Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy są brzydcy

Polecane posty

Gość mraauuu
gość z 25.11.13 nie ma co tak uogolniac ok? nie kazda polka jest taka jak piszesz, a piszac w ten sposob obrazasz je wszystkie

Gość gość
za male pieniadze poprawic wyglad - buehehehe :) no tak dla kobiet zrobienie se fryzury za 200 zl to grosze ;)

Gość mraauuu
za 200 zl ? a coz to za fryzura? ja mam znajoma fryzjerke u ktorej place nie duzo. zreszta mowa o facetach a nie kobietach co nie? ile fryzjer meski bierze? 15-20 zl? znam tez takich co sami przycinaja wlosy w domu. zreszta wedlug mnie najlepiej wygladaja wlosy krotkie ale tak 3,4 cm u facetow a nie wygolone glowy..

Gość gość
W życiu nie wydałabym 200 zł na fryzjera, chociaż moge sobie na to pozwolić. A facetów ile kosztuje wizyta? Z 10, 20 zl nie wiecej, majątek to nie jest.

Jak Cie stać na regularne wizyty u dentysty za minimum 100zł każda to sobie tam chodź.Może w poczekalni poznasz jakiegoś zadbanego, zajrzysz mu jak koniowi w zęby i się zakochasz?­Kto wie?

A już nie mówie o jakichś powazniejszych zabiegach.Zwykłe czyszczenie kosztuje co najmniej z 50 zł.Żeby leczyć powiedzmy kanaołwo zęby to już w ogóle masakra a zabiegi kosmetyczna druga.

Gość gość
Do dentysty można się zapisać na nfz, fajne ciuchy też można znaleźć w przyzwiotych cenach. Po prostu niektórym się nie chce!

Ta na nfz.na nfz to ci mogą najwyżej zęba wyrwac.Denyści rzadko podpisują umowę z NFZ

Ja sobie raz zrobiłem porządnie zęby to wydałem chyba ze 4 tysie.Od tego czasu lecze sie domowymi sposobami:P

Gość gość
Raz w roku piaskowanie masz na nfz, a jeśli myje się codziennie zęvby i uzupełnia regularnie małe ubytki to kanałowego można uniknąć.

Co tzn przyzwoite ciuchy?Może ktoś ma inny gust i pomysł na swój wygląd niz ty.Nie będę na fatałaszki kasy tracił bo nie jestem babom

Gość mraauuu
a ja rzadko chodze do dentysty bo dbam o zeby i nie mialam nigdy problemu ze znalezieniem dentysty na nfz jesli chodzi o czyszczenie zebow z osadu, kamienia nazebnego, to mialam robione za darmo. a zreszta czy to 50 zl to tak wiele? o zeby sie dba, niektorzy to chyba placem je wycieraja a nie szczotkuja. a ubrania no wlasnie.. nie musza byc drogie, markowe zeby wygladac dobrze. nawet w lumpeksie sie mozna ubrac fajnie

nie wiem czy nie zdajesz sobie sprawy w jakim kraju żyjemy czy po prostu rzutujesz swoja osobista sytuacje na wszystkich innych.Konkluzja jest taka, że żeby być "zadbanym" trzeba na to wywalić mnóstwo kasy co nie jest priorytetem dla większośc***olaków bo maja poważniejsze problemy.Np: co do gara włożyć

Gość gość
No widzisz a ja mam taką dentystkę która ma umowę z nfz, płacę tylko za plomby, bo wolę te lepsze. Chodzę regularnie, nie miałam większych problemów z zębami i mam ładny uśmiech.

I raczej nie przejmują się opiniami zniesmaczonych singielek z wygórowanymi wymaganiami.Nie mam zamiaru nagle się pindrzyć jak jakiś p********y gej bo jedna z drugą ma inne wyobrażenie o tym jak powinien wyglądać facet.Nie pasi to droga wolna. Granice otwarte itd

Gość mraauuu
ShereKhan po czesci sie zgodze z toba, trzeba miec kase a sa i inne, wazniejsze wydatki... tylko o czym wlasnie pisze to to ze i niewielkim kosztem mozna cos tam zdzialac. nie pisze ze kazdy musi miec usmiech niczym gwiazda z hollywood, najlepsze markowe ubrania i byc skropiony najdrozszymi perfumami...

