Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość d666a
Nawzajem wesołych świąt i ciągłego uśmiechu na buzi :) A dlaczego miałbym się czepiać? :D

Gość pytanie nr 1
Ze to hipokryzja w moim przypadku obchodzic w ogole Swieta albo obchodzic je z innych powodow niz religijne. PS.Ciagle sie usmiecham,nie widac? ;)

Gość d666a
Może i jakaś tam hipokryzja. Ale czy to coś złego,jeśli ktoś nie wierzący chce zasiąść do stołu z rodziną i się najzwyczajniej cieszyć i być miłym? Czy to coś złego jeśli ktoś chce dać komuś jakiś upominek lub złożyć życzenia? Nie,to nie jest złe,każdy ma prawo do tego by spędzić miłn czas z rodziną. Owszem,jest to jakaś tam hipokryzja. Ale nikogo tym nie krzywdzisz,więc złym uczynkiem to nie jest :)

Gość pytanie nr 1
Dziękuję za rozgrzeszenie ojcze D. ;) Czy Ty jesteś wierzący? Głęboko? A w ogóle jak życie?

Gość d666a
To nie było żadne rozgrzeszenie,a moja opinia. Jestem wierzący,ale wiara nie jest jakąś najważniejszą rzeczą w moim życiu. Nie biegam do spowiedzi co tydzień itp :)

Gość pytanie nr 1
Przecież wiesz,że żartowałam. Jutro rano wyjeżdżam i wiesz co- dalej mi się nie chce.

Gość d666a
wolałabyś spędzić ten czas sama,w domu? :)

Gość pytanie nr 1
Nie byłby to dla mnie powód do płaczu w poduszkę ;) Nie zamierzam nikomu zepsuć wyjazdu, po prostu czuję wewnętrzne fuj, które potrafię trzymać na smyczy :)

Gość d666a
a czem jest spowodowane to "fuj" ? :D

Gość pytanie nr 1
Jakos mniej potrzebuje ludzi wokol siebie ostatnio (ale to chwilowe) no i niecierpie sie pakowac :)

Gość Mara280
HEJKA, JESTEM Magda, lat 27,5

Gość Mara280
cale swieta sama, samiutenka, no i po tez

Gość pytanie nr 1
Czesc Magda! Nie ma sie co lamac, zycie zaskakuje :D No i jak to -sama,samiutenka? Przeciez nikt nie jest samotna wyspa...

Gość d666a
A ja akurat się cieszę,że wyjdę na Sylwestra. Już mam dość tego leżenia w domu :D

Gość pytanie nr 1
jak sie rzucisz w wir imprezowania to wrocisz 3 stycznia :D

Gość d666a
Magda- Mogłaś iść chociaż do jakiejś koleżanki. C*****e muszą być takie święta w samotności. Dla kobiety,bo tak jak mi to chyba by jakiegoś dramatu nie czynilo :) ... Chyba

Gość d666a
To nie w moim stylu. O 4 lub 5 rano będę już w domu spał jak niewiniątko :D

Gość Mara280
znajomi maja dzieci, rodziny, etc. wole nie widziec tych sielanek, nie ogladac co trace

Gość pytanie nr 1
Moze razem z nowym rokiem zmienisz styl :p i jak sie na Ciebie jakas pannica rzuci a Ty nie uciekniesz to wcale takie spanie jak niewiniatko nie bedzie c****sane ;) Przypomniala mi sie taka historyjka ze studiow- moj dobry znajomy poszedl na impreze i nie wracal...tydzien! Mielismy juz dzwonic na policje (on nie uznawal telefonow kom.) a on jak gdyby nigdy nic przyszedl, wykapal sie,cos zjadl, powiedzial co sie z nim dzialo i poszedl znowu... na nastepne 4 dni :D

Gość pytanie nr 1
wykropkowane to c****sane

Gość pytanie nr 1
kurde...ale wredne to kafe - jeszcze raz ci (pisane) -mialo byc . Magda-znasz to: "trawa zawsze zielensza u sasiada"? Poczytaj sobie ile tutaj jest nieszczesliwych ludzi w zwiazkach, wiec moze ta sielanka ktora widziasz to tylo fasada. No i docen to,co juz masz! A masz wiele-siebie!

Gość d666a
hehehe to nieźle zabalował :D Nie ma takiej możliwości i nie ma na świecie takiej dziewczyny,która w tym momencie mojego życia potrafiłaby mnie zaciągnąć i wykorzystać :D haha. Nie ma mowy :D Magda-ale przecież nic wielkiego nie tracisz,a na zakładanie rodziny jeszcze masz trochę czasu ;)

Gość pytanie nr 1
D. znowu mnie straszysz swoja kategorycznoscia,ale wiesz co... tez kiedys tak mialam ze "nikt,nic,nigdy" a potem okazalo sie ze tych slow moge sobie uzyc tylko w zdaniu "nigdy nie mow nigdy".

Gość d666a
hmmm,a kiedyś mówiłaś,że się nie puszczasz ;) (bez obrazy ) A co do mnie to jestem pewien w 99% ten jeden % zostawiam ,tak tylko jakby mi ktoś nawrzucał jakichś tabletek g****u :D haha

Gość pytanie nr 1
Nie pisalam tego w kontekscie zaciagania kogos do lozka,ale w kontekscie "kategorycznosci". A co do puszczania to pisalam w czasie terazniejszym, a co sie dzialo w przeszlosci ,zostaje w przeszlosci :p :p (tak tylko sie drocze...)

Gość d666a
cenzura nawet na słowo gw (ałt) dziwne :D Więc w przeszłości nie byłaś takim grzecznym "aniołkiem" ? :p

Gość pytanie nr 1
Zawsze bylam grzeczna!

Gość d666a
To tak jak i ja :p tzn. Pod tym względem :D

Gość pytanie nr 1
i gites :) to teraz troche zametu zasieje: dopuszczam seks na pierwszej randce pod warunkiem ze obopolna chemia bylaby ogromna. Na razie nikogo takiego nie poznalam :p Taka hipoteza hihi.

Gość d666a
ja seksu nie dopuszczam :D no chyba,że z kimś znałbym się dłużej,wiedziałbym o tej osobie dużo to wtedy przy jakimś zauroczeniu/zakochaniu jest to możliwe. A bez wcześniejszej znajomości i wiedzy o tej osobie,nie dopuściłbym do tego :D