Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta która robi pałe na pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość
Sam idź,spać,prawiczku :D łykam prowokacje pewnie dlatego że jestem uczciwa to i nie węsze podpuchy,wierze w ludzką szczerość. Wiesz,akurat "dziewica" to dla mnie wcale nie obraza ;) dziwne czasy jeśli dla kogoś jest inaczej... Chyba nie masz co zrobić ze swoim życiem,skoro przeczytałeś temat aż 3 razy. Przecież ten temat ma mnóstwo wpisów,przerażające żeby tyle tego czytać..jest tyle ciekawych książek do przeczytania. No chyba że i tu mnie wkręcasz,cięzko mi uwierzyć żeby komuś chciało sie tak wgłębiać w ten temat,to jest jakieś chore.Pewnie przez to masz bardziej n******e we łbie od tych bab ;) Mi tez odwala przez kafe Ale skoro tak zaznajomiłeś się z tym tematem,to wiesz,że nie tylko kobiety sie tam wpisywały,nie brakowało wpisów facetów na tym samym poziomie. Może było ich mniej ale...w końcu to forum z założenia dla kobiet. Dobrze prowokować trzeba umieć,prawdziwy prowokator potrafi oddać emocje w tym co pisze (tak jak pisarz dobrej książki) pisze realistycznie a w dodatku,jeśli prowokuje kobieta to w końcu pisze w stylu kobiecym bo tak czy siak jest kobietą,nie?

Gość gość
Zresztą wydaje mi się,ze już kiedyś rozmawialiśmy na ten temat,tylko miałeś nick "znawca obrzydliwości kobiet". Chyba,że jest więcej takich "psychofanów" ciemnej strony kobiecego życia i tego szczególnego tematu.

Gość gość
I po co ty mi odpisujesz.Tak rozmawialismy już nie raz( i nie miałem nicku "znawca coś tam") Maskuj sie na przyszłość chociaż jakiś Vtunel itp.proxy. Tylu tu psycholi krąży, a ty jesteś widoczna. Powiadasz faceci też tam wpisali sie -tak ale to znikomy % a prym wiodą kobiety. Tego jest tysiące i możliwe, że ja te istoty mijam, rozmawiam z nimi zupelnie nieswiadomy. Nie przekonasz mnie, ze te kobiety pisza fikcje dlatego, ze wy już takie jesteście.

Gość gość
Ide, a jak kiedyś zajrze rozpoznam cie po stylu. Wierzysz w ludzką szczerość -ze sie nie boisz, przecież to jak strzał w kolano.

Gość gość
A po co mam sie maskować. jestem widoczna ciekawe dla kogo... Mało kto "sprawdza" tu ludzi bo i po co to robić a jeśli nawet,to pewnie i tak są to obcy mi ludzie. A jeśli nawet nie to...ch*j z tym ;) Nie mam męża którego zdradzam i sie do tego tu przyznaje,nic nie ukradłam,nikogo nie zabiłam więc nie mam się czego bać. Nie robie też chyba nic na tyle obciachowego co by mnie miało pogrążyć zresztą i tak już sie tak nie przejmuje opinią ludzi jak kiedyś. Widze zresztą że - przynajmniej jak na to forum nie wyróżniam się za bardzo a ludzie są podobni i każdy ma coś,czego się wstydzi i pewnie każdy kto tu dłużej przebywa czasem prowokował. przeważnie też pisze z gościa bo nie chce mi sie bawić w konto to rozpoznajesz mnie po stylu czy po ip,bo masz wszystkich stąd na widelcu albo sprawdziłeś mnie,choć nie wiem po co? nastraszyć mnie chcesz czy co? "bo już takie jesteście" - ja mówię tylko za siebie. Na pewno są kobiety podobne do mnie jak też zupełnie inne. Nie mam powodu identyfikować się z laskami "puszczalskimi" tylko dlatego że mamy taką samą płeć. Dobrze nie będe Cie więcej przekonywać,wierz w co chcesz tylko smutne musisz miec życie jak myślisz źle o wszystkich kobietach,żyjesz sprawdzaniem ludzi i tym chorym tematem. To musi być straszne uczucie bo i ja często negatywnie myśle o ludziach i wiem że lepiej tego unikać bo to tylko dobija a przecież świata sie nie zmieni. Trzeba sie pocieszać że nie każdy jest taki sam.

