Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zima idzie ma ma butów

Jakie buty zimowe mają wasze dzieci koło domu

Polecane posty

Gość zima idzie ma ma butów

Moja córka ma 2 l i 4 msc i kupiłam jej tylko jedne kozaki za 80 zł i co lesze ostatnią parę z jej numerem już wgl nie było w sklepie kozaków (ccc) w pazdzierniku jak ludzie kupowali kozaki było ich wtedy mnustwo to ja się wybrałam bo butki typu adidaski a jak byłam ostatnio to została mi jedna para z numerem 23 no i wziełam . Mieszkamy na wsi więc chciałabym jej kupić jeszcze jedną parę aby miała w czym wyjść na podwórko ale nie wiem jakie ?

Gość gość
Kup takie ala sniegowce z guma na dole. Swietnie sie sprawdzaja na podworko. Byly niedawno takie w lidlu albo biedronce teraz nie wiem czy jeszcze sa

Gość gość
A czym się różnią buty "kolo domu" od innych? Moja chodzi w tych samych, ma dwie pary emu (od niedawna można kupić w Bartku, co bardzo ułatwia, bo do tej pory zamawialam ze strony emu), jedne kozaczki takie cienkie i kalosze (ma do nich takie grube skarpety , więc tal do -10 może w nich chodzić). Więc zakładam w zależności od pogody, nie ma jakiś innych tylko na podwórko.

Gość gość
No coz niektorzy nie maja wyobrazni jak to jest na wsi pozna brzydka jesienia, rozchlapana zima czy tez wczesna wiosna :P Kup jakies ktore latwo wyczyscic i wysuszyc. Materialowe ala zamszowe to chyba zly pomysl. Lepsze z taka nieprzemakalna powloka,tradycyjne kozaczki dla dzieci.

Gość gość
bardzo brzydkie te z pierwszego linka, wygladaja jak kopyta!

Gość mamadwóchdziewczynek
Moja nie ma butów koło domu, uważam że takiemu małemu dziecku na wyjście do przedszkola i na inne wyjścia pasują takie same buty, szczególnie zimą. Wiosną/latem ma po kilka par, ale też nie różnicuję na lepsze i gorsze tylko dobieram do stroju czy zakładam pantofelki czy adidaski. Na zimę ma adidasa snowplay i kupiłam richtera śniegowce z membraną.

Gość mamadwóchdziewczynek
rzeczywiście te z pierwszego linka nieszczególne...

Gość gość
Ale autorka zaznaczyla,ze mieszkaja na wsi. A na wsi czesto jest duzo blota wiec buty na codzien musialyby byc ciagle czyszczone na kolejne wyjscie "do ludzi". Nie kazdy ma utwardzone i wybetonowane podworko.

Gość gość
te demaru są okropne te z drugiego linka fajne.

Gość ex_debill_znowu_po
podobne do tych z drugiego linka były ostatnio w Lidlu (nie mieszkam w Polsce, ale w Polsce też bywają) za jakieś śmieszne pieniądze i w ciemnych kolorach, więc chyba idealne na wieś, a czyścić i tak trzeba będzie

Gość gość
ja rozumiem, ze wies, itd... ale jak jest chlapa i bloto po kolana to chyba dziecko i tak nie bedzie po czyms takim biegac ,ja bym wolala wsiasc do auta i podjechac gdzies do normalnego parku (czy nawet piechota jak bardzo daleko nie jest) i nie taplac sie w blocie tylko dlatego, ze kolo domu.

Gość gość
Tak, bo na wsi jest pełno parków... zresztą, jak jest plucha to błoto jest i w parku. Po to są dobrodziejstwa własnego ogródka żeby z nich korzystać, zresztą na wsi trzeba czasem wyjść, choćby zwierzęta nakarmić, czy opał przynieść, albo po prostu wstawia się obiad i z dzieckiem na podwórku się bawi. Ja bym postawiła na ocieplane kalosze, albo po prostu śniegowce z gumą na dole. O, coś takiego: http://www.decathlon.pl/buty-zimowe-dla-dzieci-weasy-id_8189052.html