Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie czy to ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam, cały czas z moją dziewczyną jesteśmy zaniepokojeni. Zacznę od samego początku. Uprawialiśmy seks analny bez jakichkolwiek zabezpieczeń. Wszystko skończyło się raczej dobrze ale nie jesteśmy pewni kilku rzeczy, przed wytryskiem ogromna ilość pejakulatu wybuchła prosto na mój brzuch, wytarliśmy go lecz był on nadal dość wilgotny, po czym kontynuowaliśmy, lecz nagle uświadomiłem sobie że możliwe że może dotknąć mojego brzucha swoimi okolicami pochwy więc praktycznie odrazu zakończyliśmy (możliwe otarcie). Następnego dnia uprawialiśmy petting, lecz tu było dość bezpiecznie, palcem wyczułem w środku dziewczyny niewielką fasolkę możliwe że delikatnie ją naruszyłem. Dzień po pettiungu zaczęło coś ją rwać , ściskać w jajnikach, odrazu pomyśleliśmy że to zapłodnienie, ale myślimy że tego nie da się wyczuć tymbardziej po 2 dniach od zdarzenia w którym pejakulat mógł dostać się w okolice pochwy. Reszta dni przebiegła normalnie ok. 9 dni. Razem z dziewczyną czekamy na jej okres, jest nieregularny i jeśli miałby się pojawić to zdarzy się to 25.11. Przeważnie dziewczyna nie odczuwa nadejścia miesiączki przeważnie czuje w sobie jakby coś miało wylecieć po kilku minutach orientuje się że to nadejście okresu. Tym razem sytuacja wygląda inaczej, jest 2 dni przed spodziewanym okresem i co jakiś czas od rana czuje jakby coś z niej miało wylecieć i co chwile sprawdza czy to miesiączka, niestety nie ma żadnego śladu. Czy istnieje ryzyko że to ciąża ? Za tydzień jeśli nie nadejdzie miesiączka chcemy zrobić test, ale okropnie się tym denerwujemy co może mieć też wpływ na opóźnienie jej @. Żadnych innych niepokojących objawów nie zaobserwowaliśmy, ale czasem jak się patrzę na jej brzuch to wydaje mi się większy, ale to prawda że możliwe że od jedzenia bo z rana jej brzuszek jest bardzo płaski ;) Naprawdę nie wiem co mam myśleć potrzebuję waszej opinii na ten temat. Podsumowując : - stosunek analny - petting (po nim bóle, skurcze w brzuchu) - jakieś 9 dni spokoju - trochę powiększony brzuch (możliwe że od jedzenia bo rano jest płaski), możliwe że to moje omamy :) - uczucie spływania czegoś w narządach rozrodczych (tak jak na @) lecz nic nie wypływa - piersi nie bolą Nadal czekamy na @ potem test, jak myślicie czy to mogą być pierwsze oznaki ciąży ?

Gość gość
dziecko ile ty masz lat? czego was w tych szkołach uczą masakra

Gość gość
a ty po co odkopujesz temat z 2013 roku? :P

Gość gość
zapytaj mamusi

Gość gość
kretyn ;p

Gość gość
pajac ten temat napisal a jeszcze wiekszy pajac odkopuje ten temat z 2013 roku ;p