Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ile bierze dj a ile zespol

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

ile kosztuje dj za prowadzenie i granie na weselu a ile zespol?ile placiliscie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
milion dolar贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am zesp贸艂 5 os贸b i p艂aci艂am 4.5 tys , dj chcia艂 2,5 tys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my dj mamy za2.8

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To smieszne zeby jeden dj ,kt贸ry nawet nie potrafi ani zagra膰 ani nie ma zdolnosci i umiej臋tno艣ci muzycznych tyle sobie 偶yczy艂 za puszczanie p艂ytek. Dolicz potem jeszcze akordeonist臋 do marsza i biesiad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile????? To juz lepiej do艂ozyc par臋 setek i miec zesp贸艂. Ja p艂aci艂am 3 tys.a rozbawili mi tak gosci , 偶e ka偶dy mia艂 zakwasy:) Super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dj bierze 2 gramy i du偶o nie zepsu艂

Udost臋pnij ten post

My mieli艣my zdecydowanie DJ,w zesz艂ym roku p艂acili艣my 1800z艂 i wszyscy super si臋 bawili艣my,byla super muzyka,fajne zabawy poznawcze dla rodzin,ogolnie swietnie spisa艂 si臋 jako Dj i wodzirej:) W tym roku byli艣my na weselu u znajomych,kt贸rzy byli u nas i oni mieli zesp贸艂,kt贸ry by艂 tak beznadziejny,偶e masakra,non stop disco polo,zero jaki艣 kawa艂k贸w zagranicznych,zero zabaw a ju偶 nie wspomn臋 o p贸艂 godzinnych przerwach po 3 piosenkach:( znajomi bardzo 偶a艂owali tej decyzji z zespo艂em....ale c贸偶 ..... wszystko zale偶y na kogo si臋 trafi.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniak28
Wzruszaj膮ce...i jak zwykle i wsz臋dzie dj-e sie reklamuj膮 i krytykuj膮 zespo艂y. Masakra!!!! Mielismy w rodzinie tylko raz dj-a, pierwszy i ostatni, nawet 100 lat goscie musieli sami spiewa膰 bo zanim w艂膮czy艂 p艂ytk臋 to juz goscie ko艅czyli toast, tak samo z biesiadami, gorzk膮..... itp. w domu by艂a cisza na wyj艣cie bo nie by艂o komu zagra膰..... Sztuczno艣膰, nic 偶ywego i warto艣ciowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w domu by艂a cisza na wyj艣cie bo nie by艂o komu zagra膰.. xxx ja p******臋 jaka wiocha :o graj膮cych cygan贸w przy wyj艣ciu brakowa艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am DJ'a, za dwa dni wzi膮艂 2200. By艂o super bo facet te偶 艣piewa w zespole nie by艂o wi臋c dla niego problemem zaintonowanie sto lat itp. Muzyk臋 puszcza艂 tak膮 jak膮 sobie za偶yczy艂am, czyli do minimum ograniczone disco polo za to sporo kawa艂k贸w z lat 80 tych i 90 tych. Za dobry zesp贸艂, kt贸ry wiochy nie zrobi trzeba da膰 drugie tyle a i tak nie b臋dzie pewno艣ci, 偶e b臋d膮 potrafili 艣piewa膰 po angielsku (u mnie by艂o akurat wesele polsko-angielskie wi臋c to istotna kwestia) Je艣li si臋 jest fanem disco-polo i prza艣nych klimat贸w, nawet tania kapela b臋dzie ok, dla bardziej wymagaj膮cych albo drogi zesp贸艂 albo dj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dj- na weselu to jaka艣 kpina????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc35
Ci dj-e co o艣mielaj膮 sie por贸wnywa膰 do zespo艂贸w i nazywa膰 ludzi i obyczaje wioch膮 w rzeczywisto艣ci s艂oma z gumiak贸w im wystaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyjedz na podkarpacie to se pogadamy i poka偶esz czy masz jaja czy orzeszki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2800za dj duzo?muzyczka i zabawy wchodza w rachube czyli dj wodzirej.jak ktos woli zespol niech bierze zespol,ja wole dj bo juz ustalilam co chce uslyszec na mojej imprezie w wersji orginalnej i nie jest to kwestia finansowa "doloze pare stowek i bedzie zespol".po prostu nie chce bo mi sie to nie