Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla chłopaka którego znam od niedawna

Polecane posty

Gość gość

Mój nowy kolega, bardzo sympatyczny gość ma niedługo urodziny i domaga się prezentu :) Niestety, kompletnie nie wiem, co mogłabym mu kupić, bo znam go od jakichś dwóch miesięcy i nie mamy zbyt wiele okazji do rozmowy, ale bardzo go lubię i czuję między nami pewną chemię :) To będą jego 29 urodziny. Próbowałam go podpytać, ale rzucał teksty w stylu, że "przyjmie ode mnie wszystko" albo że "najlepszy będzie pocałunek", albo "jakiś miły list". Myślałam o tym liście, ale jakoś mi tak trochę głupio, taki sam list wysyłać, chciałabym mu coś dorzucić. Doda, że ów Pan niestety mieszka w Anglii, więc muszę się spieszyć z podjęciem decyzji... Czekam na pomoc :) i z góry dziękuję :)

Gość gość
Domaga się prezentu?! On raczej chce kontaktu.

Gość gość
Hm, to "domaga się prezentu" miało zabrzmieć trochę żartobliwie Nie rozumiem, o co chodzi z tym kontaktem... Ja też chcę kontaktu, bo to fajny gość :) To znaczy, że mam mu nie wysyłać prezentu?

Gość gość
On chce z Toba rozmawiać, pisać, no kontaktować się. Tak ja to odbieram. Chyba mu się podobasz.

Gość gość
To by było fajne :) Ale chyba i tak nic z tego nie wyjdzie, bo mieszka za daleko. No i bariera językowa czasami daje się we znaki, nie zawsze możemy sobie powiedzieć to, co naprawdę myślimy. No ale co z tym prezentem? :)

Gość gość
o matko, kolejny muzu.... n?

Gość gość
Nie, nie muzułmanin.. typowy Anglik :)

Gość gość
moze chodzi mu o seks?

Gość gość
Niczego kosztownego mu nie funduj. Raczej jakiś drobiazg. Byle w dobrym guście. Spinkę do krawata, czy coś w tym stylu.

Gość gość
Na seks to on nie ma co liczyć, raczej ciężko tak na tę odległość ;) Spinkę do krawata? Szczerze mówiąc, to nawet się nie znam na tych prezentach.. Mam 19 lat, a przyszło mi kupować prezent dla starszego o 10 lat gościa...

Gość gość
W sklepie doradzą, co kupić. Nie bój żaby! ;-) Ale, zważywszy na twój wiek, nie zapominaj, że dla niego możesz okazać się tylko i wyłącznie panienką do seksu. Widziałabyś siebie w takiej roli?

Gość gość
Jak napisałam wyżej - nie widzę siebie w takiej roli. Jest chemia, ale ta znajomość raczej nie wyjdzie poza formy przyjaźni, której i tak na razie jeszcze nie ma :) Dzięki za odpowiedź :)