Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia8

suknia na poprawiny dla panny młodej

Polecane posty

Hej ciekawi mnie jedna rzecz jakie wy przyszle panny młode będziecie mialy suknie na swoje poprawiny weselne otóż ja bede miala suknie Kate ktora miala w dniu swojego slubu to z koronki tylko ze moja bedzie bez trenu bo po co mi suknia z trenem na poprawonach prawda a musze rowniez pięknie wygladac takze ja bede miala suknie slubna Kate Moddlton na swoich poprawinach weselnych a wy jakie bedziecie mialy??

Gość gość
No dziewczyny czekam na wasze sukienki dalej

Gość zaczelismy starania dokładnie
ja miałam koronkową sukienkę przed kolano, kolor miętowy

Gość Panna młoda 28 06 2014
Ja nie będę mieć poprawin ;) ale jak byliśmy u młodych w tamtym roku to jedna młoda miała sukienke przed kolano fioletową a druga podobnej długości chabrową ;) Oczywiście panowie mieli krawaty pod kolor sukienek ;)

Gość gość
pochodze ze slaska wiec na pare godzin drugiego dnia przebraliśmy się z mezem w stroje regionalne a później zalozylam czarna koronkora sukienke z rozkloszowanym dolem do kolan do tego rozowy cekinowy pas z wielkim kwiatem

Gość gość
Ja bede miala biala lub ecru ktorka przed kolano rozkloszowana na dole bedzie koronka w kolorze sukienki w pasie bedzie pawek z rozyczka gora bedzie taka sama jak miala Kate swoja suknie slubna czyli koronkowa cala gora ale bez rekawow tylko na grubych ramiaczkach bardzo ladnie to wyglada a tyl to bedzie gora tez z koronki zapinana na zamek a dol sukienki tez z koronki tej samej co z przodu a w pasie bedzie kokarda zawiazywana do tego bede miala buty biale cale z koronki 3cm platforme i 8 cm obcas bizuterie bede miala tom co na slubie a we wlosy bede miala biala lub ecri pod kolor sukienki rozyczke wpieta we wlosy ;-) jak myslicie czy tak moge byc ubrana na swoich poprawinach weselnych jako panna mloda

Gość anecia54
Mnie się bardzo spodobała suknia atłasowa z trenem od Elizabeth Passion - elizabethpassion.com. Firma ma swoje markowe salony, ale można ich produkty też znaleźć w innych salonach mody ślubnej, ja akurat u mnie w Dąbrowie Górniczej trafiłam na ich fasony. Suknia dobrze wygląda na wieszaku, ale jeszcze lepiej układa się już na ciele!