podobaja wesela na ktorych gra zespol i mam takie prawo i nie jestem ani lepsza ani gorsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U nas na weselu by艂 Dj i wcale nie 偶alujemy tej decyzji:) Mieli艣my super muzyke,oczywi艣cie,偶e przewin臋艂o si臋 disco polo bo nic nie mamy do tej muzyki z m臋偶em. Byli艣my na kilku weselach gdzie by艂a orkiestra i z tym bywa艂o r贸偶nie...ostatnio na weselu na kt贸rym byli艣my by艂 dwu osobowy zesp贸艂....poza disco polo ch艂opaki w og贸le nie wykazali si臋....strasznie brakowa艂o muzyki z lat 70-90.Jak napisa艂am wy偶ej-nie mam nic do muzyki disco polo,ale s艂uchaj膮c j膮 non stop to najbardziej cierpliwemu cz艂owiekowi by si臋 znudzi艂o....ale i byli艣my na weselu gdzie orkiestra tak da艂a czadu,偶e w og贸le cz艂owiek nie mia艂 ochoty schodzi膰 z parkietu:) Wszystko zale偶y na jakiego Dj i na jak膮 orkiestr臋 si臋 trafi. Oznajmiam,偶e nie jestem reklamuj膮cym si臋 Dj jak tu wielu zarzuca.... Skoro jest w tej kwesti poruszany temat,to logiczne,偶e r贸偶ne b臋d膮 wypowiedzi.Dodam,偶e trzy lata temu by艂am na weselu gdzie by艂 Dj i nawet nie umial M艂odych zaprosi膰 na pierwszy tanieca,w艂膮czy艂 muzyk臋,kt贸ra M艂odzi wybrali i heja a ju偶 nie wspomn臋 o reszcie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helaaawe4
Za dj-a wiecej niz pi臋膰set z艂 nie da艂abym a to z prostego powodu,to 偶e poziom dj-a jest na poziomie kilkuletniego dziecka - bo w艂膮czy膰 laptopa to ju.z kazdy porafi i nie nameczy sie tak jak zesp贸艂 kt贸ry musi 艣piewa膰 ca艂膮 noc i gra膰, nie wspomn臋 偶e Ci ludzie wpierw musz膮 latami 膰wiczy膰. I chyba ka偶dy rozumny cz艂owiek, kt贸ry si臋 kszta艂tuje w jakimkolwiek zawodzie powinien wiecej zarabia膰 od tego co nic nie potrafi. To logiczne, chyba 偶e kto艣 docenia i zachwyca si臋 lenistwem dj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂ownik nie boli
chce uslyszec na mojej imprezie w wersji "orginalnej " :)................ Co tu wymaga膰 pisowni od niewykszta艂conego dj -a. Edukacja si臋 k艂ania a nie pyskowa膰 na forach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jegomosc
Je艣li od DJ'a oczekujesz tego, 偶e odpali laptopa i b臋dzie "puszcza艂" muzyk臋 to masz racj臋, wi臋cej jak te 500z艂 te偶 w 偶yciu bym nie zap艂aci艂. Z tym, 偶e weselny DJ to spoooooro wi臋cej - taki kto艣 musi mie膰 porz膮dny sprz臋t nag艂o艣nieniowy i o艣wietleniowy, bardzo du偶o wiedz臋 na temat muzyki, umiej臋tno艣膰 spontanicznego dobierania muzyki do gustu i nastroju go艣ci, na dodatek musi by膰 te偶 i konferansjerem, prowadzi膰 zabawy i konkursy itp. To ci臋偶ka i wymagaj膮ca praca... ale cholernie wdzi臋czna. Nie wyobra偶am sobie innej. Co do tego "ile bierze DJ" to kwoty s膮 bardzo ro偶ne, bo i r贸偶ne rzeczy si臋 pod nazw膮 "DJ" kryj膮... zreszt膮 podobnie jest z "zespo艂em" bo mo偶na tak nazwa膰 zar贸wno zestaw dw贸ch pan贸w + dwa parapety jak i kilkuosobowy band, z perkusj膮 i sekcj膮 d臋t膮. Je艣li chcesz zatrudni膰 w miar臋 profesjonalnego did偶eja, kt贸ry samodzielnie zajmie si臋 zar贸wno opraw膮 muzyczn膮 jak i prowadzeniem zabaw i dodatkowymi atrakcjami to musisz si臋 liczy膰 z wydatkiem min. 1500z艂. Im bardziej wzi臋ty DJ tym ceny wy偶sze. G贸rnej granicy pewnie nie ma:) Warto zastanowi膰 si臋 zawczasu czego tak naprawd臋 potrzebujesz i jakie masz oczekiwania wobec swojego wesela. Sko艅czy艂y si臋 czasy, kiedy na weselu co艣 "musia艂o by膰". Teraz to m艂odzi mog膮 kreowa膰 swoje wesele, ustala膰 jego scenariusz, wybiera膰 te elementy kt贸re lubi膮 i bawi膰 si臋 konwencj膮. Zdarzy艂o mi si臋 nawet gra膰 na weselu, na kt贸rym nie by艂o panny m艂odej:P S艂u偶臋 ch臋tnie porad膮 - zreszt膮 na mojej stronie www.djdowynajecia.pl w dziale "poradnik" znale藕膰 mo偶na kilka ciekawych porad jak wybra膰 dobrego DJa.

