Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalinda 20

ON NIE CHCE ZWIAZKU

Polecane posty

Gość gość
I co z tego że byłaś samą półtora roku, pozwolić na macanie się, czy jak to ładnie nazwalas 'pieszczoty', to zwykle puszczalstwo. Koleś widzi ze jesteś chętna i bez deklaracji 'bądźmy razem' więc po co ma się z tobą wiązać.. I nie graj teraz niedostępnej, ' nie pozwolę mu na nic więcej' bo już pozwoliłas na zbyt wiele jakna taka krótka znajomość.

Gość gość
Nie dalas mu to pozamiatane.Ale jakbys mu dala to i tak by cie zostawil.To jakis d**ek odpusc sobie.

Gość gość
wlasnie tak argumentowalam jednemu gostkowi, wysmial mnie a potem rzucil z dnia na dzien bez powodu

Gość gość
a gdzie w tym wszystkim szacunek?Skoro on nie chce zwiazku,to traktuj go jak kolege...bez miziania.Poznawac sie mozna na innym gruncie,wtedy sie przekonasz na czym mu zalezalo.Nie on jeden ma taki stosunek do zwiazku,ze owszem sex tak,ale nic poza tym.

Gość gość
tzn ja ksie poznawac na innym gruncie?? konkrtenie?

Gość DALINDA 20
Yhym..no to w takim razie zawalilam sprawe.. Wyszlam na latwą.. Trudno. Zerwe z nim wszelaki kontakt i zapomne. Stalo sie.. Dzieki za rady. Pozdrawiam

Gość gość
Jak nie ma chłopak poważnego podejścia do dziewczyny - to zachowuj się jak koleżanka, żadnego całowania ani miziania!! v A nawet na początku związku nie ma się co spieszyć do tych rzeczy - jak kocha to poczeka - i to jest prawda!! Nie ma nic bez zobowiązań, kobiety szanujcie się! to i oni będą Was szanować. A po co Wam r****cze??! Jest sens o nich zabiegać?? a niech sobie idą gdzie indziej, z takimi są same kłopoty.

Gość gość
Mi kiedyś bliski kumpel, w którym byłam zauroczona zaproponował/ zapytał czy może mnie pocałować... Odpowiedziałam "a po co?" "tak bez zobowiązań?" odrzekł, że tak, żeby było miło. ... I mimo, że mnie bardzo kusiło, powiedziałam, że nie, NIE CAŁUJĘ SIĘ Z KOLEGAMI, nie będę zabawką dla chwili przyjemności. .. Potem się cieszyłam, że tak zrobiłam. A chłopak uszanował moje podejście. Trzeba mieć swoje granice i ich pilnować. ... To jest naprawdę duża satysfakcja, jeśli WOLA okaże się silniejsza niż pragnienia/pożadanie :D Porządny facet będzie Was za to szanował, a zdanie innych (bez zasad) nie powinno Was interesować :)

Gość pszczolkaMaja55
Dla autorki! jezeli czujesz sie z tym zle to kopnij faceta w d**e. Ja bym sie czula zle. Co to znaczy nie chce sie wiazac? jezeli nie chcesz sie wiazac to niech poprzestanie na zwyklej przyjazni, a pozniej jak sie juz poznacie lepiej niech bedzie tez miejsce na pieszczoty. Nie daj sie wyrolowac.

Gość gość
popieram