Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaMłodaMama

Co to jest

Polecane posty

Gość AgnieszkaMłodaMama

Witam ! Moje pytanie kieruje do mam , które pierwsze ząbki swoich maluszków mają za sobą. Moja córka ( Ola ) ma 8 miesięcy od paru dni często budzi się w nocy - chociaż już jakieś pół roku przesypia spokojnie całą noc ( oczywiście z małymi wyjątkami ) - od dwóch dni nie śpi w nocy w ogóle , znaczy śpi 15 minut i budzi się z krzykiem . Na dziąsełku gdzie powinna się pojawić prawa dolna jedynka zauważyłam jakby małego ` krwiaka` koloru ciemno czerwonego - podkrwionego . Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim ? I jeśli to oznaka pierwszego ząbka to co zrobić by dziecko spało w nocy bo i my jesteśmy zmęczeni i córka ! Pomocy !

Gość gość
daj viburcol, chyba teraz na recepte. to homeopatyk. pomoze. a jak jest tragedia daj cos przeciwbolowego. nawet nurofen. nie zaszkodzisz jak podasz co jakis czas. masc na zabki przynosi ulge na chwile. powodzenia:) potem bedzie z gorki:)

Gość gość
Tylko przeciwbólowe jakieś maści i trzeba to przecierpieć. Ten krwiak to wychodzący ząbek jakoś sie musi przebić przez dziąslo. Dobrze jest też kupić gryzak który wibruje gdy dziecko je ugryzie nie jest najtańszy nasz kosztował chyba 40 zł ale bardzo pomógł.

Gość AgnieszkaMłodaMama
Viburcol w czopkach? Podać przed snem ? Całego czopka czy pół?