Gość gość
Tak, zastanawiają się co do gara włożyć a w wielu przypadkach młodzi chłopacy w starych dresach i brudnych adidasach na fajki i piwko mają ;) tak jak już ktoś pisał zwłaszcza w mniejszych miejscowościach. Mieszkam w takiej i widzę. A łeb zarośnięty lub łysy, zęby żółte nieraz z brakami ;)

Gość gość
ale weźcie mnie nie rozśmieszajcie z tymi przystojnymi Włochami. Oni są w swojej większości niscy, dwa mają brzuszki, trzy często mają straszne włosy. Jak komuś podoba się ciemna karnacja i ciemne oczy to owszem na pewno tam szybciej wypatrzy przystojniaka w swoim typie, ale tak to bez przesady.

Gość gość
Jezu, nie chodzi o to żeby się pindrzyć. Po prostu być czystym, schludnym, z gustem, ale w swoim stylu!

Z tego co widzę większość nie ma problemu z higieną i schludnością więc o co walczysz?NIe pasuje ci jakiś śmierdzący żebrak na ulicy to go nakarm, wykąp i ubierz skoro tak dbasz o estetyke bo o pobudki altruistyczne cię nie posądzam raczej

Gość gość
no co wy, część polskich facetów prezentuje podejście jak kolega wyżej. Nie będę zwracać uwagi na ciuchy bom nie pedał ani baba. Zębów myc nie będę bo po co, a potem do dentysty też nie bo drogo, pójdę jak już będzie tak bolało, że się wytrzymać nie da, I się potem dziwi, że drogo. Taniej jest zapobiegać niż leczyć. W ogóle myją się tylko pederaści i zniewieściałe, metroseksualne panienki. Na szczęście coraz mniej jest takich facetów.

Gdzie napisałem, ze nie dbam o zęby profilaktycznie?Napisałem, że nie stać mnie na dentystę obecnie.Co do ubioru to zawsze jest czysty choć może nie najmodniejszy bo mnie moda nie interesuje.I tak nadmierna dbałość o swój wygląd granicząca z obsesją to domena pań i pedałów.To nie mój wymysł tylko natury więc albo się z tym pogódź albo wal sie z pedałami

Gość mraauuu
ShereKhan a czemu zachowujesz sie tak jakby to ciebie atakowano tu? nie znam cie, nie wiem jak wygladasz.. pisze ogolnie, i wcale nie mysle ze kazdemu polakowi czegos brakuje, bo tak nie jest, sa i tacy ktorzy dbaja o siebie

Jestem polakiem więc biorąc pod uwagę tytuł topiku jest to atak personalny.Ty to widzisz jakoś inaczej?Po prostu w******ja mnie tezy budowane na bzdurnych na uogólnieniach

Gość gość
Popieram gościa z 13:00 :) nie chcą to nich nie ubierają dobrze, nie chodzą do dentysty ani do fryzjera - nic mi do tego! Tylko pozniej jak kobieta napisze na forum że mało przystojnych, zadbanych facetów to się podnosi lament i to jest już śmieszne.

Jak to nie wiesz jak wyglądam?Przecież autorka której to topik postanowiłaś zaszczycić swoją wypowiedzią jasno stwierdziła, że jestem brzydki więc chyba się utożsamiasz z nią w tym poglądzie skoro postanowiłas sie przyłaczyc do tego bełkotu

Gość mraauuu
atak personalny? ale kiedy ja nie pisze o kazdym polaku.. no ale dobra odnosisz sie do tytulu tematu, niech ci bedzie.. i oj juz nie badz taki nerwowy no ;)

Gość mraauuu
ShereKhan widze nie czytales moich wczesniejszych wypowiedzi :) pisalam ze to wlasnie przesada ze kazdy polak jest brzydki, niezadbany.. ze jak w kazdym panstwie sa i ciacha i brzydale :)

Gość mraauuu
jaki ty nerwowy jestes.. nie oburzaj sie tak, a w tym temacie wypowiedzialam sie zeby zaprzeczyc temu w pewnym stopniu a nie dlatego ze utozsamiam sie z autorka topiku i mysle dokladnie tak jak ona :)