Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość5000

Dziewczyna mnie okłamała

Polecane posty

Gość gość
Ty tez jestes upośledzony emocjonalnie więc się uzupełniacie.

Gość Gość5000
Kiedyś przez cały dzień mi truła, że nie mogłaby mnie okłamać w ważnej dla mnie sprawie (miała na myśli właśnie wielkość), bo gdybym ja ją okłamał w ważnej sprawie dla nie nie wybaczyłaby mi tego. Ona to doskonale rozumie, dlatego mnie nie okłamie. Więc ja jej na to - słuchaj jeśli kłamiesz żeby nie sprawić mi przykrości, albo żeby mnie zatrzymać, przyznaj się, bo na kłamstwie niczego nie zbudujemy. A ona -jak możesz mnie obrażać, nie jestem kłamca, sratatata. A teraz okazuje się, że kłamała od początku i nie jakoś tam subtelnie, tylko na całego.

Gość gość
Większość juz ci napisala prawde, ze uposledzony jestes.Najpierw zmuszasz laske , wrecz naciskasz na nia i sam zmuszasz ja do kłamstwa , zadając durne pytanie.Koozwa jak bym c***orządnego kopa w doope teraz dala gimbusie.Bo raczej dorosly to ty nie jesteś. Ksiazkami sie zajmnij.

Gość gość
Chcesz ja zostawic, bo nie powiedziala C**prawdy w Tym temacie ??? Masaaakra rownie dobrze mozesz ja zostawic bo cie oklamala w sklepie i zamiast bulek kupila chleb, maaaaaasakra jeszcze raz

Gość Gość5000
Nawr wczoraj , kiedy się przyznała, znowu skłamała. Ja odwróciłbym się na piecięcie i zapomniał o niej i o sprawie. Tylko, że ja się w niej zakochałem i serce mi pęka.

Gość Gość5000
POtrafię ocenić , które wpisy pochodzą od idiotów, które od frustratek, a które od ludzi, którzy chcą wnieść coś konstruktywnego do rozmowy. Ja ją do czegoś zmuszałem? Czy mam na wzrok siadło?

Gość gość
DOROSNIJ WKONCU; a co za klopot masz czy az tak musisz tym dolnym lbem myslec, nie wazne jakiego amsz tylko jak nim dzialalsz itd, usta palce jezyk sa jeszcze nie tylko sam kuutas!!! http://youtu.be/E2eq1nUYZTc

Gość gość
Jestes mega idiota, nie obraz sie, ale szukasz dziury w calym, nigdy bym nie byla z takim typem jak ty, never!!! Dziewczyna nie chciala robic C**przykrosci a ty teraz wymyslasz balwanie!!! Wspolczuje jej takiego pacana!!

Gość Gość5000
Masz jakiś kompleks? mały biust , obwisły tyłek, niedorozwój mózgu? Jeśli masz, to pewnie sama jesteś wrażliwa na tym punkcie. Chciałabyś być z facetem, który uważałby , że posiadasz te cechy i to w dużym wymiarze? Pewnie chciałabyś się rozeznać w tym , co on myśli np o twojej ułomności umysłowej.

Gość Gość5000
Szkoda mojego czasu.

Gość gość
nie macie powaznych problemow?! co za dziecinada..

Gość gość
autorze tematu idz na terapie, daj dziewczynei spokoj, pewnie chciala dobrze, a teraz bedzie cierpiala :(

Gość Gość5000
ja mam k***a mać dużego, pytałem tylko o to ,czy ktoś miał większego. Żądałem odpowiedzi na tak lub nie od razu. Fakt, że ktoś ma większego jest możliwością jak najbardziej dopuszczalną , bo to k***a oczywiste, że ktoś ma. Ja powiedziałem, że mnie to nie intersuje. Możemy by kochankami, ale na coś więcej jest szansa, jeśli mój warunek jest spełniony. Mogła powiedzieć nie jest. G***o by mnie to obchodziło, że jest jakiś facet większy ode mnie na świecie. Zawsze znajdzie się większy. Czy wy tego kabotyny nie rozumiecie. Płaskie mózgi z zanikiem korowym. Trzeba być mega baranem , żeby tego nie rozumieć. Was mam w d***e i mogę się wyłączyć, tylko ona dla swoich celów mnie okłamywała. Wali mnie to , że mam mniejszego. Wiem, że ona mnie okłamie, jeśli tylko będzie jej to na rękę. Poniały barany? Ja pierodle, co za poziom, Morze Martwe

