Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytam sobie wlasnie

Potega podswiadomosci

Polecane posty

podświadomość nie ma nic wspólnego z logicznym mysleniem.Pyskówkę?Wpierdalasz się tu wyzywasz wszystkich, którzy ci nie pasują od "polaczków" jakby przynależność narodowa decydowała o walorach człowieka i bredzisz o logicznym myśleniu?­Ty zaczęłaś tę awanturę od "idiotów" i "polaczków" więć W*********J zanim mnie zdenerwujesz na tyle, że Ci zablokuje dostęp do tego forum.Chyba, że chcesz mieć klona pod postacia identycznego nicku?­Wybieraj co wolisz księżna Diano:)

G***o mnie obchodzi w jakiej walucie c**płacą za robienie loda.To ty sobie wmawiasz, że kogoś to interesuje i że ci zazdroszczą zapewne jest to efekt wiry w t,że tak własnie jest.Szczerze to zachowujesz się jak wariatka.­Akurat twoje tchórzostwo nie jest tematem tego topiku

Ale sie przestraszylam.....aaaaaaaa! Kloda miec nie moge, bo moj jest zarejestrowany piz d u siu! A jak bedzie pomaranczowy, to przeciez wiadomo, ze to nie ja. No misio miales juz stad isc! To idz I niech ci ziemia lekka bedzie ;)

aha...jest "zarezerwowany":DWidze, że o informatyce też nie masz zielonego pojęcia.Dobra zresztą sama chciałaś więc się doczekasz.Bywaj...

jezus zyje emilien tardif jest to książka o świadectwach ludzi kturych uzdrowił Jezus z medycznego punktu niemożliwe np nie ma ucha a słyszy bo lekarze wycieli cały organ słuchowy

Gość gość
"ostrzegam was przed ta książka. poczytajcie sobie o jej autorze i kosciele do którego należał. programowanie waszego umysłu trwa przez cały proces jej czytania" -hehe,moj Boze... najlepiej jak ktos nie ma o czym pojecia a wyglasza swoje teorie na dany temat:D I jakims ciemnogrodem mi tu zajezdza:D Najpierw prosze sie zaznajomic z tematem podswiadomosci i swiadomosci, z zasadami na jakich dziala ludzki umysl a potem cos pisac na dany temat;)

Najlepsi sa ci co nie czytali, a maja najwiecej do powiedzenia. Kazdy moze miec swoje zdanie, ale najpierw trzeba przeczytac cos, co sie chce komentowac. Milego dnia zycze wszystkim!

ja czytalem jest to ksiazka zakazana dla katolików bo katolica maja opierac sie na bogu a nie na własnej swiadomosc czyli jest to bałwochwalstwo zlamanie pierwszego przykazania co skutkuje cierpieniem do 4 pokolenia

Nie muszę czytać "faktu"żeby wiedziec co się dzieje na świecie.­A Ty szmato masz już przej****eMiłego

a tutaj opisane dlaczehttp://www.archibial.pl/czas/arch27/art/newage.htm Tymczasem Murphy nadaje imię, które należy się tylko Bogu - człowiekowi. Ale to jeszcze nie wszystko. Kilka stron dalej czytamy: "Ciało ludzkie jest w istocie szatą, jaką przywdziewa Bóg, wcielając się w człowieka." (s. 48) W taki to sposób okazuje się, że według filozofii Murphego każdy człowiek jest wcieleniem Boga. jest new age w czystej postaci

Wierzę w to, że w końcu poslubi mnie jakiś arystokrata a w ostateczności koniuszy królewski dlatego wyrabiam darmowe nadgodziny w ekskluzywnych domach publicznych. Tylko dlatego zresztą pozwalają mi tam czekać na swojego ukochanego księcia szlifując przy tym umięjętności, które jak wierzę zapewnia sukcesje tronu moim licznym dzieciom i bekartom. Pozdrawiam nieudaczne polactwo w zapyziałej polsce.

Wystarczy kliknac na nazwie profilu I wychodzi ile zalozonych postow itd.... Wiadomo ze te z kilkoma to podrobka Sam dajesz doopy za zeta pedalku

haha nie kompromituj sie polaczku:D Nie możesz przeżyc, ze jestem lepsza od ciebie? Mam zarezerwowany nick a profil się pokićkał bo pewnie coś tam majstrowałeś niedorobiony polaczku:D

I zaraz dostaniesz wpier d o l od calej zuziowej rodzinki podszywie I na tym sie twoje cwaniactwo skonczy....hahaha Swliwa na gale

Gość Czytam sobie wlasnie
Wynocha mi stad. Klocic sie gdzies indziej. My tu rozmawiamy o ksiazce. Albo na temat gadacie albo do widzenia!!!

I wyszło cała twoja prostaczkowatość i zawiśc nędzna polaczku z polski. Cięzko c**przeżyć, że odniosłam sukces i mieszkam w cywilizowanym kraju a nie na jakichś azjatyckich stepach hahaha..pi z du si u hahahaha:D

Przeczytałeś chociaż książkę W ORYGINALE tak jak ja,że śmiesz się wypowiadac na tematy, których zracji pochodzenia po prostu nie możesz zrozumieć? BOże jak ja się cieszę, że jestem brytyjką:O

Polacy i ci cholerni irlandczycy to najgorsze pyrożerne dziadostwo na tym świecie. A teraz już się żegnam bo jestem umówiona na kilka lodzików co w praktyce oznacza, że niedługo wyjdę za mąż za jakiegoś brytyjskiego arystokratę z nigerii