Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy są brzydcy

Polecane posty

Gość gość
polki tez sa brzydkie musza się malować a przecież nie o to chodzi żeby się malować chodzi o to żeby być naturalnie pięknym a naturalnie pioekne kobiety sa ciemnej karnacji

Gość gość
polscy faceci to żałosne brzydkie małpy

Gość gość
Jak Cie stać na regularne wizyty u dentysty za minimum 100zł każda to sobie tam chodź.Może w poczekalni poznasz jakiegoś zadbanego, zajrzysz mu jak koniowi w zęby i się zakochasz?Kto wie? W Polsce już nawet do dentysty przystali chodzic? :D Na k****y / chlanie was stać a na dentyste nie?

Gość gość
Za brzydotę narodu polskiego odpowiada twój pradziadek, prababka, dziadek, babka, tata, mama i ty więc miej pretensje do swojej rodziny.

Gość gość
polscy faceci to żałosne brzydkie małpy xxx Ale to już wasz problem, wy musicie na nas patrzeć. :)

Gość gość
Raficzek dziś pojechałeś po bandzie praviku:classic_cool:

Gość Raficzku
A skąd wiedziałeś, że mam bicz ? Podglądałeś ? Chodź ptaszyno, possiejsz mój miecz buszido a potem trysnę Ci na klatkę.

Gość gość
do raficzka - ty masz cos z garem ? ile jesze tych swoich wodnistych rybich gal nawstawiasz ?

Gość gość
"zauważyłam to dopiero po wyjeździe za granice. są brzydcy, mają twarze żaby, otyli, takie pudziany, koksy. do tego ubierająsiejak wieśniaki, flanelowe koszule, albo dresy i adidaski. w Niemczech, belgii, francji, Włoszech - tam są Mężczyźnie jak talala a tutaj dosłownie prosięta. fuj! dodam, że boją się kobiet i nie potrafią nawet ich poderwać jedna belgijka się mnie zapytała, czemu oni tacy płochliwi. kobiet się boją czy jak?" x kurde, to o mnie!!!

Gość gość
w Niemczech, belgii, francji, Włoszech - tam są Mężczyźnie jak talala a tutaj dosłownie prosięta. fuj! dodam, że boją się kobiet i nie potrafią nawet ich poderwać xxxxx Skoro jesteśmy jak prosieta to czemu się dziwisz boimy się podrywać i po co chcesz żebysmy was podrywali ? Nie lepsi w innych krajach ? Nie ma konsekwencji w pisaniu autorki. Pytania bez odpowiedzi bo wiem że stary temat.

Gość gość
Żadna kobieta nie jest naturalnie ładna. Pojedź buraku do Barcelony, Madrydu - tam gdzie sa twoje "piękne" Hiszpanki. Drogeria na drogerii, kobiety o ciemnej karnacji wcale się nie maluja :D

Gość polak_i_już
Przystojni jesteśmy i nie p*****l.

Gość gość
zawsze na takie rzeczy odpowiadam że naprawdę żałuję tego równie mocno co autorka. no ale cóż, jakiegoś mnie panie boże stworzył, takiego mnie masz.

Gość Raficzek
bezbronny prawiczek wczoraj Nie jestem pravikiem...bicz...;> Jestem tylko buraczanym ryjem z rybimi gałami, od którego wali na kilometr i klepie biedę taką, że szkoda gadać...^^ Jako rodowity polak czuję obowiązek trzymać poziom...;-)

Gość gość
to prawda, brzydcy jak g****o i niew******** na maksa z przerośniętym ego

Gość gość
Ja akurat jestem przystojny i piękne kobiety same mnie podrywają

Gość gość
są obleśni to fakt

Gość gość
Polscy mezczyzni sa brzydcy wg aktualnych standardow mody. Tak jak kiedys grubsze kobiety byly uwazane za ladniejsze niz kosciste kobiety dzisiaj. Polscy mezczyzni w przeciwienstwie do tych z zachodniej europy nie sa zniewiescieni. U nas mezczyzni cwicza a na zaczodzie robia sobie operacje wstawiania implantow miesni itd. Przecietny Polak jest przecietny. Penis sredni w skali swiata, z wygladu przecietny wiec nie brzydki, poza tym dzentelmen majacy dobre serce. Nie jestesmy playboyami ani typami w rurkach jak to jest na zachodzie.