Udost臋pnij ten post

Powiem przekornie:)bior膮 za obs艂ug臋 coraz mniej.Takie s膮 prawid艂a rynku.Ceny maj膮 swoj膮 granic臋,przynajmniej dla 艣redniak贸w,wyb贸r w omawianej materii jest tak du偶y,偶e nie warto przep艂aca膰,kiedy jest r贸wnie dobra droga wynikaj膮ca z rozs膮dku tego "jednego dnia" w naszym 偶yciu.A co do tematu.. dj bierze mniej,ale gra tak jak gra:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas byl dj za 2,5 tys dobrze bawil towarzystwo, mial dobre zabawy ale jak na jedna osobe to bardzo duzo dj bierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego dj-e w ca艂ej kafeterii tak bezczelnie si臋 reklamuj膮, wszczynaj膮 k艂贸tnie,wyzywaj膮 innych.......??? To ju偶 nie jest forum 艣lubne tylko jaki艣 marnych dj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata36
dlatego, 偶e ci dj-e nie maja wesel, wzi臋cia i nie dosy膰, 偶e nie maj膮 bladego poj臋cia o muzyce, instrumentach to jeszcze w chamski spos贸b zajmuj膮 si臋 krytykowaniem warsztatu muzycznego. Chocia偶 dla nich zagranie "wlaz艂 kotek na ....." to poziom nie do osi膮gni臋cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pierdu pierdu.zmijowate towrzystwo czytajcie ze zrozumieniem.Pytalam ile bierze kasy zespol a ile dj a nie zalety i wady pracy dj,wyzszosci jednego nad drugim.masakra.To wy zasmiecacie bezsensowna gadka te forum.pytanien-odpowiedz.ale coz Agata36 jak wolisz tu swoje flutracje wywalac to prosze,ale bij na inny topik!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To podzwo艅 i sie dowiesz to takie trudne? Kazdy region i kazda firma inaczej si臋 ceni, ale wida膰 my艣lenie boli o ile masz czym mysle膰:) I nie za艣miecaj gadk膮 g艂upimi pytaniami i odzywkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata36
pytasz o cen臋 a wida膰 , z臋 jest臋艣 jadowitym dj skoro tak cie prawda poruszy艂a. A "wypad" dziecino to mo偶esz m贸wi膰 do swojej matki, ojca bo nie jestem z tob膮 na ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jegomo艣c. - dobry saksofon jest wi臋cej wart niz tw贸j ca艂y sprz臋t i nie m贸w, ze masz ci臋zka prace bo jak bys musia艂 tr膮bi膰 ca艂e wesela az g臋ba spuchnie, albo spiewac ca艂膮 noc jak woklalisci a偶 do chrypy i b贸lu gard艂a ...etc to wtedy m贸g艂by艣 sie wypowiada膰 w temacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko, nie zak艂adaj g艂upich temat贸w bo nawet idiota wie ile bior膮 dj-e a ile zespo艂y, to tak jak by艣 zapyta艂a ile kosztuje chleb a ile bu艂ka tylko to zale偶y jaki chleb i jaka bu艂ka i ile wa偶y - je偶eli rozumiesz przeno艣ni臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez nie wiem bo raz w zyciu sie bierze slub i nie potrzebuje tego dziennie jak bulki czy chleba co za glupie porownanie maaatko jak w przedszkolu.skoro zamawiasz dj na osmy slub z kolei to po cholere wchodza ludzie na tematy o ktorych nie maja nic do powiedzenia

Udost臋pnij ten post