Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czu uważacie ze LOTTO to oszustwo

Polecane posty

Gość BoZimnoByło
Ja trafiłem 6 i rozpaliłem kuponem w piecu

Gość gość
totalizator to j****a mafia nie warto grac nie bądzcie gupi!!!

Gość gość
totalizator to gunwo

Gość jakwygrac
Ciężko mi coś powiedzieć na ten temat bo gram dopiero od miesiąca!A wszystko przez mojego kumpla który powiedział mi że on gra przez stronę kuponylotto pl no i tak się wciągnałem!

Gość DianaHerman
Oszustwo czy nie ja i tak gram.Do kolektury mam blisko a wyniki sprawdzam sobię na wyniki-lotto net!

Gość gość
oj dzieci, dzieci... do szkoły to chyba pod górkę było :o prawdopodobieństwo wylosowania przykładowej kombinacji 1, 2 ,3 4, 5, 6 jest DOKŁADNIE TAKIE SAMO jak każdej innej kombinacji. Tylko wasz mózg nie dopuszcza takiej możliwości. I to jest właśnie rachunek prawdopodobieństwa. A prawdopodobieństwo trafienia 6 to niemal 15 mln do 1!!! Statystycznie macie większą szansę, że samolot spadnie wam prosto na głowę niż trafienia szóstki! To jest najzwyczajniej sposób poboru podatku od marzeń i życzeń

Gość gość
Tak. Na duza skale

Gość nie graj w lotto
Kiedyś losowali kule z nr ludzie, a teraz komputer. I co ważne kolektury sa zamykane 40min przed losowaniem. Z kompem nie wygracie. Równie dobrze wujek powie, ze jutro wygrają liczby 1,2,3,4,5,6 i komputer tak wylosuje albo zrobią tak , że nie padnie szostka przez tysiąc losowań. Teraz lotto to szit, kiedys bylo inaczej, bylo uczciwiej.

Gość gość
Zobaczcie kumulacje jest jakiś dzień wolny od pracy to na bank jest kumulacja by ludki pobiegli zagrać. Główną wygraną fakt prawdopodobieństwo Jak samolot potrąci was na ulicy. Nagrody 2 tym bardziej 3 i 4 stopnia I ilość wygranych odrazu widać przekręt mało jest, prapodobieństwo jest większe. Druga sprawa kwoty do wygrania tych stopni śmiesznie małe. Ustawione jest to tak 1 zł i 50 groszy zysku dla Lotto, też nie wiadomo czy nieraz więcej. Tak jak z benzyną cenami, płacimy benzyna za darmo a podatek dla państwa.

Gość gość
Wygrane w różnych miejscach w kraju są na podstawione osoby. Jedzie delikwent do miejscowości X tam puszcza kupon,potem podają info że w X padła 6 stka a każdy ma zgryz kto to taki i okazuję się,że pewnie to był przyjezdny:-D

Gość gość
Co ciekawe za PO g****ooo wygrałeś/aś Za PIS wygrywają do 100-200 zł np w zdrapki inne. Wiem na gronie wiėkszej ilości ludzi którzy grają. Przypadek nie sterowane?

Gość gość
na kilka lat z gory wiem, w ktorych punktach padna glowne wygrane mialam przecieki co do mini 3 i 4. niestety wygrywalismy wtedy okolo 200-300 zł zdrapki - robilam test punktow, najwyzsza wygrana z 50 zdrapek to chyba 5 zl, zwroty i przebanczanie

Gość gość
Oczywiscie,nikt ci nie pozwoli wygrac duzo pieniedzy.

Gość gość
oczywiscie, ze to oszustwo, w bulgarii byl przypadek ze dzien po dniu trafily sie dokladnie te same liczby, wiec sami sobie odpowiedzcie, jaka jest szansa na cos takiego? 1:1000000000000000000000000

Gość gość
Żadne oszustwo, ja znam kogoś kto wygrał i zakładałam o tym temat tutaj. "Moj kolega wygrał w lotka ponad 6 mln" Ktoś tam nawet wrzucił artykuł o tym. i to znajomy z mojego miasteczka wygrał te pieniądze, też kiedyś myślałam, że to ściema.

Gość gość
wlasnie, ze sciema - skad mam wiedziec ze nie jestes podstawiona przez lotto? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,7045936,Bulgaria__Ta_sama_szostka_liczb_wylosowana_drugi_raz.html a to akurat nie jest sciema

Gość gość
Bo nie jestem. sama nie wierzyłam, że ktoś wygrywa. No tak, ale pewności nie masz. Ja wiem swoje, a Ty swoje i niech tak zostanie. Jednak szansa trafienia tej szostki jest wlasciwie nie mozliwa, wiec ja i tak nie gram, nawet jak wiem ze on wygral ;)