Gość darka1755
jak zadajesz jej takie glupiue pytania to sie nie dziw że klamie skoro masz na dodatek malego i kompleksy na jego punkcie, lecz sie

Gość darka1755
jak to masz duzego skoro wg niej masz najmniejszego haha, nie znasz norm ona ich wiecej widziala

Gość gość
ja nie rozumiem zawsze znajdzie sie ktos kto ma wiekszego zostawilbys ja dlatego ze miala faceta ktorego penis byl wiekszy od twojego ja nie rozumiem o co ci chodzi przeciez zadna dziewczyna nie powie swojemu facetowi ze malego

Gość Gość5000
Nie zarzucaj mi , że nie znam norm. To nie jest rozmowa o faktach, o faktach nie ma co dyskutować. Tylko o ocenach. Ona sama przyznaje , że mam dużego i muszę pamiętać, żeby z nią w seksie uważać. Chodzi o kwestie zaufania.Energol, taki środek na polepszenia dokrwienia mózgu. Wystarczy czytać do piszę, a nie tworzyć 100 wymyślonych wątków pobocznych na minutę.

Gość gość
ty nie rozumiesz ze ona sklamala zeby cie nie urazic to co miala powiedziec ze masz malego peniska wtedy lepiej by bylo nie sadze

Gość Gość5000
Nikogo bym k***a nie rzucał. Po prostu bym się z nią nie związał. Mam dużego i mam prawo oczekiwać, że kobieta z którą jestem nie miała większego. Więc jej to tłumaczę, a ona jest ze mnie zadowolona, bo jestem świetnu w łożku, przystojny i dziany i ma mój warunek w d***e. Myśli sobie- a powiem mu , że ma największego, dla mnie to nie ma znaczenia, a on się i tak nie dowie. WIęc moge go okłamywać, bylebym ja była zadowolona. Tak to wygląda

Gość darka1755
czyli masz ogromnego ale najmniejszego ze wszytskich jakie mieli jej byli haha dobre, daj fotke to c***owiem czy maly czy spelnia normy

Gość gość
tak jasne ona twierdzi ze niby masz duzego to o co ci chodzi skoro jest duzy to nie musiala by klamac a skoro sklamala to on napewno duzy nie jest

Gość Gość5000
I nie pytałem czy mam dużego, bo to wiem, tylko czy największego. K***a pisałem to już 100 razy. Dobrze się bawicie?

Gość Gość5000
bando baranów- nie mam kompleksu małego. pytałem, czy mam najwi ększego. miała 7 facetów, wiec pytałem czy tych 7 miało mniejsze. tylko o to. gdybym nie miał dużego, nie zadawałbym głupich pytań, czy ma większego od 7 innych. to chyba oczywiste. czy oprócz mnie jest tu ktoś z iq większym niż 60?

Gość darka1755
skoro klamie to musi byc maly dawaj fote penisa ocenimy

Gość darka1755
haha nie masz kompleksu a talkie pytania zadajkesz lasce, normalny facet nie potrzebuje porownania do 7 innych jak sie okazalo wiekszych skoro 7 przeictenych kolesi mialo wiekszych to jak twoj moze byc duzy? przeciez nie wierze ze miala 7 kolosow

Gość Gość5000
no tak, mogłem się spodziewać tego, że tu piszą sami poszukiwacze sensacji i fotek. K****, myślałem, że z kims pogadam rozsądnie, a wy się świetnie bawicie.

Gość gość
ale ty jestes p******y nie wiazalbys sie z nia ,a jak bys spotkal dziewczyne ktora tez miala faceta z wiekszym penisem to tez bys sie nie zwiazal i tak w kolo twoj penis jest maly i kazda dziewczyna c***owie ze mala wiekszego i ty bendziesz odchodzil i szukal dalej no to powodzenia kretynie

Gość Gość5000
Jeden był wiekszy. To mi wystarczy. Kłamstwo jest kłamstwem, czy 6 czy 1 , to to samo.

Gość Gość5000
Gdyby był mały jak Twój mózg , kazałbym się znaturalizować:):)

Gość gość
A po co ty w ogóle rozkminiasz, okłamała czy nie, przecież i tak cię kopnie w d**ę wkrótce, chyba, że jest jeszcze głupsza niż ty.