Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czu uważacie ze LOTTO to oszustwo

Polecane posty

Gość gość

gracie w lotto czy uwazacie ze to sciema?? czy jest tu ktos kto wygrał dużą sumę?

Gość gość
Ja trafiłam 5 jakieś 3-4 lata temu, było 6 tysięcy, mniej po odliczeniu podatku

Gość gość
Ja uwazam, ze to sciema. Kumulacje sa czesciej niz to wynika z teorii prawodpododobienstwa. A jestem pewna, ze cos jest ustawione od momentu kiedy kupilismy z 6 znajomych kupony na chybil trafil. Ja, moj facet i kolega w moim miescie, a brat i jego kumple w innym. I po losowaniu sprawdzalismy je - 4 na 6 cyfr powtarzalo sie u wszystkich

Gość gość
Kumulacje sa czesciej niz to wynika z teorii prawodpododobienstwa. napisz cos wiecej o tym

Gość malamii8449
wole zdrapki ostatnio wydrapałam 40 zł ( oki może nic ale cieszy)

Gość gość
Nie chce mi sie, nie jestem dobra z matematyki, policz sobie prawdopodobienstwo ile z 6 liczb masz kombinacji liczbowych i jak nikla jest mozliwosc zeby przez kilka kolejnych losowan nie byly one trafione. A obecnie mamy kilka kumulacji pod rzad, czesciej niz normalne wygrane.

Gość gość
ściema jak nic, skoro tyle szóstek pada to w końcu by ktoś znajomy, lub znajomy znajomego trafił. Ja nie znam nawet ze słyszenia nikogo takiego

Gość Haneczkaaaa
22:15 kto trafi 6 ten się nie przyznaje do tego ! Lotto polega na tym że na jedną grupę kulek działa prawo grawitacji, a drugiej grupy kulek prawo grawitacji nie obowiązuje Gracze mają myśleć że LOS dokonuje podziłu na obie grupy

Gość gość
to tez nieprawdopodobne aby wszystkim udalo sie ukryc nagle wzbogacenie, nie wsypac itd. a czesc przyznalaby sie po czasie

Gość gość
są 2 mozliwosci, albo liczby ktore mają byc wylosowane są ustawiane szybciej i ''przyciągane'' albo to przypadek . bo rzucając sto razy kostką do gry, siłą rzeczy lub przypadku jakas liczba trafi nam sie czesciej- czy to tez jest ustawione? nie

Gość gość
No to jak wyjasnisz ze najczesciej losowane sa liczby nastepujace po sobie i w losach na chybil trafil powtarzaja sie liczby?

Gość gość
Moim zdaniem jest to tak- ludzie zawierają zakłady na chybił trafił czy tam mają swoje cyferki ustalone, później jest godzina w której zakłady się zamykają, komputer sprawdza wszystkie obstawione zakłady i wybiera cyferki które nie padły po czym te cyferki na piłeczkach się przyciągają w maszynie bo nie są obciążone i tak oto nikt nie wygrał :) A te informacje że ktoś wygrał gdzieś to ściema jakich mało.

Gość gość
serio tak myslisz? nie no to by bylo jedno wielkie oszustwo!!!!!!!

Gość gość
zgadzam sie w 100% ze to ściema..moze raz na jakis czas daja komus wygrac jakas mniejsza kwote ale załoze sie ze te kumulacje sa po to aby zwyczajnie zdzierac kase z ludzi. nie wierze ze lotto jest pozostawione przypadkowi. gra toczy sie o zbyt duza kase a kto mysli ze to uczciwe to jest w d**e naiwny. przeciez tam mozna robic takie wałki wszystko jest ustawione łacznie z ta komisja losujaca niewiadomo skad ci ludzie wogóle. maskra

Gość 1ooasj
to w końcu się zdecydujcie... jedni piszą że dużo szóstek pada, inni że ciągle są kumulacje, czyli że nie padają główne wygrane... nie wiem czy wiecie ale lotto jest jedną z najbardziej rygorystycznie kontrolowanych gier losowych prawdopodobieństwo trafieni szóstki jest szalenie małe, ale jednak się udaje niektórym

Gość 1ooasj
informacje że ktoś wygrał to sciema jakich mało? jasne, podają na całą Polskę że w kolekturze w Pcimu przy ulicy takiej i takiej ktoś wygrał, wymyślają sobie...

Gość gość
ja nie wiem własnei czy to ustawione czy nie...

Gość gość
nie rozumiem czemu losowanie odbywa sie dopiero ponad godzine po zamknięciu kolektur... musi to byc jedno wielkie oszustwo. losowanie powinno byc od razu

Gość A k C
kiedyś słyszałam o takim przypadku że facet grając w grę "trzy owocę" trafił 3 śliwki a to oznaczało główną wygrana wypłacana w gotówce przez własciciela lokalu. Właściciel lokalu gdy gracz powiedził mu o tym że trafił 3 śliwki powiedził że nie wypłaci mu nagrody ponieważ maszyna się popsuła

Gość jcndxjksdx
" A k C kiedyś słyszałam o takim przypadku że facet grając w grę "trzy owocę" trafił 3 śliwki a to oznaczało główną wygrana wypłacana w gotówce przez własciciela lokalu. Właściciel lokalu gdy gracz powiedził mu o tym że trafił 3 śliwki powiedził że nie wypłaci mu nagrody ponieważ maszyna się popsuła" >> no i jaki z tego morał? my tu o lotto a ty ze śliwkami wyskakujesz

Owszem jest w Lotto pewne szachrajstwo Np te kumulacje! Losowanie jest po 2 godzinach po zamknięciu totalizatora. Czyli sporo czasu by wylosować takie numery 6 cyfr jakie nikt nie trafił. Kiedyś w latach 80tych losowanie było ręczne. Za każdym razem gdy wyciągnięto nr kręcono bębnem.

Gość gość
mysle z epowinno byc nadal losowanie reczne !!!! zróbmy prostest i napiszmy do totalizatora!! przeciez to mafia!!

Obawiam się że nic to nie da. Najzwyczajniej kiedy nie ma wygranej to nic z dochodów z pływów nie muszą przeznaczać na wygrane. A to są ogromne pieniądze.

Gość gość
U mnie w rodzinie 2x padła "5" i kilkadziesiąt "4", ale to kiedyś. Odkąd jest te nowe "LOTTO" i po 3zł zakład to tylko 2x "4", trójek jak na lekarstwo...

Ja też kiedyś częściej wygrywałem. Od kąt istniej Lotto to może z 5 razy wygrałem raz 4 w Expresie gdzieś 5 lat temu było to 977zł

Gość gość
ehh czyli widze ze to jedne wielkie oszustwo ;// p*****le nie gram więcej

Gość gosciówa
Kurcze a ja właśnie chciałam jutro zagrac, bo kuzynka wygrała ostatnio 1200zł.. ehhh...