Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi4

Facet ciągle chce seksu

Polecane posty

Gość MałaMi4

Hej! :) Mój facet, z którym jesteśmy już razem prawie 2 lata i planujemy ślub jest strasznie jakiś... niewyżyty. No mógłby się kochać bardzo bardzo często. Dzisiaj mam chwilę wolnego, bo na weekend musiał koniecznie jechać do Warszawy w sprawach służbowych, więc pomyślałam, co jest nie tak... z nim albo ze mną. Ja chciałabym trochę odpocząć, a on chce się kochać właściwie codziennie. Jak go trochę "ostudzić"? Poza tym wszystko w naszym związku jest ok.

Gość MałaMi4
A, i proszę tylko o poważne odpowiedzi! :)

Gość gość
zastanów się nad gościem.. jak macie inne potrzeby... w przyszłości może to być problem..

Gość MałaMi4
Nie no, ja lubię się kochać, ale on czasami przegina. Dodam, że jest dobry w łóżku. No i najważniejsze - kocham go. To mój pierwszy facet, z którym straciłam dziewictwo, jesteśmy razem 2 lata. Ale to prawda, że jego potrzeby już powinny zwolnić bo jest ode mnie trochę starszy, a on jak na złość ostatnio się nakręcił - zwłaszcza po wyjazdach służbowych wraca napalony.

Gość gość
To co po slubie nozki w gore na boki rozlozone i rabanka jak w rzezni u Janka Tylko o dobre smarowanie sie postaraj bo wytrze ci to p**dzisko jak ja szmate do plodlogi

Gość MałaMi4
Eh no, poważnie prosiłam.

Gość MałaMi4
Ja widzę, że tu się chyba nie da dostać poważnej porady... :(

Gość gość
Ale co chcesz dostać za poradę? Chce to chce. Nie wykastrujesz go.

Gość on_jakis tam
Wam babą nie dogodzi nikt ! Chce się bzykać to jest źle ! A kiedy on za często nie chce to też żle

Gość MałaMi4
No ok, ale nie musimy chyba się kochać rano, jeżeli kochaliśmy się wieczorem... Właśnie rano najgorzej - mi się chce spać, a jemu na igraszki się zbiera.

Gość on_jakis tam
hehe właśnie czasami jednej stronie wystarczy tylko wieczorem a drugiej potrzeba rano po południu i wieczorem albo i częściej

Gość on_jakis tam
Może to pierwsza oznaka ,że do siebie nie pasujecie

Gość MałaMi4
W sumie mi masturbacja nie przeszkadza. Samej mi też się zdarza :D

Gość MałaMi4
Pasujemy, pasujemy. To nie jest tak, że ja nie lubię seksu - lubię, i to bardzo. Tylko że w tym tygodniu to on już przeginał ostro.

Gość on_jakis tam
Miałem to samo ze swoją kobietą, wiesz ona miała ochotę cały czas i nawet mi to pasowało i było fajnie ale bywały takie dni ,ze byłem przemęczony, przepracowany i miałem energii tylko na jeden raz wieczorem . Ale ona tego nie rozumiała i myślała ,ze ja ją zdradzam i cała moja potencja idzie na jakieś inne panienki

Gość gość
a poszukaj mu jakas ktora by cie odciazyla i jak bys nie mogla zeby ona byla gotowa z nozkami do gory i z swoim p**dziskiem na niego czekala

Gość MałaMi4
Nie no, on nie myśli że ja go zdradzam. Wpatrzona jestem w niego jak w obrazek. Ale co do seksu - ja się dopiero rozkręcam w sumie, on ma duże doświadczenie. 17 lat różnicy jest między nami, więc to norma, że on dominuje, a mi się to podoba. No ale z częstotliwością ostatnio ostro pojechał... Może kryzys wieku średniego ma czy co??

Gość MałaMi4
gościu, spadaj sobie - nóżkami do góry :D

Gość on_jakis tam
17 lat starszy to sporo wiesz ,że za jakiś czas może się wszystko odmienić i wtedy on nie będzie miał już takiej energii by cie zadowolić ? Mogę zapytać ile masz lat

Gość MałaMi4
jasne, że możesz 21. więc on to też młody facet jeszcze ;)

Gość on_jakis tam
ale on pewnie wcześnie straci swój temperament niż Ty bo jest starszy i to sporo

Gość MałaMi4
No może... chociaż jego była żona (ostatnio się zakumplowałyśmy) mówi że zawsze taki był :D

Gość merola
ja cie nie chce martwic ale ja mam faceta 20lat starzego i jakies trzy lata temu myslalam ze mnie na smierc zarznie bylam u lekarza i lekarz mnie uspokoil ze w tym wieku mezczyzni tak maja i po tym okresie powoli sekualnie usinaja.I to prawda byla bo teraz czasami raz na tydziem ma chcice na mnie a ja teraz wiecej i czesciej potrzebuje,ale jakos sobie organizuje jak juz nie wytrzymuje,ale dalej go kocham i z nim jestem

Gość on_jakis tam
Ja na przykład miałbym obawy związać się z kobietą która byłaby starszą niż ja co najmniej o o te 12 i to jest chyba górna granica bo sam mam 35 a wszystkie moje dotychczasowe partnerki były młodsze o 5 czy 10 lat góra

Gość gość
ale farciarz. ;)

Gość MałaMi4
Nam jest dobrze mimo różnicy wieku :)

Gość on_jakis tam
większość była młodsza o 5 pięć lat to taka średnia ale były też takie w wieku 20 lat i zdarzało mi się przespać z kobietą która mogła by być moja matką . ALE ZAZNACZAM ŻE WSZYSTKIE BYŁY PEŁNOLETNIE

Gość MałaMi4
gościu - czemu farciarz?

Gość MałaMi4
Heh, od 15 chyba można :D przynajmniej tak mnie na studiach uczą :D