Gość gość
Wierzę w szczerość bo sama jestem szczera to nie moge być jedyna na świecie. Jasne,że czasem skłamałam albo kogoś wkręcałam,ale nie było to nic poważnego,swoich bliskich,przyjaciół nie okłamuję. Nie udaje kogoś kim nie jestem,na pewno nie w realnym życiu,jeśli chodzi o to forum może jest jedną wielką prowokacją i pewnie tysiące razy nabrałam sie na prowokacje,a moja własna dobiła z tego co pamiętam do 10 stron. Założyłam w końcu kiedyś sama prowokację o "zdradzaniu męża" jak widać realistyczną skoro znalazło się troche ludzi "oburzonych i załamanych" :D jakie to kobiety są straszne :D prowo o zdradzaniu żony miało tylko stronę ;) oczywiście,prowokacje były " w celach badawczych" :classic_cool:

Gość gość
już wiem,pewnie to były twoje inne prowokacje w celach badawczych,gdzie rozmawialismy i dlatego mnie "znasz" sama sie oburzam i załamuję czasem czytając tematy na kafe a mimo to i tak to robię. najbardziej to forum karmi się tematami o zdradach,seksie bez zobowiązań,o tym,że "kobiety to k***y" a "faceci to ch**e". Dlatego tysięczny temat o tym samym będzie miał najwięcej wpisów... między innymi po to sama prowokowałam,żeby sie przekonać,że skoro tyle ludzi sie na to nabiera to może ja sama sie nabieram tylko na prowokacje,a wcale nie jest tak,że każdy każdego zdradza

Gość gość
powiem ci że nawet jakbym chciała się maskować tak jak napisałeś żebym to zrobiła to i tak nie umiem.. jedynie musiałabym zrezygnować z pisania tutaj a może jesteś właścicielem kafe? wtedy nic dziwnego,że mnie rozpoznajesz,muszę się z tym liczyć tak czy owak. wiem,że jestem psychiczna i p******ę głupoty ale takie forum w końcu

Gość gość
tysiące ludzi pisze na kafe...ja nie jestem pępkiem świata ani niczym szczególnym sie nie wyróżniam żeby jakiś psychol miał sie właśnie do mnie dop*******ć nie mam nawet prawdziwego konta na facebooku,naszej klasie,nie wrzucam swoich zdjęć w neta...a tutaj są ludzie którzy wrzucają normalnie swoje zdjęcia,np LadyLove i wątpie żeby cierpiała z tego powodu a do tego to ip jakie mam nie jest tylko moje :D skąd mam wiedzieć,czy ja jedna tutaj piszę :classic_cool: dlatego dziwie się że zwracasz na to uwagę i jeszcze mnie ostrzegasz

Gość hhhhhhhhhjkkkkkkkkkk
zal.pl

Gość gość
Na pierwszej randce się całowaliśmy ściskaliśmy choć spotykaliśmy się już jakiś czas dopiero po jakimś czasie sama wzięłam do buzi i obciągnęłam z połykiem nie sądziłam że to takie smaczne ale myślę że trzeba kogoś pragnąć i to bardzo.

Gość gość
To zdarzyło się nad morzem w przyczepie kempingowej. Był wieczór alkohol fajne towarzystwo. Po imprezie nocleg obudziłam się w nocy a na sąsiednim łóżku śpią znajomi on z brzegu odkryty miał pięknego c***a wygolony cudo. Wstałam po cichu zbliżyłam się popatrzeć taki duży po chwili lało się z p***y postanowiłam wziąć delikatnie do buzi drgnął ale spał delikatnie ssałam lekko ruszając****atrząc by się nie obudzili. Po paru chwilach stał jak drut ledwo obejmowałam ustami zaczęłam szybciej poruszać usta na c***u po chili tryskał spermą w me usta ledwo połykałam delikatnie zlizałam z c***a i do łóżka. Rano wstałam robić kawę oni za chwilę chyba nic nie czuł że c***a obciągnęłam bo zachowywał się normalnie. Nie żałuję tego bo tylko ja wiem Kaśka

Gość gość
99% młodych kobiet obciąga na pierwszej randce. Nie ma w tym nic dziwnego ani niepokojącego. To całkowicie normalne i naturalne.

Gość pewał krakó
lodzik na pierwszy spotkaniu musi być inaczej drugiego nie będzie, takie mam zasady.