

moj przyjeciel jest facetem

Polecane posty

Gość niby dziewczynka

i pilnuje mnie jak oka w glowie. jest dla mnie mily, uczynny, spelnia moja prosby a czasem nawet zachcianki. wysluchuje moich babskich zali, lez i pomaga jak tylko umie. zna mnie od podszewki i ... nic do mnie nie czuje. powiedzial mi wprost, ze nie jestem w jego typie choc dostrzega iz podobam sie wiekszosci mezczyzn i co istotne - nie jest gejem. facet moze bys wspanialym przyjacielem i mi sie wlasnie taki trafil. :)

Gość niby dziewczynka
nie bedzie konca, poniewaz nie jestem w jego typie a on nie jest w moim :)

Gość niby chlopczyk
moj tez jest facetem, chociaz sadzac bo wymiarach biustu wyglada jak dziewczyna :classic_cool:

Gość niby chlopczyk
popedzilem do sracza czy to oznacza ze nie panuje nad popedem?

Gość niby dziewczynka
zawsze myslalam ze przyjazn z mezczyzna jest niemozliwa, jesli nie jest on gejem. mylilam sie. o ile na samym poczatku ludzie otwarcie przedstawia swoje warunki i o ile nie wchodzi w gre pociag fizyczny to nic nie stoi na przeszkodzie. przynajmniej mnie nie obgaduje i nie knuje intryg za plecami jak wredne babska. :)

Gość niby dziewczynka
a czlowiek nie jest dzix bydlax by sie tylko chuciax kierowax ;) wiem ty jako permanentnie wyposzczona nie przyjmujesz takiej alternatywny do swiadomosci

Gość niby dziewczynka
dziecko drogie...ze sie tak wyraze. jestes ode mnie duzo mlodsza i wyposzczona. chcica wali ci na mozg, czego ewidentny dowod dajesz tu codziennie. ale rozumiem cie...chyba :) za jakies 10-15 lat moze osiagniesz taki stan super ego ;)

Gość gość
miałam przyjaciela faceta, najlepszego na swiecie. Juz nie mam. Powoli sie psulo gdy zaczelam z kims byc, potem calkiem sie zerwalo. Szkoda mi okropnie. Zupelnie nie wiem co sie stalo :(

Gość niby dziewczynka
prawdopodobnie sie zakochal izaczol byc zazdrosny a zeby nie odczowac bolu odszedl. mojemu to nie grozi bo ma swoja milosc

Gość gość
Rczej nie bo kiedys mnie sie wydawalo ze sie w nim zakochalam i cos probowalam i wtedy jasno dal do zrozumienia ze nic z tego. Teraz juz wiem ze nie ma czegos takiego jak przyjazn. :)

niby dziewczynko, nie wiem co to ma do rzeczy, gdyż "przyjaźnie" kończyły się zawsze przez kolegów, nie przeze mnie.

Gość niby dziewczynka
fikus pewno dlatego wszyscy zakochiwali sie w tobie bez pamieci? :)

Gość niby dziewczynka
no jak to? chcieli cos wiecej a ty stawialas opor ? ;>

Gość gość
mam przyjaciela od ponad 12 lat, jesteśmy dla siebie jak siostra i brat. seks między nami byłby niemal jak kazirodztwo. aż mnie brzydzi, gdy o tym myślę. dlatego nie zawsze jest tak, jak pisze fiku miku.

Gość fghtrhh
Ja jestem lesbijką i mam przyjaciela hetero. On nie chciałby nic ze mną, bo wie, że jestem homo. Mam nadzieję, że zawsze tak będzie :) Znam go już bardzo dobrze i wiem, że mnie nie zawiedzie ::)