Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przy przewijaniu chce mi sie żyga

Polecane posty

Gość gość
ty wyżej, p******y jesteś, a czym się różni kot od bachora małego? to też jest darmozjad i jeszcze ryja drze, a kot chociaż jest miły i wdzięczny, no i coś kapuje :O

zawsze gotowy na atak jądrowy - p*****l sie, zwyrolu. jak sie mocno postarasz to Ci się uda - dociągniesz krzywego fiuta do omszałego o***tu

Gość gość
kupy dziecka nie są najgorsze, kiedyś pies dostał sraczki jak nas nie było i poznaczył cały korytarz i łazienkę kleksami, jak to sprzątałam to rzeczywiście chciało mi się rzygać.

Gość gość
ty, atak jadrowy, ja czasem lubilam Cie czytac, ale przechodzisz samego siebie. i nie mam tu na mysli kociego dzemiku, bo bardziej zwyrodniale sa dla mnie slowa, ze bylbys w stanie usmiercic wieloletniego przyjaciela, samotny mezczyzno z forum dla ciezarnych :)

Gość zawsze gotowy na atak jądrowy
Ojej ale teraz to się chyba powinienem zaczerwienić czy co... Wy zwyrodniałe brudne śmierdzące kociary. Wali od was na kilometr kocim gównem. Tak trudno się przyznać??? Porównujecie durnego zapchlonego kota do dziecka i jeszcze śmiecie bronic takiego śmierdziela.

Gość gość
pies nie poznaczyl, tylko mial biegunke, a tego w d***e sie nie utrzyma. dla niego trauma bylo zrobic tę kupę w domu, bo wie, ze nie wolno. i tylko czekal na was i wasza reakcje, biedny... poza tym wirusowe biegunki nieziemsko cuchną, np parwowirozowa kupa zwala z nóg najbardziej nieczulego na zapachy.

Gość gość
to że kocham dziecko, nie znaczy że mam kochać jego kupy, mnie też odrzucało, ale się przyzwyczaiłam nie da rady sobie w głowie włączyć przycisku "nie brzydzę się", to jest odruch niezależny od miłości i mniej by mnie brzydziło 'zmienianie pieluch' zwierzęciu niż dorosłemu człowiekowi, a tak teraz myślę że człowiek ma poczucie wstydu i ktoś, kto ma świadomość że załatwia się pod siebie jest dla niego ogromnie krępująca i też dlatego robiłabym to z niechęcią

LedZeppelin ja tu nie jestem do lubienia tylko do jechania po takich kociarach dla których śmierdzące koty są ważniejsze od dzieci. O psach już nie wspominając.

Gość gość
Ja też miałam nieraz odruch wymiotny, zwłaszcza jak mały jadł rybę czy fasolkę... Mniej go kocham? Tam samo miałam sprzątając po mężu jak zaczął wymiotować, po babci którą przebierałam i po wymiotach, i po biegunkach (babcia leżąca)... Ludzka rzecz.

Gość gość
poznaczył w cudzysłowie, inaczej zabrudził

Gość gość
ty, jadrowy, wlasnie masz taka mentalnosc, ze najwiecej na co cie stac to wolny czas spedzac na forum dla bab w ciazy i pisac, ze 'lizesz starej c**ke'. wiele nie trzeba chyba dodawac? :)

Pysk to ma krowa i twoja teściowa:)

Ale lizanie c**ki jest fajne...smakowe:) Mniam:)

Gość gość
szacunek powinno sie miec do czegos wiecej, co zyje. mysle, ze jestes tym co i dziecku łomot spusci i od skur... wyzwie. szacunek sie ma - lub nie ma. nie ma pomiedzy.

Gość gość
bardzo mnie rozbawił tekst że jądrowy to mężczyzna :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
ile masz lat, ze zafascynowany jestes kreskówką o dzieciach w podstawówce? śmierdzisz tv4 na kilometr.

Nie mierz ludzi swoją miarą

Gość gość
myslisz, ze to tak zalosna laseczka? :)

Pewnie, że mężczyzna. Chcesz zobaczyć mojego miękczaczka?:)

Gość gość
pani na polskim cie nauczyla tego zwrotu? bo widze, ze z ortografia jestes za pan brat, pewnie lubisz te lekcje.

Gość gość
pani na polskim cie nauczyla tego zwrotu? bo widze, ze z ortografia jestes za pan brat, pewnie lubisz te lekcje.

Gość gość
mięczaczek - dobre i pewnie prawdziwe :)

Widzisz gdzieś u mnie błędy ortograficzne lub gramatyczne? Na szczęście w przeciwieństwie do 3/4 tego forum radzę sobie doskonale. Mówisz słońce o kreskówkach na tv4? Hmmm... ciekawe skąd wiedziałaś:)

Gość gość
idź c***o obejrzyj jakiś babski serialik :D

Gość gość
to nie byla ironia, po prostu nie robisz bledow, a sens zdanie mialo inny :) te zwroty kreskowkowe juz wylewaja sie z mlodziezowych portali, trudno ich nie znac.

serialik? Ciekawe jaki...może g jak g***o? Albo inny syf? Eeee wolę tu was podrażnić. Nudy tak beze mnie. LedZeppelin...kiedyś słuchałem, jak byłem młodszy. Kreskówkowe teksty...heh dobre.

Kazać to ty sobie możesz swojemu staremu jak ci na to pozwoli.