Gość gość
13:32 Haha Polacy są męscy? Bardzo mało facetów w tym kraju ćwiczy, albo są chudzi albo otyli.

Gość gość
Wiecie co? ciekawe ,czy Ci wasi przystojni faceci z zachodu obronią was przed muslinami ? wolę brzydszego Polaka , przy którym będę się czuła bezpiecznie , który jest odważny !!! i piszę to ja kobieta przeciętna Polka !!!

Gość gość
To ciekawe, bo ostatnio czytałam, że muslimy (chyba turki) spuścili polakom niezły wpierdol, a nie mieli aż takiej przewagi liczebnej nad nimi. Więc te wszystkie teksty o kibolach i mega odważnych polaczkach niewiele mają wspólnego z rzeczywistością. Kozak w necie, pizda w świecie- idealnie opisuje naszych rodaków.

Gość gość
zobaczymy , jakoś w Niemczech w sylwestra piz** niemcy swoich rodaczek nie obronili !!! U nas nie byłoby miejsca na takie coś , ale dla was ważniejsza piękna morda , wstydzę się za Was kobiety , bo sama nią jestem .

Gość gość
gość dziś X Ty serio nasmiewasz sie z mezczyzn, ktorzy mimo zagrozenia staneli w obronie kobiety? Nie ogarniam takich kobiet.

Gość gość
gość 2013.11.24 panowie w Polsce - temat kontrowersyjny moim zdaniem to my sami jesteśmy odpowiedzialni za wygląd zarówno panów jak i pań w naszym kraju jest bardzo duże zróżnicowanie społeczne i brak tolerancji jednego środowiska dla drugiego nasi panowie są wychowywani na d**y wołowe lub bandziorów dupa wołowa boi się ubrać, zachowywać inaczej niż jego otoczenie bandzior bierze wzór z dresów i innych patologii rodzice d**y wołowej uważają, że ich dziecko ma być ich kalką, a że sami wyrastali w czasach komuny, no to polotu znikąd Znam wielu fajnych facetów, ale Ci znowu są uważani za pedałów, nawet tu, na kafe był temat o spodniach rurkach Fajny facet ma swój styl i potrafi wyeksponować swoją urodę. Kobiet w Polsce jest proporcjonalni tyle samo brzydkich i fajnie, bo to jest sprawiedliwe. Widzicie na ulicach te grube dupska i geby Polek, , czasami jest mi za nie wstyd. i taka pulpeciara zakłada obcisłe spodnie, krótka koszulkę, wulgarnie się maluje, no masakra Mogę zrozumieć panie po 60, ze im trudno już utrzymać figurę, ale młodsze! Moim zdaniem jest mniej obleśnych facetów, niż kobiet. Faceci nawet jak są grubi , to im nic nie wylewa sie z gaci i bluzek, potrafia dopasować rozmiar i rodzaj ubioru do swojej sylwetki Kończąc - Polacy potrafią wygladać świetnie - więcej odwagi panowie, trochę kreatywności! '' l Az tacy brzydcy nie sa, ale sa bardzo niezadbani, wrecz boja sie modnie ubrac, czy ostrzyc. :O

Gość gość
Pytanie tylko którzy polacy? Bo akurat młoda generacja 20-30lat jest całkiem przystojna i całkowicie różni się od tego stereotypu. Kwadratowe rysy twarzy, zazwyczaj 180-190, szczupli, dbaja o dobry ubiór, często tez chodzą na siłownie , trymują lub golą zarost. 30-40 latkowie wypadą troche gożej, sa niżsi, łysieją, i co gorsza częsc się zaniedbuje. O Januszach 40+ nie wspomnę.

Gość gość
jak ci nie pasuje to wyjazd do De lub UK głupia szma...o ktoś cie tutaj trzyma na siłę?