Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość5000

Dziewczyna mnie okłamała

Polecane posty

Gość gość
Wam się chce odpowiadać na ten głupi post idioty

Gość gość
ktos dobrze napisal normalny facet nie zadaje takich glupich pytan

Gość gość
Radzę wam zbadać poziom IQ

Gość gość
wspolczuje dziewczynie ze jest z takim idiota maly penis w glowie tez malo rozumu

Gość Gość5000
statystystycznie może jeden na 10 facetów ma takiego jak ja lub większego. Jest wielce prawdopodobne, że 90% kobiet nie miało większego. Mam prawo tego oczekiwać. Pisałem już o tym. Ale z czytaniem i rozumieniem zdań złozonych problemy macie nie do przejścia

Gość darka1755
odpowiadamy bo sie super bawimy , koles ma malego ma kompleksy na jego punkcie stad te glupie pytania zadaje lasce, i boli go nie to ze go oklamala tylko ze ma malego taka prawda

Gość darka1755
z malym tez da sie życ nie zalamuj sie

Gość gość
To można być aż takim idiotą

Gość Rozumiem że masz kompleks
małego penisa i że technika tez nie nadrabiasz, więc sie chciałeś dowartościować. Dziewczyna skłamała, bo to były początki i pewnie liczyła na to, że 'mały, ale wariat". Po czasie pewnie się okazało, że nic z tego, więc odarła tez Ciebie ze złudzeń. Masz nauczkę- mały to nie tragedia, ale popracuj nad techniką, bo z małym kiepskim nikt raczej na dłuższą mete nie wytrzyma 🖐️

Gość gość
powoedziales jej jakie to dla ciebie wazne itd bla bla a dales jej znak ze chcesz zeby cie docenila powiedziala jaki jestes wielki.. wymogles to na niej... za takie cos konczyc zwiazek? chyba ci na nim nim zalezy... a ni pomyslales ze dla noe nie wielkosc a jakosc ma znaczenie? skoro z toba jest z toba sypia to chyba to sie dla niej liczy... ogarnij sie. stawias dziweczyne pod murem i pol roku drazysz temat swojej wielkosci.. zenada...

Gość gość
facet jesteś żenujący :O zalatuje mi patologią i małym ilorazem inteligencji a w dodatku masą kompleksów. Sam fakt, że nie związałbyś się z dziewczyną która miała faceta z większym od Ciebie penisem jest dowodem, że jestes zakompleksionym frajerem.

skąd się biorą takie przychlasty jak autor? :D buahahah, nieźle się ubawiłam czytaniem tych wypocin. :D | nawet jeśli miałbyś dużego, to przy takim stopniu upośledzenia umysłowego jaki prezentujesz autorze, nie masz szans na fajną laskę 🖐️

Gość nmnm
To juz nie istotne jakiej wielkości jest,facetowi nie chodzi o to, tylko o sam fakt, ze potrafiła go oszukac patrzac mu w oczy. Wiem, ze to boli kiedy sie osobe kocha i szanuje a ona Cie oszukala. Moze jest to blachostka, ale skoro potrafi klamac w tak malo istotnych sprawach, a co bedzie w przyszlosci. Nie poto sie czlowiek angażuje w zwiazek by byc oszukiwanym. Przechodze to samo tylko chlopak mnie oszukal w innej kwestii, dalam mu czas do konca miesiaca by sie zastanowil kto jest dla niego najważniejszy, a przede wszystkim poszedl po rozum do glowy.

Gość gość
A ja uważam, że to z Tobą jest coś nie tak. Po co zadawać takie pytania? Przecież logiczne, że dziewczyna nie chciała Cię skrzywdzić. To tak jakby ona zapytała czy jest ładniejsza od Twoich byłych... I co byś jej odpowiedział? Ile Ty masz lat?